- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.501
suyumu hemen içiyorum kaptanım ama bana yeşilçay vermedi dr emzirdiğim içinhadi bakalım burda olan kızlar 1 er bardak su ve üstüne yeşil çay için
En azından almamissin canm sıkma canınıtartım sabit, bi daha da pilav yersem dövün beni ya
Aynen kaptanım içelim hemen
Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım da aç karnına içsem yeşil çayı olur mu ?
suyumu hemen içiyorum kaptanım ama bana yeşilçay vermedi dr emzirdiğim için
Tamm canm o zamn bende sana eşlik edeyim.
ne emri seval cim aşkolsun unutmayalım diye dedim ben
canım şimdi de yürüyebilirsin yürümek için 60 ı bekleme asansör kullanmayı bırak mesela hiç yoktan iyidir ben eğer dışarda yürüyüş yapmazsam evde 20 dk koşu bandı kullanmaya başladım bu da kg da hemen fark ettirdi kendinigünaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates dereotu maydanoz zeytin helva 1 dilim tb ekmek 1 fincan çay
ara
yoğurt mandalina
öğle
kurufasülye 2 kaşık pilav cacık
ara
sütlaç
akşam
1kase çorba ev yapımı patlıcan kebabı
yaklaşık 3 lt su
kızlar ben şimdilik spor yapmıyorum sadece fırsat oldukça yürümeye çalışıyorum bi 60 olayım sonra tempolu bir şeklide hergün yürümeye çalışıcam evde koşu bandım var o zaman squat ve tempolu yürüyüş yapıcam
hayırlısı olsun tatlım inş bir an önce alırsınız arabayı da evine geçersinYok kaptanım yaa
Ne arabaymiş anlamadım.
Sürekli karar değiştiriyor eşim.
Yanı alamadık.
İlk defa bu kadar uzun kaldık.
Evini özledim(düzenimi)
yok tatlım kollontai yazmış sadece cuma ve ptesiler o da haftasonu abartık mı nasıl geçti diye sonucu görmek içinbu arada hergün tartılıp bildirimde yapıyırmuyuz ben tartılmadım bugün yapmam gerekiyormuydu
bilmem ki aç karnına olur mu ama kalktıktan sonra kahvaltıyı fazla geciktirme tatlım meto hızlı çalışmaya başlasınAynen kaptanım içelim hemen
Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım da aç karnına içsem yeşil çayı olur mu ?
Yaaa zararı var mı? Emzirirken?suyumu hemen içiyorum kaptanım ama bana yeşilçay vermedi dr emzirdiğim için
Tamm canm kahvaltidaaaakahvaltıyla da içebilirsin
evet canım bebişin küçük ama ben 15 aydan sonra başladım içmeye
çok güzel ebrucum ben yapıyorum kollontai de yapıyor hadi bakalım sizler de yapın öncelikle senden bekliyorumAynen hayatım sıkma canını geçer şişligin.
Bu arada spor olarak hep birlikte başlayıp birşeyler yapalım mi?
Mesela siz eliptik bisikletle falan çalışın.
Bisikleti olmayanlarda yuruyuş koşu yapsın.
Bugün bi başlangıç olsun.
Herkes istisnasız spor yapsunn.
