- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.261
haklısın canım ben spora p.tesi baslarım diyordum ama esim hadi birlikte yapalım dedi kahvaltıdan once leslie 2 mil jillian level 1 yaptık, hergun beraber yapıcaz bundan sonra o kas yapacak ben incelcem :)kollontai bence simdiden basla, ne kadar az yersen o kadar kar.
pazartesini bekleme yani.
Bir yerde okumustum, yemegi fazla kacirdiginizda nasilsa kacti diye devam etmeyin diyordu.
Soyle dusunun, evinizin bir odasi yandi; nasilsa bir odasi yandi diye butun evi yakar misiniz diyordu yazida.
Zararin neresinden donersen kardir demis bir de atalarimiz tabii.
Mesela canin istedi hamburgeri yedin ok, ustune tatliyi da yeme.
Simdi yaktim bu odayi, hadi yakmaya devam ediyim de pazartesi sondurmeye baslarim demek gibi bir sey.
buyuk gecmis olsun canımTeşekkür ederim @toplight kaptanım ve @blanche_eabiraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
sana inanamıyorumNe guzel benzetme hosumas gitti.
Çok büyük tehlike atlatmissin geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış.
Tulumlu resmi yükledim arkadas
gerçekten allah korumuş,Kurum arabası canım, dışarıdan senelik kiralanıyor. Düzelmezmiş uğraşmaya değmezmiş duyduğum kadarı :)
takip etmen lazım gormek icinkızlar resimlerinizi nerden görcem ben yaa göremiyorumm
Teşekkür ederim @toplight kaptanım ve @blanche_eabiraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
Vay iyi fikir hem daha zevkli olur spor yapmak öyle.haklısın canım ben spora p.tesi baslarım diyordum ama esim hadi birlikte yapalım dedi kahvaltıdan once leslie 2 mil jillian level 1 yaptık, hergun beraber yapıcaz bundan sonra o kas yapacak ben incelcem :)
buyuk gecmis olsun canım
İşin sırrı su ve yuruyus canım, çok teşekkürler hiçbir yerim sarkmadi sükür.sana inanamıyorum
maşallah.
süper olmuşsun.
ayrıca kiloluyken de yüzün çok güzelmiş, şimdi de öyle,
bu kadar büyük değişime sarkma falan olmamış.
tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
gerçekten allah korumuş,
tekrar geçmiş olsun
Beni izlemen gerek neskızlar resimlerinizi nerden görcem ben yaa göremiyorumm
bravo size,haklısın canım ben spora p.tesi baslarım diyordum ama esim hadi birlikte yapalım dedi kahvaltıdan once leslie 2 mil jillian level 1 yaptık, hergun beraber yapıcaz bundan sonra o kas yapacak ben incelcem :)
buyuk gecmis olsun canım
Oyy çok üzücü. Mekanları cennet olsun.ay canım çok geçmiş olsun yaaaa trafik kazasında çok korkarım benhiç başıma gelmedi benim ama kardeşim arkadaşları ile uçurumdan yuvarlandılar kardeşim şans eseri kurtuldu 8 arkadaşını toprağa verdi biri de kız arkadaşıydı
evet aynen katılıyorum,Vay iyi fikir hem daha zevkli olur spor yapmak öyle.
İşin sırrı su ve yuruyus canım, çok teşekkürler hiçbir yerim sarkmadi sükür.
Beni izlemen gerek nes
off içim titrediay canım çok geçmiş olsun yaaaa trafik kazasında çok korkarım benhiç başıma gelmedi benim ama kardeşim arkadaşları ile uçurumdan yuvarlandılar kardeşim şans eseri kurtuldu 8 arkadaşını toprağa verdi biri de kız arkadaşıydı
Ha o Bendede var olmaz olası sezeryan göbeği. Ama napsam o yumuşaklığı gecmiyo ya! Napcaz bi fikrin varmı?evet aynen katılıyorum,
benim de 30kgu geçti,
sezeryan göbeğim hariç, sarkma yok.
off içim titredi
ameliyat da tırsıyorumHa o Bendede var olmaz olası sezeryan göbeği. Ama napsam o yumuşaklığı gecmiyo ya! Napcaz bi fikrin varmı?
ameliyat da tırsıyorum
Yok anacım ben almayım korkarım ben..@Merops da yok oldu, o yaptırdı ama, şişkinlikle uğraşıyordu
ben de aynen,Yok anacım ben almayım korkarım ben..
deri sarkması olduğu için, kıyafetle belli olmuyor.evet muska gördüm seni gerçekten yarıya inmişsin resmen çok güzell,sezzeryan göbeği bendede var ameliyet falan olamam bidahada en iyisi korse sanırım bide çok çok zayıf oluncada geçiyo sanki bazı kadınlara bakıyorumda hiççç yokk
aynen canım iki kisi olunca daha keyifli oluyo :)Vay iyi fikir hem daha zevkli olur spor yapmak öyle.
İşin sırrı su ve yuruyus canım, çok teşekkürler hiçbir yerim sarkmadi sükür.
Beni izlemen gerek nes
aman benim ki de muhtemelen iki uc gun yapar bırakır da hadi bakalım :)bravo size,
biz de yeni evliyken ben eşimi zorla sürüklüyordum "spor spor" diye
kırmayayım diye iki sallanıp bırakıyordu,
eskidikçe onu da yapmaz oldu
Canım sağol bi insan gitti sırtımdan resmen sarkma değilde yumuşak o bölge ya.evet muska gördüm seni gerçekten yarıya inmişsin resmen çok güzell,sezzeryan göbeği bendede var ameliyet falan olamam bidahada en iyisi korse sanırım bide çok çok zayıf oluncada geçiyo sanki bazı kadınlara bakıyorumda hiççç yokk
Benimki sarkmadi gülüm, ama gobegim aşırı yumuşak. Poğaça hamuru gibiben de aynen,
mekik çekiyorum,
spor yaparken bebe yağı sürüyorum ama,
oradaki yağ değil,
resmen deri sarkması.
valla bilmiyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?