Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili kaptanım ne desen haklısın ne diyeyim..o topikte mecburen uğramak zorundayım çünkü benim gibi ameliyat olan arkadaşlarım var.işlerim inanılmaz yoğun o yüzden pek uğrayamıyorum..diskalifiye edilmek tabiki istemem.bundan sonra daha çok dikkat edeceğim diye söz vereyim o zaman..

amsterdam12 da yok oldu, o yaptırdı ama, şişkinlikle uğraşıyordu

valla yaptırdım hala şişip şişip iniyorum.olmak istediğim bir ameliyat daha var hatta.ama korkuyorum tekrar bastan aynı şeyleri yaşarım diye çünkü hala sorunlarım bitmedi.mesela hala yüz üstü uyuyamıyorum gibi.ama çektiklerine değdi mi dersen değdi o sarkık bölüm yok artık :) bide şu diyet ve sporuma dikkat edebilsem süper olcak iş yoğunluğundan pizza fln yer oldum akşamları haftasonu tatilimi atlatıp kendimi kampa alıyorum hatta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kalan 10 kg için.inanılmaz motivasyonum bozuldu

Kız okadar acı çekmişsin yeme kilo alırsan çektiğin acı güme gider

Baktım resimlerine seninde boyun uzun canım o yüzden elbiseli olan fotoda falan çok kilolu durmuyorsun ayrıca saçlarada bayıldım, bende düğün var bidahaki ay süsüleniyimde o zaman öncesi ve sonrası yaparım artık:)

Merakla bekliyorum nes cim.

Bugünkü menümü vereyim.
Sabah : 2 dl kız ekmek/1 tatlı kaşığı tahin pekmez/1 kk peynir/3 zeytin
Öğle : Sandviç ekmeğine döner / ayran
Akşam : yok...
Su 2 litre oldu bile
Spor 1,5 saat yürüyüş..

verilmiş sadakan varmış tatlım yaaaa
merops kusura bakma tatlım burayada mecburen uğramak zorundasın çünkü bir takım olarak sorumluluklarımız var sen kg vermeyip aldığın zaman sarı kart alınca 4 hafta boyunca bütün takımların listesini ben yapmak zorunda kalıyorum daha önce mazeretin vardı kabul ettik hadi mesaj yazmadın
menü yazmadın kg bildirimi saat 12 ye kadar yapılıyor saat 16,30 da gelip mesaj yazmışsın kg da bildirmemişsin kusura bakma arkadaşım elimden başka bişey gelmez
listede olmadan devam edersin tatlım

Bekliyoruz boy 169 benim

afiyet olsun canım, pazartesi gorusuruz bol eksilerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…