- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.561
Günaydın hanımlar
Nasılsınız?
Simdide ıhlamur ve kuşburnu karışımı bi bitki çayı yaptım onu iciyorum.
Bu arada yeşil çayın ot halini aldım aktardan.
Bundan sonra hazir sallanmalardan almayacağını bu daha sağlıklı sanirim
valla senin menuler her gun harika :)Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 haş yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 çay bardağı şekersiz çay
Öğlen
tavuk 2 parça salata ve ayran
Ara
7-8 tane fındık
Akşam
Et haşlama ve yoğurtlu biber 1 bardak lihgt limonata
Yürüyüş 30 dk
valla senin menuler her gun harika :)
canım hani sen cok tatlıydın o yuzden pasta yemiyodun hatırladın mı? sabah ekmek oglen tantuni var aksamı hafif gecir en azındanGünaydın arkadaşlar
Bugün 109,8 çıktım çok şükürdün menümü bomadım sadece 1 kk sade tahin helvası yedim. 2 lt suyumu tamamladım. mekik de çektim 35 tane sabah çekemedim ama geç kaldım işe çünkü iş yerinde de squat yapamıyorum çünkü reglim ya korkuyorum
Bugünkü menüm
kahvaltı olarak 2,5 dilim çavdar ekmeği + 2 kk light peynir + 1 küçük domates + 1 küçük salatalık yedim yanında 1 bardak şeftali suyuçay içseydim daha iyi olurdu ama
öğlen: tantuni + şalgam
ara: haşhaşlı pasta (küççücük bi dilim) + türk kahvesi
akşam: yoğurt kürü
canım hani sen cok tatlıydın o yuzden pasta yemiyodun hatırladın mı? sabah ekmek oglen tantuni var aksamı hafif gecir en azındansalata falan bence
Yanı bunu bilmiyorum ama funda yaprağıO çay yağ yakıcı çay değil mi bende bazen içiyorum ıhlamur kuşburnu altınotu
ya ben de sabah ac karna iki koca bardak su ictim,tuvalete ciktim hemen.
Ben daha denemedim. Ama katkı ve koruyucu olmayınca insanın içine siniyirEvet hem daha lezzetli oluyor sallama çaya göre
evet böyle daha iyi olmuşya canım diyetimde protein yüzde olarak düşük çıktı o yüzden akşama 3 adet yağsız dana köfte ekledim ama haşhaşlı pastayı da çıkarıcam şimdi meyve ekledim yerine ama bi çatal alırım arkadaş yapmış getirmiş olur mu
bi çatalsa tamamya canım diyetimde protein yüzde olarak düşük çıktı o yüzden akşama 3 adet yağsız dana köfte ekledim ama haşhaşlı pastayı da çıkarıcam şimdi meyve ekledim yerine ama bi çatal alırım arkadaş yapmış getirmiş olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?