- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.361
olsun artık, bugün neler yaptın?
ahh çok geçmiş olsun.
kaptanım sen tekrar listeye dönemiyor musun?
sonuçta yine kilo ile uğraşıyorsun
gunaydin kizlar listeye girmek icin mexuniyet uzerinden 6 ay gecmesi lazi o yuzden listelere giremiyorumEvet kaptanım aramızda görelim seni
simdi gecmise baktim424. etapta mezun olmusum tekrar girmek icin 450. etap olmasi lazim o zamana kadar veremezsem yeniden girerim takimlaragunaydin kizlar listeye girmek icin mexuniyet uzerinden 6 ay gecmesi lazi o yuzden listelere giremiyorum
aynen canım leslie ye devam ufak ufak jillian yapevet çok fena görünüyor, gece gece gaza gelmiştim
ben lesliyle ufak ufak devam edeyim dimi
aslında ekmek, kurabiye, kek, patate kızartması fazla ama,
çok da hareket etmişssin, yakmışsındır.
ben de akşama ciğer yapayım diyorum
simdi + kac kgdasın kaptanımsimdi gecmise baktim424. etapta mezun olmusum tekrar girmek icin 450. etap olmasi lazim o zamana kadar veremezsem yeniden girerim takimlara
Aynen öyle hayatım.aa yazmışsın.
aslında çok bir şey yok ama,
evde olmayınca biraz düzensiz olunuyor dimi
Yaaa canm tam akşam olmamış diyecektim amaMerhaba kızlar öncelikle kaptanım çok geçmiş olsun haftasonu olunca herşey şaşıyor ben dünkü menümü de paylaşmamışım onu farkettim
Kahvaltı
1haşlanmış yumurta 1kk peynir helva zeytin dereotu 1 dilim tb ekmek 1fincan çay
Ara
Yoğurt muz
Öğle
1kepçe şehriye çorbası köfteli patates yemeği 2 kaşık pilav bol salata yoğurt
Ara
7çilek 2 grisini 1 hurma
Akşam ( çok fena)
Patates kızartması 5 nugget azcık domates soslu spagetti
Ama 1 saat sonra hepsini çıkardım istifra ettim bi yandan iyi oldu
Kaçırdım mi?
Canm evet kalorili şeyler yemissin. Ama umarım gezmeye eritmissindir.Bugünde çok fena cozuttum çok düzensiz yemek yedim
Kahvaltı
1 yumurta helva sucuk 1 dlm tb ekmek azcık közlenmiş kırmızı biber
Ara
1 bardak boza
Akşam
1 porsiyon pideli köfte şıra
Ara
3 tane çiğköfte 1 kare çikolata 1 promalt belki 1 bardak süt içebilirim
Bu arada ben hergün yaklaşık 3 lt su içiyorum ama yazmayı unutuyorum bide bugün çarşıda gezdim 2-3 saat
Himm anladim. Şu videolar..canım o videoların tamamı bende var 90 gunluk bi program ve cok agır onlar crosfit yaptırıyor, yani kalori yakımına degil kas yapımına yonelik bi video jillian level 3 e kadar 1 ay yapmadan baslama derim ben, bi yerini sakatlarsın vallaben jillanı level 2 yi falan zorlanmadan yapıyorum gozum kesipte baslamadım ona, hazırlık videosu bi yarım saatlik onu dene anlarsın ne demek istedigimi halıyı öptürüyo o videolar
Ooo cann bayağı spor olmuşgunaydınlar herkesse
dunku menum
sabah
2 dilim ekmek
4 kucuk kqurabiye
zeytin peynir
2 has yum
recel cok az
az pattates kızartması
ara
1 dilim kek
aksam
4 catal ciger
4 catal domates
3 den gece 10 a kadar temizlik yaptım eve yeni kitaplık yapıldı, o kesildi monte edildi duvardan duvara bizim kitaplar cok fazla onları tek tek yerlestirdik, talaş oldu heryer tabi,bahcede aynı sekilde orayı temizledim bide, 2 saat kosmus kadar oldum :)
Bu haliyle menü muhteşembugünkü menüm
sabah
1damate, salatalık, 1lokma pekmezli ekmek, peynir, 1çatal sucuk, şekersiz çay
ara
yarım cocostar çikolata (yemesem iyiydi, dayanamadım)
öğlen dışarıda olacağız
sade kahve içerim
akşam
birazcık ciğer yerim
utanıp bozmamak için şimdiden yazdım
İyi barı sende rayına oturttun şu işimuska77 tatlım cok haklı cıktın sabah yeme konusunda, canım ne cekerse sabah yiyorum, aksam hafif olunca ertesi gun eksi oluyo, e tabi saglam spora dönüş de yaptım, yarın seni bol eksiyle karsılıycam :)
Aaa sen buradan mezunsun yaniigunaydin kizlar listeye girmek icin mexuniyet uzerinden 6 ay gecmesi lazi o yuzden listelere giremiyorum
Maşallah canm menü bayağı harikabugun ki menum
sabah
4 ufak dilim ekmek
zeytin peynir az domates
az recel
2 yum dan omlet
aksam
bir kase yesil mercimek corbası
bir kase yogurt
su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
1 soda
spor
leslie 2 fast mile
jillian level 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?