- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.481
Canm menü güzel kacamaksizDünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir , 5 zeytin, biraz menemen
Öğlen
1kase mercimek 1 kase yoğurt
Akşam
1kase çorba ve tavuk salata
Saat 8,30 da
Ananas ve mango yedim biraz inşallah çok kalori yoktur
Spor yapamdım akşam
su : 1 lt
Bugün protein günü yapacağım hatta bu hafta ağırlıklı olarak protein yemeyi planlıyorum
Evet kaptanım telefondan da olabilir.günaydınlarrr
canım eksikliğin belli oluyor hemen o zaman sen bildirimini cuma gün nasıl yapacaksın ya perşembeden yap ya da sana cep no mu göndereyim ordan yaparsın
hadi gözün aydın demekki yumurtlama olduğuna göre hamilelikde olabilir ama önce sağlıklı bir şekilde kg vermen gerekiyor
kızlar uzun bir aradan sonra 69 u gördüm yapılmayacak şey değilmiş hadi bakalım sizlerde yapabilirsiniz
ya gunden gune fark eder tarti aslinda bence tartinin da cok onemi yok, onemli olan saglikli beslenerek hayatina deva etmen. Senin kilonda vermemen mumkun degil.
Sevalcim bir de bence asiri az da yeme, senin kilon fazla.
canım cumaya rahatlamış olursunArkadaşlar ben bugün regl oldumaz evvel şok oldum ya
ne ağrı ne şişkinlik ne bi bişey vardı
sabah kahvaltımı hazırladım tam yicem dedim dur aç karnına tartılayım gece de çok aç yatmıştım.. dün akşam paylaştığımın dışında kv de 2 tane biberli ekmek yemiştimpişi hamurundan yapılıyor ama kızartılmıyor fırında pişiyor üstünde de soğan, biber salçası ve süsbiber tozu oluyo baya acı bişey ben de buna dayanamam Dukan yaparken bile yarım yerdim gene yerdim yani saat de erken diye iki tane yedim, 6 gibiydi saat.. akşam 10'da da yoğurt kürü yedim çok aç bi şekilde yattım dedim ki sabah kesin eksideyim neyse bi tartıldım 110,4
kahvaltıyı bile yiyemedim üzüntüden mideme oturdu boğazımdan geçmedi zaten bıraktım yarısınıneyse işte iyi hissediyordum kendimi zayıf hissediyordum meğersem şişmişim ben
neyse ki cumaya çok var o zamana geçer
kv nin yaptığı biberli ekmekten alsan da sabah sabah kahvaltıda yesen ne güzel olurdu kız hem sabah yiyince sorun olmuyor blanche e katılıyorum sen kg na göre biraz daha artırmalısın yemeni 3-4 gün az yiyip sonra saldırma tatlım sabahı biraz daha artır aralara da ceviz fındık ekleyebilirsinBugünkü Menüm:
Kahvaltı: Lorlu Yumurta (1 kaşık lor, 1 yumurta), 1-2 dilim domates, sütlü buzlu kahve (tatlandırıcılı), yarım dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (çok kötü oldu hiç beğenmedim ama yiyorum ziyan olmasın)
Ara: nescafe (tatlandırıcılı)
Öğlen: Ton Balığı, Havuç-Turp Salatası
Ara: Bitki Çayı, Türk Kahvesi
Akşam: Izgara Tavuk Göğsü
Gece: Yoğurt Kürü
canım bir an önce iyileşirsin inş geçmiş olsun tekrarben de bugun evdeyim, ise gitmedim.
agrilarim devam ediyorum, bu enfeksiyon ne zor bir seymis; kac gundur antibiyotikaliyorum gecmedi.
tamam ebrucum mazeretin belli evinize ne zaman geçiyorsunuz arabayı aldınız mı?Evet kaptanım telefondan da olabilir.
Ama sık sık girmeye calisicam.
Yanı hemen hemen her yerde internet var.
Ama gündüz giremessem şimdiden ozur diliyorum.
