- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.301
Baktım bile güzeller güzeli yüzün ne kadar incelmiş diğer fotolara göre... Çok güzelsin fıstığım Maşallah..Benim profile de buyrun kızlar
Gerçekten öyle. Demekki önce yüzünden gidiyor senin...evet canım ya yüzüm çok inceldi hiç ben 110 kiloyum diye bağırmıyor
amsterdam12 canım daha önce yoğunum dedin mazeret beyan ettin ama dün kk ya girip başka bir topikte yazmışsın bize en son yazdığın çarşamda gün sadece günaydın ne menü bildirimi var ne mesaj sayısına uyma ne de mazeret lütfen bu konularda açıklama yap daha önce defalarca takımda ilk sayfadaki kurallar geçerli olacak diye yazmıştık eğer geçerli bir mazeretin yoksa takım kurallarına uygun davranmadığın için diskalifiye edileceksin senden açıklama bekliyorum
amsterdam12 da yok oldu, o yaptırdı ama, şişkinlikle uğraşıyordu
Kız okadar acı çekmişsin yeme kilo alırsan çektiğin acı güme gidervalla yaptırdım hala şişip şişip iniyorum.olmak istediğim bir ameliyat daha var hatta.ama korkuyorum tekrar bastan aynı şeyleri yaşarım diye çünkü hala sorunlarım bitmedi.mesela hala yüz üstü uyuyamıyorum gibi.ama çektiklerine değdi mi dersen değdi o sarkık bölüm yok artık :) bide şu diyet ve sporuma dikkat edebilsem süper olcak iş yoğunluğundan pizza fln yer oldum akşamlarıhaftasonu tatilimi atlatıp kendimi kampa alıyorum hatta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kalan 10 kg için.inanılmaz motivasyonum bozuldu
Merakla bekliyorum nes cim.Baktım resimlerine seninde boyun uzun canım o yüzden elbiseli olan fotoda falan çok kilolu durmuyorsun ayrıca saçlarada bayıldım, bende düğün var bidahaki ay süsüleniyimde o zaman öncesi ve sonrası yaparım artık:)
evet gerçekten yüzün hiç kilonu göstermiyor maşallahevet canım ya yüzüm çok inceldi hiç ben 110 kiloyum diye bağırmıyor
verilmiş sadakan varmış tatlım yaaaaTeşekkür ederimtoplight kaptanım ve @blanche_ea biraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
merops kusura bakma tatlım burayada mecburen uğramak zorundasın çünkü bir takım olarak sorumluluklarımız var sen kg vermeyip aldığın zaman sarı kart alınca 4 hafta boyunca bütün takımların listesini ben yapmak zorunda kalıyorum daha önce mazeretin vardı kabul ettik hadi mesaj yazmadınsevgili kaptanım ne desen haklısın ne diyeyim..o topikte mecburen uğramak zorundayım çünkü benim gibi ameliyat olan arkadaşlarım var.işlerim inanılmaz yoğun o yüzden pek uğrayamıyorum..diskalifiye edilmek tabiki istemem.bundan sonra daha çok dikkat edeceğim diye söz vereyim o zaman..
Selvi boylum benim belli resimlerden boyun uzunluğu zaten..
Eveeet haftasonu gezmeler, misafirlikler, Pazar keyifleri dozajında olsun kızlar..
Kendinize kötülük yapmayın. Canınızın istediği cıss ları sabah yada öğlen yiyip diğer öğünleri dengeleyin..
Sizi seviyorum Pazartesi görüşürüz.
Sanada iyi tatiller canıım.İyi tatiller muskaa
hay masallah canım ya, ay zayıflasan afet olcan desene, bu gazla sen hızla 70 leri gorursun, sen zaten 70 lere geldin mi fidan gibi olursun :)
afiyet olsun canım, pazartesi gorusuruz bol eksilerle :)Bugünkü menümü vereyim.
Sabah : 2 dl kız ekmek/1 tatlı kaşığı tahin pekmez/1 kk peynir/3 zeytin
Öğle : Sandviç ekmeğine döner / ayran
Akşam : yok...
Su 2 litre oldu bile
Spor 1,5 saat yürüyüş..
kollontai bence simdiden basla, ne kadar az yersen o kadar kar.
Anlatım supr
pazartesini bekleme yani.
Bir yerde okumustum, yemegi fazla kacirdiginizda nasilsa kacti diye devam etmeyin diyordu.
Soyle dusunun, evinizin bir odasi yandi; nasilsa bir odasi yandi diye butun evi yakar misiniz diyordu yazida.
Zararin neresinden donersen kardir demis bir de atalarimiz tabii.
Mesela canin istedi hamburgeri yedin ok, ustune tatliyi da yeme.
Simdi yaktim bu odayi, hadi yakmaya devam ediyim de pazartesi sondurmeye baslarim demek gibi bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?