- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.541
canım salatanın içine hiç bişey bulamazsan peynir ve ceviz koy protein candırburdayız kaptanımm
canım sürekli değişik yemekler istiyo ama yemiyorum umarım patlak vermez bi yerden bide günler kısaldı önceden akşamlar kısaydı yemek yemeden geçirebiliyordum şimdi yemeden duramıyorum salatada olsa yiyorum akşam yine salata yiycemde içine ya tavuk katayım diyorum yada ızgara köfte gibibişey tabi 2 adet falan olur sadece nefsimi körlemek adına
hadi gözün aydın tatlımmBen şimdi çıkıyorum arkadaşlar sabaha girerim ancak. bugün direk eve gidiyorum kızı eşim alacak valla o kadar mutluyum kihasta hasta gidemicektim iki dolmuş değiştirip hiç
guzel gidiyo menuler tatlım aman kacsmak yapma
Menün güzelbugun ki menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
2 kucuk kurabiye
5 zeytin
1 kk suzme peynir
aksam
1 kase bezelye yemegi
1 kase yogurt
su 3 lt
2 kupa yesil cay
spor
leslie 3 mile
1 saat yoga
toplam kcal 866
Aynen canm dovsen yeridir.o bile zahmetli gelirse 2 ayda ancak 3 kilo verirsin tatlım, spor yok aksam yemegi pasta bi limonlu suyu yapmaya üşen kızıyorum ama
Tamm kaptanım bundan sonra yapacağım. En azından 1 bardak içsem iyibak sana cevabı kollontai vermiş ne güzel sabah mutlaka yap bu işlemi
Canm menü güzel
Buradayız kaptanım.eee kızlar nerelerdesiniz bakimmmmmm
İyi akşamlar bekliyoruz menüyüşimdi kaçıyorum ben kızlar gece fırsat bulursam menümü eklerim olmadı sabah eklerim iyi akşamlar herkeze
İnşallah canm inşallahbu hafta 73 ü görmeliyim artıkkk yuhh kaç haftadır çakıldım kaldım 74 e sanki 73 olsam gerisi daha kolay gelcek gibi
Kaptanım saniim gerçekten kahvaltı ise yarıyor.canım salatanın içine hiç bişey bulamazsan peynir ve ceviz koy protein candır
sabah kahvaltısını da sıkı yap canım cok az yapmıştın
evrucum doğru yolda gidiyorsun menü güzel sporda yapılmıştır sanırım bak bi de sabah kalkar kalkmaz iç suyunu daha iyi olacakBuradayız kaptanım.
Veee bugün hiç kaçamak yapmadım.
Teşekkürler kaptanım. Evet kendini daha iyi hissediyorum. Menume ek olarak 3 közde biber yedim.evrucum doğru yolda gidiyorsun menü güzel sporda yapılmıştır sanırım bak bi de sabah kalkar kalkmaz iç suyunu daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?