- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.461
Canm börekleri evde sen yapiyorsan.Bugunki menum
Sabah iki dilimm borek
Ogle 2 kaşik patlican yemegi az sehriye corba
Akşam sadece yogurtlu havuc salata 4 adet cig kofteama cok kotu bi kacamak yaptım öğleden sonra alman pastası yedim aksam leslie 1 mil yapabildim gun icinde 2 km yurudum 2 litre su ictim
canım eksikliğin belli oluyor hemen o zaman sen bildirimini cuma gün nasıl yapacaksın ya perşembeden yap ya da sana cep no mu göndereyim ordan yaparsınKaptanım ben sizden ozür diliyorum bugün giremedim.
Netim bitti. Paketimin yenilenmesine de 6 gün var. Eşim yanındayken ondan bağlaniyorum.
O yüzden bugün yazamadim.
Tartilamadim da. Ama yarın tartilip bildirim yaparim
hadi gözün aydın demekki yumurtlama olduğuna göre hamilelikde olabilir ama önce sağlıklı bir şekilde kg vermen gerekiyorGünaydın kızlar ne var ne yok benim moralim yerinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakaladım yumurtlayamadığımı zannediyordum da :)
kaptanım sen 65 le ayrılmamış mıydıngünaydınlarrr
canım eksikliğin belli oluyor hemen o zaman sen bildirimini cuma gün nasıl yapacaksın ya perşembeden yap ya da sana cep no mu göndereyim ordan yaparsın
hadi gözün aydın demekki yumurtlama olduğuna göre hamilelikde olabilir ama önce sağlıklı bir şekilde kg vermen gerekiyor
kızlar uzun bir aradan sonra 69 u gördüm yapılmayacak şey değilmiş hadi bakalım sizlerde yapabilirsiniz
Araziye giden candy degidi sankii.
Okyanusyaydi
Arkadaşlar ben bugün regl oldumaz evvel şok oldum ya
ne ağrı ne şişkinlik ne bi bişey vardı
sabah kahvaltımı hazırladım tam yicem dedim dur aç karnına tartılayım gece de çok aç yatmıştım.. dün akşam paylaştığımın dışında kv de 2 tane biberli ekmek yemiştimpişi hamurundan yapılıyor ama kızartılmıyor fırında pişiyor üstünde de soğan, biber salçası ve süsbiber tozu oluyo baya acı bişey ben de buna dayanamam Dukan yaparken bile yarım yerdim gene yerdim yani saat de erken diye iki tane yedim, 6 gibiydi saat.. akşam 10'da da yoğurt kürü yedim çok aç bi şekilde yattım dedim ki sabah kesin eksideyim neyse bi tartıldım 110,4
kahvaltıyı bile yiyemedim üzüntüden mideme oturdu boğazımdan geçmedi zaten bıraktım yarısınıneyse işte iyi hissediyordum kendimi zayıf hissediyordum meğersem şişmişim ben
neyse ki cumaya çok var o zamana geçer
hımm olabilir ben yanlış hatırlıyo olabilirim
herkes bildirmedi diye sordum kaptanım :)canim 45 cal sorun degil de sagliksiz
bu arada 1-2 kisi bildirmisti kg
cok sevindim canım :)Günaydın kızlar ne var ne yok benim moralim yerinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakaladım yumurtlayamadığımı zannediyordum da :)
protein hem cok zorluyo hem kabızlık yapıyo canım, hemde sonrasıda asırı dikkat istiyo gecen hafta 2 verdim 2 aldım hatırlarsan, takımda da en cok pro yapan benim heralde ve tavsiye etmiyorum haftada 1 gun belki ama fazlasını tavsiye etmemDünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir , 5 zeytin, biraz menemen
Öğlen
1kase mercimek 1 kase yoğurt
Akşam
1kase çorba ve tavuk salata
Saat 8,30 da
Ananas ve mango yedim biraz inşallah çok kalori yoktur
Spor yapamdım akşam
su : 1 lt
Bugün protein günü yapacağım hatta bu hafta ağırlıklı olarak protein yemeyi planlıyorum
menu guzel canım afiyet olsun :)Bugünkü Menüm:
Kahvaltı: Lorlu Yumurta (1 kaşık lor, 1 yumurta), 1-2 dilim domates, sütlü buzlu kahve (tatlandırıcılı), yarım dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (çok kötü oldu hiç beğenmedim ama yiyorum ziyan olmasın)
Ara: nescafe (tatlandırıcılı)
Öğlen: Ton Balığı, Havuç-Turp Salatası
Ara: Bitki Çayı, Türk Kahvesi
Akşam: Izgara Tavuk Göğsü
Gece: Yoğurt Kürü
Ben kaymakamlık mahalli idareler şefliğinde çalışıyorum doğru hatırladın da benim arazide işim olmuyo benim sadece yazışma
Sanada günaydın canm.Günaydın kızlar ne var ne yok benim moralim yerinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakaladım yumurtlayamadığımı zannediyordum da :)
Sanada günaydın canm.
Şu ovulasyon nedir.?
Bebek mi var yanı?
protein hem cok zorluyo hem kabızlık yapıyo canım, hemde sonrasıda asırı dikkat istiyo gecen hafta 2 verdim 2 aldım hatırlarsan, takımda da en cok pro yapan benim heralde ve tavsiye etmiyorum haftada 1 gun belki ama fazlasını tavsiye etmem
menu guzel canım afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?