Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kalp kalbe karşıymış şimdi bende sana soracaktım nasıl geçti maraton dite gerçi face de gördüm ama
bu arada geçmiş olsun yaaaa

evet kızlar dökülün bakalım haftasonunun fazlalığı ne kadar kaç kilo aldınız verdiniz bi hesaplaşalım

ben 200 gr aldım kaptanım 110,0 dım sabah hiç kimsenin aklının hayalinin alamayacağı kadar yedim haftasonu bu kadar az almamın sebebi de perşembe magnesi calcine içtim ya ne de olsa ne yesem çıkarıcam diye de ne istediysem yedim haftasonu pazar günü akşam yemicektim güzel bi kahvaltı yapmıştım ama akşam da yedim yoğurt kürünü de yapmadım

klasik haftasonum yani.. nasıl düzelticem ben kendimi bilmiyorum yaaa

ya ben de bu hafta artik eski moduma geri donecegim, 1000 kalori + IF yapacagim ya baska turlu olmayacak

herkes de cok zayiflamissin diyor, bir yandan da sadece spor ve duzenli yasam mi devam etsem diyorum o da mantikli cunku.

az az sik sik yemek.

mesela haftasonu kacirdim fazla ama metabolizmam canli oldugu icin cok etki etmedi.

geçmiş olsun canım

kg durumu ne serap cım

seval kaptanım ya facede de ekliyiz yani

canım kolay gelsin taşınmak cok zor valla, umarım rahat gecer bu süreç senin icin
muska yok diye bu hafta yalnızım sanma valla pesindeyim seval, yine aynısını yaptın dimi hafta ici ver ver hafta sonu al

canım haftasonu sıkı bir kahvaltı yap ama akşam üzeri az ye bak ben öyle yaptım kahvaltılar çok sıkı oldu sonrasında azalttım biraz da sporla 600 gr gitmiş benim
ya ben de bu hafta artik eski moduma geri donecegim, 1000 kalori + IF yapacagim ya baska turlu olmayacak
canım sen diyetisyenin menüsüne uyamıyormusun? onunla iyi gidiyor gibiydin

muska yok diye bu hafta yalnızım sanma valla pesindeyim seval, yine aynısını yaptın dimi hafta ici ver ver hafta sonu al

ya ama 200 gr cık aldım sadece

canım haftasonu sıkı bir kahvaltı yap ama akşam üzeri az ye bak ben öyle yaptım kahvaltılar çok sıkı oldu sonrasında azalttım biraz da sporla 600 gr gitmiş benim

kaptanım aslında ben bi sefer haftasonu gruba girip yazmıştım o haftasonu hiç kaçamak yapmamıştım. kimse olmasa da ben haftasonu girmeye çalışayım bari belki işe yarar

benim tartım bazen yanlış tartıyo bu sabah bi çıktım 70.2 dedi keşke gerçek olsaydıııııı tabi ikinci çıkışmda 74.3 ama kararlıyım 100 gram 100 gramda olsa 69 u göreceğim Allahın izniyle tabi sonrasıda gelir ozaman ama ilk hedefin 69 ileerrriiiiii gidip bi yeşil çay içeyimmmm

canım ben haftasonu menu falan paylasıyorum az da olsa giriyprum sende girmeye calıs foruma, +200 - olsaydı daha iyi hissetmezmiydin?
bak protein vs değil spor ve akşamları az yemek
aynen kaptanım benim formulum spor valla birde hızlı aldıgım kilolar ya yerlesmedi heralde vucuda hızlı gidiyo :) bugun leslie 2 mile jillian level 2 1 saat pilates yapıcam

ay dur ben de gidip yeşilçayımı içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…