Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsın Allah korumuş

kızlar ben bu akşam pizza yemek istiyorum yetti canıma 3 aydır canım istiyor evde yapcam.yanınada patatesli salata hiç hoş değilde bu gün bunu yapcam yani şu anda gözümün önünde uçuşuyor.
Ya nes bunu yarın öğlen falan yapsan akşam yemek yemezdin olur biterdi. Çok ağır olmayacakmi sence?

kızlar ben bu akşam pizza yemek istiyorum yetti canıma 3 aydır canım istiyor evde yapcam.yanınada patatesli salata hiç hoş değilde bu gün bunu yapcam yani şu anda gözümün önünde uçuşuyor.

canin istediyse ye pizzani ama 2 dilim ye, patates salatasi hic yemesen daha iyi ama 2 dilim yersen, 2-3 kasik da yiyebilirsin.
Biraz kalori hesaplayip ye yani, 400-500'u gecmesin aksam menun atiyorum.

ne kadar istediğini hissettim valla,
bari 1 dilim ye
aynen canım iki kisi olunca daha keyifli oluyo :)

aman benim ki de muhtemelen iki uc gun yapar bırakır da hadi bakalım :)
erkekler çok rahat, inşallah bırakmaz.
Canım sağol bi insan gitti sırtımdan resmen sarkma değilde yumuşak o bölge ya.

Benimki sarkması gülüm, ama yönetim aşırı yumuşak. Poğaça hamuru gibi
ayy benzetmeye bak, aynen öyle valla.
bu arada sen bir poğaça tarifi yazmıştın, ben de almıştım ama, daha denemedim,
o geldi aklıma

Ya nes bunu yarın öğlen falan yapsan akşam yemek yemezdin olur biterdi. Çok ağır olmayacakmi sence?

evet oglen daha da iyi olur aslinda ama aksam da canin cok isterse esinle, cocuklarinla yemeyi falan ye, arada kendine odul vermek iyi ama bence hicbir zaman bu tarz saglikli olmayan seyleri tam yememek lazim.

kaptanım cok haklısın, ben eski spor yapan tempoma donucem p.tesiden itibaren soz vveriyorum, şok diyet yapmıycam ama sporla yediklerime dikkat ederek hızla vericem aldıklarımı

Canım sende spor yarışmasına katıl

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..

tatlım ikisi de karbonhidrat pizzanın yanında ayran falan iç patates salatası yeme

akşam yemeğini de aradan çıkartayım demiştim aslında ama şöyle yapıcam ikiye böldüm bu akşamlık sadece patates yapcam içine salatalık rendeleyip yoğurt katıyoruz ya yağsız bi meze oluyor ondan yiycem akşam pizzada yarın sabah falan yaparım zaten evde yapınca küçük kesiyorum 2-3 parça sabah yesem sonrasınıda hafif tutarsam bişey olmaz diye düşündüm yoksa bu akşam hepsini yersem yarın kesin bi+300 olur buda hemen hemen bütün haftalık çabamın boşa gitmesi

aynen kahvaltıda ye çok da güzel olur

canin istediyse ye pizzani ama 2 dilim ye, patates salatasi hic yemesen daha iyi ama 2 dilim yersen, 2-3 kasik da yiyebilirsin.
Biraz kalori hesaplayip ye yani, 400-500'u gecmesin aksam menun atiyorum.

ikiye böldüm bu gün ve yarın sırayla yiycem böylece günlük kalori miktarıda daha iyi olmuş olucak

kızlar ya biliyorsanız bana bi deyiverin hele bu albüme en fazla kaç kb lik foto yüklenebiliyo

En iyisi nes. Ben bir dl astayla +300 gördüm..
kızlar ya biliyorsanız bana bi deyiverin hele bu albüme en fazla kaç kb lik foto yüklenebiliyo
100kb canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…