Günaydın Nesherkeze günaydın bu arada
Aynen hayatım sıkma canını geçer şişligin.Arkadaşlar ben bugün regl oldumaz evvel şok oldum ya
ne ağrı ne şişkinlik ne bi bişey vardı
sabah kahvaltımı hazırladım tam yicem dedim dur aç karnına tartılayım gece de çok aç yatmıştım.. dün akşam paylaştığımın dışında kv de 2 tane biberli ekmek yemiştimpişi hamurundan yapılıyor ama kızartılmıyor fırında pişiyor üstünde de soğan, biber salçası ve süsbiber tozu oluyo baya acı bişey ben de buna dayanamam Dukan yaparken bile yarım yerdim gene yerdim yani saat de erken diye iki tane yedim, 6 gibiydi saat.. akşam 10'da da yoğurt kürü yedim çok aç bi şekilde yattım dedim ki sabah kesin eksideyim neyse bi tartıldım 110,4
kahvaltıyı bile yiyemedim üzüntüden mideme oturdu boğazımdan geçmedi zaten bıraktım yarısınıneyse işte iyi hissediyordum kendimi zayıf hissediyordum meğersem şişmişim ben
neyse ki cumaya çok var o zamana geçer
Canm menü güzel ama kaçamak yapmaBugünkü Menüm:
Kahvaltı: Lorlu Yumurta (1 kaşık lor, 1 yumurta), 1-2 dilim domates, sütlü buzlu kahve (tatlandırıcılı), yarım dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (çok kötü oldu hiç beğenmedim ama yiyorum ziyan olmasın)
Ara: nescafe (tatlandırıcılı)
Öğlen: Ton Balığı, Havuç-Turp Salatası
Ara: Bitki Çayı, Türk Kahvesi
Akşam: Izgara Tavuk Göğsü
Gece: Yoğurt Kürü
Anladım sağol tatlımOvulasyon testi gebelik testlerine benziyor canım bebek isteyenlerin ilişkiye girmeleri için en uygun zamanı gösteren test.. Yani yumurtlama zamanını gösteriyor :)
Yok kaptanım yaacanım cumaya rahatlamış olursun
kv nin yaptığı biberli ekmekten alsan da sabah sabah kahvaltıda yesen ne güzel olurdu kız hem sabah yiyince sorun olmuyor blanche e katılıyorum sen kg na göre biraz daha artırmalısın yemeni 3-4 gün az yiyip sonra saldırma tatlım sabahı biraz daha artır aralara da ceviz fındık ekleyebilirsin
canım bir an önce iyileşirsin inş geçmiş olsun tekrar
tamam ebrucum mazeretin belli evinize ne zaman geçiyorsunuz arabayı aldınız mı?
Aynen kaptanım içelim hemenhadi bakalım burda olan kızlar 1 er bardak su ve üstüne yeşil çay için
Ooo afiyet olsun canm
tatlım sende mi evinden uzaksınYok kaptanım yaa
Ne arabaymiş anlamadım.
Sürekli karar değiştiriyor eşim.
Yanı alamadık.
İlk defa bu kadar uzun kaldık.
Evini özledim(düzenimi)
yok canım ben takıntılıyım biraz hergun tartılıyorum hergun de yazıyorum, ama zorunlu degil saddece cuma ve pazartesi yazıyoruz :)bu arada hergün tartılıp bildirimde yapıyırmuyuz ben tartılmadım bugün yapmam gerekiyormuydu
Hadi inşallah canm.gunaydınlar herkese az sınra tartılcam bakalım bende, umarım 61 libisey gorurum :)
Aynen hayatım sıkma canını geçer şişligin.
Bu arada spor olarak hep birlikte başlayıp birşeyler yapalım mi?
Mesela siz eliptik bisikletle falan çalışın.
Bisikleti olmayanlarda yuruyuş koşu yapsın.
Bugün bi başlangıç olsun.
Herkes istisnasız spor yapsunn.
Ne dersiniz
tartım sabit, bi daha da pilav yersem dövün beni ya
bu arada hergün tartılıp bildirimde yapıyırmuyuz ben tartılmadım bugün yapmam gerekiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?