Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o kadar zaten yürüyorum çalışıyorum ya işe gelirken yürüyorum ofiste sürekli hareket etmeye çalışıyorum falan ama düzenli olarak 1 saat yürüyüş falan olarak 60 ı beklerim ya aslında biraz fazla yağlarım var ya onlar direk kasa dönüşmesin biraz erisin öle kas olsun istiyorum ki biraz ince görüneyim yoksa yağlar direk kas oluyor hiç incelme olmuyor bende o yüzden bekliyorum

canım leslie 1 mil hiç yoktan iyidir ben cep e indirdim onu bazen işyerinde öğleyin çıkamazsam o zaman bile yapıyorum
Adı ne ikinci kaptan yardımcısinin
canım hedef38beden 2. kaptan yardımcımız ama seval de fahri kaptan yardımcısı saolsun yardımcı oluyor çok

tamam o zaman önemli olan sabit oturmak değil hareket halinde olmak

Evet kaptanım. Seval de iyi yardımcı oluyor hiç boşlamiyor sagolsun

Ben yeşil cayimi kahvâltiya beraber içtim kızlar
Kahvaltıya oturmadan da 1 bardak su içtim.
Sizde yemeklerden önce 1 er bardak içmeyi unutmayın.

İnsan yaptıkça alışıyor gün geçtikçe fazlalaştırmaya çalışrsın canım sende

ben takıntılıyım tatlım ya hergun eksi gormem lazım, oyle oyle verdim ben, eski halimi bilenler var burda, ac gezer dunyanın sporunu yapardım da simdi yapamıyom :)

canım ben 72 kiloydum gunde 2 saat leslie jillian yspıyodum 10 cm inceldim, o yaglar kas olmuyo, kas yapmak cok zor, ben ugrasıyorum da yapamıyorum merak etme heke yuruyusle kas yapma ihtimalin sıfır

bugun ki menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
2 kucuk kurabiye
5 zeytin
1 kk suzme peynir

aksam
1 kase bezelye yemegi
1 kase yogurt

su 3 lt
2 kupa yesil cay

spor
leslie 3 mile
1 saat yoga

toplam kcal 866

Ben içince 10 dk ya hemen tuvalete gidiyorum. Yanı bende işe yarıyor. Ama üseniyorum. Suyu kaynat içine limon sık bayağı zahmetli geliyor

o bile zahmetli gelirse 2 ayda ancak 3 kilo verirsin tatlım, spor yok aksam yemegi pasta bi limonlu suyu yapmaya üşen kızıyorum ama
bak sana cevabı kollontai vermiş ne güzel sabah mutlaka yap bu işlemi

ikisi 4 yaşında biri 1,5 ayamın altında birbirlerine giriyolar spor yapıyoruz diye kanepelerden falan atlamaya çalışıyolar hani konsantre olamıyorum onlara bakıcam diye

burdayız kaptanımm

canım sürekli değişik yemekler istiyo ama yemiyorum umarım patlak vermez bi yerden bide günler kısaldı önceden akşamlar kısaydı yemek yemeden geçirebiliyordum şimdi yemeden duramıyorum salatada olsa yiyorum akşam yine salata yiycemde içine ya tavuk katayım diyorum yada ızgara köfte gibibişey tabi 2 adet falan olur sadece nefsimi körlemek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…