Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü yazayım

Sabah
1 haş yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 çay bardağı şekersiz çay

Öğlen
tavuk 2 parça salata ve ayran

Ara
7-8 tane fındık

Akşam
Et haşlama ve yoğurtlu biber 1 bardak lihgt limonata

Yürüyüş 30 dk

Günaydın arkadaşlar

Bugün 109,8 çıktım çok şükür dün menümü bomadım sadece 1 kk sade tahin helvası yedim. 2 lt suyumu tamamladım. mekik de çektim 35 tane sabah çekemedim ama geç kaldım işe çünkü iş yerinde de squat yapamıyorum çünkü reglim ya korkuyorum

Bugünkü menüm

kahvaltı olarak 2,5 dilim çavdar ekmeği + 2 kk light peynir + 1 küçük domates + 1 küçük salatalık yedim yanında 1 bardak şeftali suyu çay içseydim daha iyi olurdu ama

öğlen: tantuni + şalgam

ara: haşhaşlı pasta (küççücük bi dilim) + türk kahvesi

akşam: yoğurt kürü

Gunaydin :)

Ben dunku menumu yazmiyim cidden sabah oglen aksam sandvic yedim.
Aralarda da canim kek istedi yedim ama her seyi cikardim sonra midem almadi.
Agzimin tadi hap tadi hep degissin diye kek yemek istemistim haram oldu

Ama sabah simit yedim mesela iyi geldi mideme.

Dun pilatese de gittim 1 saat ama tabii her zamanki performansimi gosteremedim, neyse artik.
Bugun hedefim 6 km kosu, 3 litre su.

Bugun agzima tatli surmeyi planlamiyorum bu arada bir de.

Oglen, aksam da salata yemeyi planliyorum :)

canım hani sen cok tatlıydın o yuzden pasta yemiyodun hatırladın mı? sabah ekmek oglen tantuni var aksamı hafif gecir en azından salata falan bence

canım hani sen cok tatlıydın o yuzden pasta yemiyodun hatırladın mı? sabah ekmek oglen tantuni var aksamı hafif gecir en azından salata falan bence

ya canım diyetimde protein yüzde olarak düşük çıktı o yüzden akşama 3 adet yağsız dana köfte ekledim ama haşhaşlı pastayı da çıkarıcam şimdi meyve ekledim yerine ama bi çatal alırım arkadaş yapmış getirmiş olur mu

evet böyle daha iyi olmuş
ama haşhaşlıda 1 çatal da kal emi

bu sabah tartım 62.8 ha gayret sacıma da kaynak yaptırcam cuma günü kuafore sacları bırakmaya gittim simdi eve donuyorum aclıktan olcem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…