- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.401
canım kalp kalbe karşıymış şimdi bende sana soracaktım nasıl geçti maraton dite gerçi face de gördüm amaben sabah tartilamadim ama haftasonu iyi yedim.
Dun tabii 11 km kostum, 7 km de yurudum. O da baya bir sey tabii :)
Bir de ben cuma gecesi Istanbul'da acildeydim butun gece, idrar yollari enfeksiyonu olmusum.
Butun haftasonu antibiyotikle boyle biraz istahsiz gecti yani
Dun toparladim istahimi ancak o kadar kosup yuruyunce.
Ben çıkıyorum yeni evi temizlemeye gidecez esimle.
o zaman kabızlık devam ederse çarşamba ve perşembe gün form çayı iç malum cuma senin için büyük günBen aynı çıktım bu sabahta kaptanım ama ayıptır söylemesi kabızlık var şuanda.
o zaman kabızlık devam ederse çarşamba ve perşembe gün form çayı iç malum cuma senin için büyük gün
evet kızlar dökülün bakalım haftasonunun fazlalığı ne kadar kaç kilo aldınız verdiniz bi hesaplaşalım
ya ben de bu hafta artik eski moduma geri donecegim, 1000 kalori + IF yapacagim ya baska turlu olmayacak
ben sabah tartilamadim ama haftasonu iyi yedim.
Dun tabii 11 km kostum, 7 km de yurudum. O da baya bir sey tabii :)
Bir de ben cuma gecesi Istanbul'da acildeydim butun gece, idrar yollari enfeksiyonu olmusum.
Butun haftasonu antibiyotikle boyle biraz istahsiz gecti yani
Dun toparladim istahimi ancak o kadar kosup yuruyunce.
kg durumu ne serap cım
canım kolay gelsin taşınmak cok zor valla, umarım rahat gecer bu süreç senin icinKızlar saçma sapan ve salakca olaylar oldu, bu hafta tanımıyorum moralin çok bozuk. Çocukların sınav haftası ve her gün yazılı lari var bi taraftan yeni ev temizlenerek bu ev toplanacak.. Kafayı yemek uzereyim.
Bu hafta paylaşım yapamam ne olur kusura bakmayın.
Hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bu hafta beni idare edin ne olur.
Cuma kilo bildirmeye calisirim.
toplight kaptanim özür dilerim.
kollontai söylediğimin ise yaramasina sevindim.
muska yok diye bu hafta yalnızım sanma valla pesindeyim seval, yine aynısını yaptın dimi hafta ici ver ver hafta sonu albugün menüm
kahvaltı: 2 kk light peynir + 1 salatalık + 1 dilim dukan ekmeği
ara nescafe (şekersiz, tatlandırıcılı)
öğlen: ıspanak + yoğurt + yarım simit (arkadaşın biri izne gitti de)
ara: yeşilçay + 1 kk sade helva
akşam: yoğurt kürü
canım haftasonu sıkı bir kahvaltı yap ama akşam üzeri az ye bak ben öyle yaptım kahvaltılar çok sıkı oldu sonrasında azalttım biraz da sporla 600 gr gitmiş benimben 200 gr aldım kaptanım 110,0 dım sabahhiç kimsenin aklının hayalinin alamayacağı kadar yedim haftasonu bu kadar az almamın sebebi de perşembe magnesi calcine içtim ya ne de olsa ne yesem çıkarıcam diye de ne istediysem yedim haftasonu pazar günü akşam yemicektim güzel bi kahvaltı yapmıştım ama akşam da yedim yoğurt kürünü de yapmadım
klasik haftasonum yani.. nasıl düzelticem ben kendimi bilmiyorum yaaa
canım sen diyetisyenin menüsüne uyamıyormusun? onunla iyi gidiyor gibiydinya ben de bu hafta artik eski moduma geri donecegim, 1000 kalori + IF yapacagim ya baska turlu olmayacak
ayy kusura bakma seval cim yanlışlıkla oldugeçmiş olsun canım
seval kaptanım yafacede de ekliyiz yani
muska yok diye bu hafta yalnızım sanma valla pesindeyim seval, yine aynısını yaptın dimi hafta ici ver ver hafta sonu al
canım haftasonu sıkı bir kahvaltı yap ama akşam üzeri az ye bak ben öyle yaptım kahvaltılar çok sıkı oldu sonrasında azalttım biraz da sporla 600 gr gitmiş benim
kızlar ben 62.9 um yani haftasonu sporlarım yaradıfark -1.5 kg
bak protein vs değil spor ve akşamları az yemekkızlar ben 62.9 um yani haftasonu sporlarım yaradıfark -1.5 kg
canım ben haftasonu menu falan paylasıyorum az da olsa giriyprum sende girmeye calıs foruma, +200 - olsaydı daha iyi hissetmezmiydin?ya ama 200 gr cık aldım sadece
kaptanım aslında ben bi sefer haftasonu gruba girip yazmıştım o haftasonu hiç kaçamak yapmamıştım. kimse olmasa da ben haftasonu girmeye çalışayım bari belki işe yarar
aynen kaptanım benim formulum spor vallabak protein vs değil spor ve akşamları az yemek
benim tartım bazen yanlış tartıyo bu sabah bi çıktım 70.2 dedi keşke gerçek olsaydıııııı tabi ikinci çıkışmda 74.3 ama kararlıyım 100 gram 100 gramda olsa 69 u göreceğim Allahın izniyle tabi sonrasıda gelir ozaman ama ilk hedefin 69 ileerrriiiiii gidip bi yeşil çay içeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?