Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamm canm o zamn bende sana eşlik edeyim.
5 er dakika mekik ve squat yapayım.
Ama sen kaçla başladın hastanelik olmayayim.

ne emri seval cim aşkolsun unutmayalım diye dedim ben
canım şimdi de yürüyebilirsin yürümek için 60 ı bekleme asansör kullanmayı bırak mesela hiç yoktan iyidir ben eğer dışarda yürüyüş yapmazsam evde 20 dk koşu bandı kullanmaya başladım bu da kg da hemen fark ettirdi kendini
Yok kaptanım yaa
Ne arabaymiş anlamadım.
Sürekli karar değiştiriyor eşim.
Yanı alamadık.
İlk defa bu kadar uzun kaldık.
Evini özledim(düzenimi)
hayırlısı olsun tatlım inş bir an önce alırsınız arabayı da evine geçersin
bu arada hergün tartılıp bildirimde yapıyırmuyuz ben tartılmadım bugün yapmam gerekiyormuydu
yok tatlım kollontai yazmış sadece cuma ve ptesiler o da haftasonu abartık mı nasıl geçti diye sonucu görmek için
Aynen kaptanım içelim hemen
Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım da aç karnına içsem yeşil çayı olur mu ?
bilmem ki aç karnına olur mu ama kalktıktan sonra kahvaltıyı fazla geciktirme tatlım meto hızlı çalışmaya başlasın

çok güzel ebrucum ben yapıyorum kollontai de yapıyor hadi bakalım sizler de yapın öncelikle senden bekliyorum

tartım sabit, bi daha da pilav yersem dövün beni ya
tatlım zaten hergün kilo veremeyiz ki dr larda diyor ya hergün tatılmayın tartıda birgün + birgün - çıkarsınız günlük bakınca moralimiz bozulup bırakılabilir motivasyon düşer diye sen yemene dikkat ediyorsun genelde e sporda yapıyorsun haftalık kilo değişimine bak daha doğru olur

Evet kaptanım. Ben kalktıktan en az 1 saat sonra yerim ve bu iyi olmuyor.

kızlar bende artık hergün leslie yapcam dün yaptım 1 mil daha çok yapabilirim aslında da çocuklar da çıldırıyor ben yaparken hepsi peşimde birine bişey olcak diye kısa kesiyorum onlar uyuyuncada çok geç oluyor halim kalmıyor.

Ohh ohh iyi barı insanın kendi evi gibisi yook.

Aynen yaa çocuklar leslie yaptığını dusununce bayağı güldüm.
Bu kızların öğlen uykusu yok mu?

Tamm canm o zamn bende sana eşlik edeyim.
5 er dakika mekik ve squat yapayım.
Ama sen kaçla başladın hastanelik olmayayim.

canım ben günde 35+35 = 70 tan yapıyordum ikisinden de.

şimdi mekik aynı squat 25+25+25+25+25+25+25 = 150 kez yapıyorum. her lavaboya gittiğimde yapıyorum iş yerinde benim kilom fazla olduğu için birden yapamam çünkü sakatlanırım.

ama bugün karnım ağrıyo çok bugün yapamam heralde

ne emri seval cim aşkolsun unutmayalım diye dedim ben

olsun sen kaptansın biz de miçolarız

Tamm canm kahvaltidaaaa
Bu arada ikinci kaptan yardımcısı senmiydin canm

yok canım ikinci kaptan yrd. izinli kasımda dönecekti sözde

canım çocuklar kaç yaşında onlarda yapsın hareketleri

Adı ne ikinci kaptan yardımcısinin

Canm bu arada ben hala senn fotolari goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…