- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.321
Yaa çook çook üzüldümTeşekkür ederimtoplight kaptanım ve @blanche_ea biraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
Aynen canmhay masallah canım ya, ay zayıflasan afet olcan desene, bu gazla sen hızla 70 leri gorursun, sen zaten 70 lere geldin mi fidan gibi olursun :)
Canm gerçekten guzel gorunuyorsunVay iyi fikir hem daha zevkli olur spor yapmak öyle.
İşin sırrı su ve yuruyus canım, çok teşekkürler hiçbir yerim sarkmadi sükür.
Beni izlemen gerek nes
Hakkaten yaaasorma, düşün artık yemekle aram nasıl
Hemennn tabikiiBenim profile de buyrun kızlar
Yaa ben baktimda seninkilerini goremiyorumBenim profile de buyrun kızlar
Yaa evet benimde bi arkadaşım var. yüzünden gider diye asla diyet yapmıyordu.Gerçekten öyle. Demekki önce yüzünden gidiyor senin...
Arttırıyorum yavaş yavaş kaptanım oğlunuz nasıl oldu ?gunaydunlar ebrucum sen kapatip acmissin dukkani masallah tatlim yazmaya devam et
shoji accuk daha su icsen guzel menu
canım sabh tatlı var aksam sekerli kahve, hadi onlara tamam da o tutku nedir?Kızlar menüm
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
2 haş.yumurta
1 tatlı k. Bal
1tatli k. Reçel
Öğle:
2 ceviz
1 paketin 3de 2 si tutkuyu(480 gram )
Akşam:
6 asey sarma
1 y.k yoğurt
3 lokma ekmek
Ara: 1 şekerli sütlü kahve çay bardağı( kizlar kayin validm yapmıştı icmek zorunda hissettim kendini)
Evet kaptanım aynı tempoyla devamgunaydunlar ebrucum sen kapatip acmissin dukkani masallah tatlim yazmaya devam et
shoji accuk daha su icsen guzel menu
Evet şekerim işte ben ve muhteşem menülerim.canım sabh tatlı var aksam sekerli kahve, hadi onlara tamam da o tutku nedir?
Shoji senin için su vaktiArttırıyorum yavaş yavaş kaptanım oğlunuz nasıl oldu ?
Shoji senin için su vakti
Hadi 1 barak su iç
profiline girip, izleyi tıklayıp, sonra görebilirsinYaa ben baktimda seninkilerini goremiyorum
kahveyi sade içseydin diyecektim ama, k.valide elinden olunca bir şey diyemedim, afiyet olsunKızlar menüm
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
2 haş.yumurta
1 tatlı k. Bal
1tatli k. Reçel
Öğle:
2 ceviz
1 paketin 3de 2 si tutkuyu(480 gram )
Akşam:
6 asey sarma
1 y.k yoğurt
3 lokma ekmek
Ara: 1 şekerli sütlü kahve çay bardağı( kizlar kayin validm yapmıştı icmek zorunda hissettim kendini)
menün genel olarak güzel, ıspanakta pirinç var mı, pilav ne pilavıydı?Günaydın arkadaşlar
Dünkü Menüm
sabah
Kepekli tost, 7 zeytin, 1 elma
öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 kase karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
Ara
1 bardak yeşilçay
Akşam
2 parça tavuk, Yoğurtlu ıspanak ve 3 kaşık pilav
Akşam temizlik yaptım 6 yı çeyrek geçe başladım 10 da bitirdim birde Leslie 1mil strong yaptım
Su 1 lt içebildim..
profiline girip, izleyi tıklayıp, sonra görebilirsin
kahveyi sade içseydin diyecektim ama, k.valide elinden olunca bir şey diyemedim, afiyet olsun
menün genel olarak güzel, ıspanakta pirinç var mı, pilav ne pilavıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?