Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

su miktarını yazmamışsın şekerim

kızlar salıdan beri giremedim ama canım sıkkın psikolojim bozuk birden bişey oldu o akşam menümü bile hazırlamıştım ama eve gittiğimde sinirimi çok bozacak şeyler oldu biliyorum kesinlikle yapmamam gerekiyodu ama o akşam fazla kaçırdım yani salı günü olarlar carşambaya da sarktı zaten ben nezaman stres olsam kendimi tutamam sürekli kendime gaz vermeye diyete devam etmeye çalışıyorum ama bi yerden patlak veriyor dünde iş için toplantım vardı il dışında öyle olunca dışarda falan yemek zorunda kaldım ekmek falan yemedim ama diyet yaptığımda söylenemez,hani bazen insan dayanmaya çalıştıkça psikolojik baskıyla bi türlü başaramaz ya aynen o durumdayım ayrıca kafama takılan başka konularda var bu ara canımı sıkan ama engelleyemediğim pazartesi çok iyi başlamıştım iki gündür psikolojim ve diyetim tepetaklak oldu resmen, yarında ankaraya gideceğim erkenden yani bu hafta yine istediğim gibi olmıycak sanırım üzgünüm tabi bugün yine diyetime devam edicem elimden geldiğince işte böyle kızlar ne yapsam bilmiyorum 5 ay oldu yaklaşık burdayım 7 kg verdim daha çok olması gerekiyordu normalde bu sürede kışın diyet yapmak çok zor hava birden kararıyor geceler uzun uzun gecelerde yemeden dayanmak zor yürüyüşe falan vakit kalmıyor hava kararıyor içimde sürekli bi karamsarlık varr yazdıklarıma baksanıza herşey olumsuzzz buna en kısa sürede bi çözüm bulmalıyım

su miktarını yazmamışsın şekerim

Çünkü kayda değer su içmedimkaptanım sabah glucophage içerken 1 bardak içtim
Öğlen folik asit alırken 1 bardak içtim

Susamıyorum ve aklıma su içmek gelmiyor yıllardır bu alışkanlığı kazanmaya çalışsamda kazanamıyorum.
Çeşit çeşit şişeler aldım Cam şişeler Renkli şişeler Tupperware şişeler Shake şişeler, şişeleri gözümün önüne dizdim,
Saat alarmı kurdum, Bir arkadaşımdan Su iç diye mesaj atmasını bile istedim hergün olmadı olmadı..

Motivasyonun düşmüş canım sanırım hafta da bir gün kendine tatil vermeyi denesen hafta içi mesela çok katı diyet yap ama pazar günü bir öğün dilediğini ye belki pazar günü yiyeceğim diye diyete daha çok sarılırsın

Arkadaşlar ben bugün giremicem malum bugün doğumgünü erken çıkıcam iş yerinden. kilom bugün sabit 109,8. ben sabitleme derdindeyim bu hafta (regl sebebi ile) akşam hiçbişey yemicem bi tek salata. Dışarda yicez eşimle yemek hazırlamicam yani.. sabah 3 dilim çavdar ekmeği (sandviç yaptım boyut olarak 3-3,5 dilime denk gelir) domates salatalık peynir yedim. öğlen kabak yiyebilirim yemeye de bilirim eve geçebilirim
hepinizi öpüyorum

doğum günü menüsüyle ilgili o kadarda plan yapmıştık oldumu şimdi dışarda yiycenizz

tatlım hepimize dönem dönem oluyor bu durum aslında stress zamanlarında bu yemne krizlerinden vazgeçecek bişeyler yapmamız lazım ama ne yapabiliriz bilmiyorum
canım sabah kalkınca alışkanlık haline getirmeye çalış tatlım taa 1 bardak su iç kalkar kalkmaz
hadi bakalım şekerim kolay gelsin menü agyet güzerl hadi bakalım
yarına bence senden güzel bir sonuç gelecek

ya meyve yenebilir bence, meyve hem tatli ihtiyacini kesiyor hem de abartsan da cok problem degil.

gunaydın kızlar, benim yeni antidepresanlar da evlere şenlik biri anksiyete ilacı biri b12 vitamini ama gece aldığım yeşil reçeteli beyin kaslarını gevşeten bi ilaç prospektüsünde bağımlılık yapabilir falan yazıyo böyle anlamsız bi hareketlilik var üstümde hadi bakalım :) sabahki ilacı da bugün okudum aşırı mutluluk yapabilir diyor yan etki olarak kaç gündür neşemi ona borçluyum sanırım

ya onlari neden kullaniyorsun? uzun vadede zarari olabilir cidden daha yasin cok genc.

Canm akşam iyi olmamış
Sucuk ekmek salça olmasymış iyimis

Yanı ümitsiz vakasin.
Canm barı 1 bardakta şimdi ic

Ciddi bi sorun yoksa kullanma canm bağımlılık falan bozar bizi

bugun ki menum
sabah
2 has yum
50 gr peynir
5 zeytin
1 domates

aksam
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
toplam kalori 662

su 2 lt
1 kupa yesil cay

spor
leslie 3 mile
jillian level 2
10 dk karın egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…