Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm börekleri evde sen yapiyorsan.
Her zamankinden daha az yağ koymaya çalış. En azından biraz daha kaloriti düşürür sün.
Ama zaten sabah yemissin muskanin taktiğine gore sorun değil.
Bende şu sabah yeme düzenine alissam iyi olacak
Yoksa beni gruptan aticaklar.

Dünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir , 5 zeytin, biraz menemen

Öğlen
1kase mercimek 1 kase yoğurt

Akşam
1kase çorba ve tavuk salata

Saat 8,30 da
Ananas ve mango yedim biraz inşallah çok kalori yoktur

Spor yapamdım akşam
su : 1 lt

Bugün protein günü yapacağım hatta bu hafta ağırlıklı olarak protein yemeyi planlıyorum

günaydınlarrr
Kaptanım ben sizden ozür diliyorum bugün giremedim.
Netim bitti. Paketimin yenilenmesine de 6 gün var. Eşim yanındayken ondan bağlaniyorum.
O yüzden bugün yazamadim.
Tartilamadim da. Ama yarın tartilip bildirim yaparim
canım eksikliğin belli oluyor hemen o zaman sen bildirimini cuma gün nasıl yapacaksın ya perşembeden yap ya da sana cep no mu göndereyim ordan yaparsın

Günaydın kızlar ne var ne yok benim moralim yerinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakaladım yumurtlayamadığımı zannediyordum da :)
hadi gözün aydın demekki yumurtlama olduğuna göre hamilelikde olabilir ama önce sağlıklı bir şekilde kg vermen gerekiyor
kızlar uzun bir aradan sonra 69 u gördüm yapılmayacak şey değilmiş hadi bakalım sizlerde yapabilirsiniz

kaptanım sen 65 le ayrılmamış mıydın

Arkadaşlar ben bugün regl oldum az evvel şok oldum ya

ne ağrı ne şişkinlik ne bi bişey vardı

sabah kahvaltımı hazırladım tam yicem dedim dur aç karnına tartılayım gece de çok aç yatmıştım.. dün akşam paylaştığımın dışında kv de 2 tane biberli ekmek yemiştim pişi hamurundan yapılıyor ama kızartılmıyor fırında pişiyor üstünde de soğan, biber salçası ve süsbiber tozu oluyo baya acı bişey ben de buna dayanamam Dukan yaparken bile yarım yerdim gene yerdim yani saat de erken diye iki tane yedim, 6 gibiydi saat.. akşam 10'da da yoğurt kürü yedim çok aç bi şekilde yattım dedim ki sabah kesin eksideyim neyse bi tartıldım 110,4

kahvaltıyı bile yiyemedim üzüntüden mideme oturdu boğazımdan geçmedi zaten bıraktım yarısını neyse işte iyi hissediyordum kendimi zayıf hissediyordum meğersem şişmişim ben
neyse ki cumaya çok var o zamana geçer

Bugünkü Menüm:

Kahvaltı: Lorlu Yumurta (1 kaşık lor, 1 yumurta), 1-2 dilim domates, sütlü buzlu kahve (tatlandırıcılı), yarım dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (çok kötü oldu hiç beğenmedim ama yiyorum ziyan olmasın)

Ara: nescafe (tatlandırıcılı)

Öğlen: Ton Balığı, Havuç-Turp Salatası

Ara: Bitki Çayı, Türk Kahvesi

Akşam: Izgara Tavuk Göğsü

Gece: Yoğurt Kürü

Demek adet şişliğiymiş canım desene üzülme cumaya kadar bence - olacaksın

protein hem cok zorluyo hem kabızlık yapıyo canım, hemde sonrasıda asırı dikkat istiyo gecen hafta 2 verdim 2 aldım hatırlarsan, takımda da en cok pro yapan benim heralde ve tavsiye etmiyorum haftada 1 gun belki ama fazlasını tavsiye etmem
menu guzel canım afiyet olsun :)

Ben kaymakamlık mahalli idareler şefliğinde çalışıyorum doğru hatırladın da benim arazide işim olmuyo benim sadece yazışma

ya gunden gune fark eder tarti aslinda bence tartinin da cok onemi yok, onemli olan saglikli beslenerek hayatina deva etmen. Senin kilonda vermemen mumkun degil.

Sevalcim bir de bence asiri az da yeme, senin kilon fazla.

Aslında haklısın daha önce dukan yaparak 10 kg vermiştim çok zor ama acilen de kilo kaybetmem lazım bu yüzden sadece protein değil ama ağırlıklı protein yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…