Ne dersiniz
tatlım zaten hergün kilo veremeyiz ki dr larda diyor ya hergün tatılmayın tartıda birgün + birgün - çıkarsınız günlük bakınca moralimiz bozulup bırakılabilir motivasyon düşer diye sen yemene dikkat ediyorsun genelde e sporda yapıyorsun haftalık kilo değişimine bak daha doğru olurtartım sabit, bi daha da pilav yersem dövün beni ya
sen içme tatlım o zamansuyumu hemen içiyorum kaptanım ama bana yeşilçay vermedi dr emzirdiğim için
Evet kaptanım. Ben kalktıktan en az 1 saat sonra yerim ve bu iyi olmuyor.ne emri seval cim aşkolsun unutmayalım diye dedim ben
canım şimdi de yürüyebilirsin yürümek için 60 ı bekleme asansör kullanmayı bırak mesela hiç yoktan iyidir ben eğer dışarda yürüyüş yapmazsam evde 20 dk koşu bandı kullanmaya başladım bu da kg da hemen fark ettirdi kendini
hayırlısı olsun tatlım inş bir an önce alırsınız arabayı da evine geçersin
yok tatlım kollontai yazmış sadece cuma ve ptesiler o da haftasonu abartık mı nasıl geçti diye sonucu görmek için
bilmem ki aç karnına olur mu ama kalktıktan sonra kahvaltıyı fazla geciktirme tatlım meto hızlı çalışmaya başlasın
Ohh ohh iyi barı insanın kendi evi gibisi yook.tatlım sende mi evinden uzaksın
bende aynı senin gibiyim bizim evimizde merkezi sistemden kombili sisteme döndü doğalgazın açılması tesisat falan derken yaklaşık 1 aydır kayınvalidede kalıyoruz kızıma da o bakıyor zaten çocucu yormayalım bu dönemde dedik orda kaldık ama bu hafta evime geçicem inşallah :)
Aynen yaa çocuklar leslie yaptığını dusununce bayağı güldüm.kızlar bende artık hergün leslie yapcam dün yaptım 1 mil daha çok yapabilirim aslında da çocuklar da çıldırıyor ben yaparken hepsi peşimde birine bişey olcak diye kısa kesiyorum onlar uyuyuncada çok geç oluyor halim kalmıyor.
Tamm kaptanım bundan sonra bende bireylerden baslayayimçok güzel ebrucum ben yapıyorum kollontai de yapıyor hadi bakalım sizler de yapın öncelikle senden bekliyorum
Tamm canm o zamn bende sana eşlik edeyim.
5 er dakika mekik ve squat yapayım.
Ama sen kaçla başladın hastanelik olmayayim.
ne emri seval cim aşkolsun unutmayalım diye dedim ben
Tamm canm kahvaltidaaaa
Bu arada ikinci kaptan yardımcısı senmiydin canm
kızlar bende artık hergün leslie yapcam dün yaptım 1 mil daha çok yapabilirim aslında da çocuklar da çıldırıyor ben yaparken hepsi peşimde birine bişey olcak diye kısa kesiyorum onlar uyuyuncada çok geç oluyor halim kalmıyor.
Adı ne ikinci kaptan yardımcısinincanım ben günde 35+35 = 70 tan yapıyordum ikisinden de.
şimdi mekik aynı squat 25+25+25+25+25+25+25 = 150 kez yapıyorum. her lavaboya gittiğimde yapıyorum iş yerinde benim kilom fazla olduğu için birden yapamam çünkü sakatlanırım.
ama bugün karnım ağrıyo çokbugün yapamam heralde
olsun sen kaptansın biz de miçolarız
yok canım ikinci kaptan yrd. izinlikasımda dönecekti sözde
canım çocuklar kaç yaşında onlarda yapsın hareketleri
Canm bu arada ben hala senn fotolari goremiyorumcanım ben günde 35+35 = 70 tan yapıyordum ikisinden de.
şimdi mekik aynı squat 25+25+25+25+25+25+25 = 150 kez yapıyorum. her lavaboya gittiğimde yapıyorum iş yerinde benim kilom fazla olduğu için birden yapamam çünkü sakatlanırım.
ama bugün karnım ağrıyo çokbugün yapamam heralde
olsun sen kaptansın biz de miçolarız
yok canım ikinci kaptan yrd. izinlikasımda dönecekti sözde
canım çocuklar kaç yaşında onlarda yapsın hareketleri
Yaa dediğin gibi ben seni izlemiyor muşum.Canm bu arada ben hala senn fotolari goremiyorum
Canm bu arada ben hala senn fotolari goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?