Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başarılar canım sınavlarda..

Yaa ben baktimda seninkilerini goremiyorum

canım beni izlemen gerekiyor görmek için

kolay gelsin muskam valla Allah yardımcın olsun. hayırdır ev mi taşıyorsun

Kızlar günaydın :))
toplight kaptanım bana biraz izin 4 aralığa kadar olmaz mı ?
Çok sıkıştımm işten başımı kaldıramıyorum, haftasonu da çalıştım akşam 9 a kadar :S
Havalar tamamen kötü olmadan inşaat işlerinin bitmesi gerekiyor ki hibelerini alabilsin vatandaş yıl sonu gelmeden.
Çatlamak üzereyim, giremem unuturum ne bileyim ilgilenemem belki. Diskalifiye olmaktansa izin ver bana 4 aralık cuma daha düşük kilomla geleyim olmaz mı.
Sonrasıda Allah KERİM

günaydınlarrrrr

Aaa sen buradan mezunsun yanii
Demek ki istediğin kiloya gelmissin
evet gelmiştim ama kurban bayramı ve öncesinde 4 kg alarak biraz kg artışa geçti o yüzden sıkı tutmaya çalışıyorum
tenis gayet güzel bir spor canım
evet şekerim bu hafta listeye gireceksin dikkat
muskam kolay gelsin tatlım allah kolaylık versin şekerim sana yapabileceğimiz bişey olursa herzaman yardıma hazırız
ok tatlım kolay gelsin peki bu hafta kg bildirebilecekmisin? cuma gün bildirip öyle izne ayrılırsan daha iyi olur istersen ben sana özelden cebimi yazayım buraya giremezsen bile cepten bildirirsin kg nu o günde seni izne ayırırız

Canm evet kalorili şeyler yemissin. Ama umarım gezmeye eritmissindir.
Hafta sonunun iyi yanları işte hepimize vuruyor.
bende erimiştir diye düşünüyorum çünkü baya bi gezdim .
Aynen tatlım haftasonlarının böyle bir dezavantajı var malesef yeme düzeni şaşıyor

ahh ahh bir çozutuk daha tatlım tenis cok kalori yaktırıyor hatta en cok yaktıranlardan diye biliyorum o pastalar gitmiştir bence

günaydın herkeze
geçmişe şöyle hızlıca bi baktım malum ben hafta sonu giremiyorum
cuma menüm
sabah
yarım patatesli poça,domates salatalık
öğlen patates yemeği mercimek çorba
akşam hani demiştim ya patates salatası canım istedi diye ondan yedim ama bol yumurtalı az patatesli yanıda kahvaltılıklar.
2 litre su

cumartesi güzel bi kahvaltı yaptım
omlet domates salatalık peynir çeşitleri salam ve birazcık ekmekle
akşam pide yedim evet biliyorum yememeliydim akşam akşam ama canım pizza istemişti ya onun yarine pide yedim cuma ve cumartesi biraz kaçamak yapmış oldum
ve pazar
kalktığımda + değildim
yine güzelbi kahvaltı yaptım
kahvaltıda patates kızartması yedim azcık yanında bolca salatalık domates peynir
sonra akşama kadar evişi yaptım akşam yemek yemedim gece biraz çok acıktığımı fark ettim
salatalık ve havuç soydum iki kaşık yoğurda limon sıktım üzerine sos gibi döktüm onu yedim
bu sabah + 100 düm ama wc ye gitmemiştim henüz o yüzden hafta sonunu sabit geçirdim diyebiliriz.

bugün menüm

kahvaltı: 2 kk light peynir + 1 salatalık + 1 dilim dukan ekmeği

ara nescafe (şekersiz, tatlandırıcılı)

öğlen: ıspanak + yoğurt + yarım simit (arkadaşın biri izne gitti de )

ara: yeşilçay + 1 kk sade helva

akşam: yoğurt kürü

ben sabah tartilamadim ama haftasonu iyi yedim.

Dun tabii 11 km kostum, 7 km de yurudum. O da baya bir sey tabii :)
Bir de ben cuma gecesi Istanbul'da acildeydim butun gece, idrar yollari enfeksiyonu olmusum.
Butun haftasonu antibiyotikle boyle biraz istahsiz gecti yani

Dun toparladim istahimi ancak o kadar kosup yuruyunce.

kg durumu ne serap cım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…