- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.521
o kadar zaten yürüyorum çalışıyorum ya işe gelirken yürüyorum ofiste sürekli hareket etmeye çalışıyorum falan ama düzenli olarak 1 saat yürüyüş falan olarak 60 ı beklerim ya aslında biraz fazla yağlarım var ya onlar direk kasa dönüşmesin biraz erisin öle kas olsun istiyorum ki biraz ince görüneyim yoksa yağlar direk kas oluyor hiç incelme olmuyor bende o yüzden bekliyorumcanım şimdi de yürüyebilirsin yürümek için 60 ı bekleme asansör kullanmayı bırak mesela hiç yoktan iyidir ben eğer dışarda yürüyüş yapmazsam evde 20 dk koşu bandı kullanmaya başladım bu da kg da hemen fark ettirdi kendini
canım leslie 1 mil hiç yoktan iyidir ben cep e indirdim onu bazen işyerinde öğleyin çıkamazsam o zaman bile yapıyorumkızlar bende artık hergün leslie yapcam dün yaptım 1 mil daha çok yapabilirim aslında da çocuklar da çıldırıyor ben yaparken hepsi peşimde birine bişey olcak diye kısa kesiyorum onlar uyuyuncada çok geç oluyor halim kalmıyor.
canım hedef38beden 2. kaptan yardımcımız ama seval de fahri kaptan yardımcısı saolsun yardımcı oluyor çokAdı ne ikinci kaptan yardımcısinin
tamam o zaman önemli olan sabit oturmak değil hareket halinde olmako kadar zaten yürüyorum çalışıyorum ya işe gelirken yürüyorum ofiste sürekli hareket etmeye çalışıyorum falan ama düzenli olarak 1 saat yürüyüş falan olarak 60 ı beklerim ya aslında biraz fazla yağlarım var ya onlar direk kasa dönüşmesin biraz erisin öle kas olsun istiyorum ki biraz ince görüneyim yoksa yağlar direk kas oluyor hiç incelme olmuyor bende o yüzden bekliyorum
aynen evim evim güzel evim boşuna dememişler :)Ohh ohh iyi barı insanın kendi evi gibisi yook.
Evet kaptanım. Seval de iyi yardımcı oluyor hiç boşlamiyor sagolsuncanım leslie 1 mil hiç yoktan iyidir ben cep e indirdim onu bazen işyerinde öğleyin çıkamazsam o zaman bile yapıyorum
canım hedef38beden 2. kaptan yardımcımız ama seval de fahri kaptan yardımcısı saolsun yardımcı oluyor çok
çok güzel ebrucum ben yapıyorum kollontai de yapıyor hadi bakalım sizler de yapın öncelikle senden bekliyorum
kızlar bende artık hergün leslie yapcam dün yaptım 1 mil daha çok yapabilirim aslında da çocuklar da çıldırıyor ben yaparken hepsi peşimde birine bişey olcak diye kısa kesiyorum onlar uyuyuncada çok geç oluyor halim kalmıyor.
ben her sabah güne 500-600 cc su ile başlıyorum bazen limonlu bazen ılık metoyu hızlandırıyor muş size de tavsiye edeerinmBen yeşil cayimi kahvâltiya beraber içtim kızlar
Kahvaltıya oturmadan da 1 bardak su içtim.
Sizde yemeklerden önce 1 er bardak içmeyi unutmayın.
ben takıntılıyım tatlım ya hergun eksi gormem lazım, oyle oyle verdim ben, eski halimi bilenler var burda, ac gezer dunyanın sporunu yapardım da simdi yapamıyom :)tatlım zaten hergün kilo veremeyiz ki dr larda diyor ya hergün tatılmayın tartıda birgün + birgün - çıkarsınız günlük bakınca moralimiz bozulup bırakılabilir motivasyon düşer diye sen yemene dikkat ediyorsun genelde e sporda yapıyorsun haftalık kilo değişimine bak daha doğru olur
canım ben 72 kiloydum gunde 2 saat leslie jillian yspıyodum 10 cm inceldim, o yaglar kas olmuyo, kas yapmak cok zor, ben ugrasıyorum da yapamıyorum merak etme heke yuruyusle kas yapma ihtimalin sıfıro kadar zaten yürüyorum çalışıyorum ya işe gelirken yürüyorum ofiste sürekli hareket etmeye çalışıyorum falan ama düzenli olarak 1 saat yürüyüş falan olarak 60 ı beklerim ya aslında biraz fazla yağlarım var ya onlar direk kasa dönüşmesin biraz erisin öle kas olsun istiyorum ki biraz ince görüneyim yoksa yağlar direk kas oluyor hiç incelme olmuyor bende o yüzden bekliyorum
Ben içince 10 dk ya hemen tuvalete gidiyorum. Yanı bende işe yarıyor. Ama üseniyorum. Suyu kaynat içine limon sık bayağı zahmetli geliyorben her sabah güne 500-600 cc su ile başlıyorum bazen limonlu bazen ılık metoyu hızlandırıyor muş size de tavsiye edeerinm
o bile zahmetli gelirse 2 ayda ancak 3 kilo verirsin tatlım, spor yok aksam yemegi pasta bi limonlu suyu yapmaya üşen kızıyorum amaBen içince 10 dk ya hemen tuvalete gidiyorum. Yanı bende işe yarıyor. Ama üseniyorum. Suyu kaynat içine limon sık bayağı zahmetli geliyor
Ben içince 10 dk ya hemen tuvalete gidiyorum. Yanı bende işe yarıyor. Ama üseniyorum. Suyu kaynat içine limon sık bayağı zahmetli geliyor
bak sana cevabı kollontai vermiş ne güzel sabah mutlaka yap bu işlemio bile zahmetli gelirse 2 ayda ancak 3 kilo verirsin tatlım, spor yok aksam yemegi pasta bi limonlu suyu yapmaya üşen kızıyorum ama
canım ben günde 35+35 = 70 tan yapıyordum ikisinden de.
şimdi mekik aynı squat 25+25+25+25+25+25+25 = 150 kez yapıyorum. her lavaboya gittiğimde yapıyorum iş yerinde benim kilom fazla olduğu için birden yapamam çünkü sakatlanırım.
ama bugün karnım ağrıyo çokbugün yapamam heralde
olsun sen kaptansın biz de miçolarız
yok canım ikinci kaptan yrd. izinlikasımda dönecekti sözde
canım çocuklar kaç yaşında onlarda yapsın hareketleri
bugun ki menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
2 kucuk kurabiye
5 zeytin
1 kk suzme peynir
aksam
1 kase bezelye yemegi
1 kase yogurt
su 3 lt
2 kupa yesil cay
spor
leslie 3 mile
1 saat yoga
toplam kcal 866
ikisi 4 yaşında biri 1,5 ayamın altında birbirlerine giriyolar spor yapıyoruz diye kanepelerden falan atlamaya çalışıyolar hani konsantre olamıyorum onlara bakıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?