- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.621
shoji canım bana ufakken de su kuşu derlerdi kendimi bildim bileli çok su içerim mesela yatarken yanıma mutlaka 1lt su alrım başucumda durur, yatmadan bi kafaya dikiyorum yarısını kalanıda sabah iciyorum, cam şişem var hep gözümün önünde durur, sen de en azından yatağın yanına koy :)
bugun ki menum
sabah
2 has yum
50 gr peynir
5 zeytin
1 domates
aksam
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
toplam kalori 662
su 2 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
10 dk karın egzersizleri[/QUOTE
Canm bu hafta iyidin.
Heralde yarın aramizdasin
doğum günü menüsüyle ilgili o kadarda plan yapmıştık oldumu şimdi dışarda yiycenizz
tatlım hepimize dönem dönem oluyor bu durum aslında stress zamanlarında bu yemne krizlerinden vazgeçecek bişeyler yapmamız lazım ama ne yapabiliriz bilmiyorum
canım sabah kalkınca alışkanlık haline getirmeye çalış tatlım taa 1 bardak su iç kalkar kalkmaz
hadi bakalım şekerim kolay gelsin menü agyet güzerl hadi bakalım
yarına bence senden güzel bir sonuç gelecek
günaydın kızlar giremedim bi türlü 2 gündür kızım grip oldu izinliydim işe gelemedim evde de onla ilgilenmekten tlfndan girmedim emmek dışında hiç yemek yiyemedi genzide dolu onuda tam ememiyor zaten sıkıntılıydı yani ama dün akşam bişeyler yemeye başlayınca geldim bugün
kilom 64
çok gitmemiş hareket olmayınca bu hafta daha bi spora önceli vermem gerekiyor demekki
geçen hafta 64.2
bu hafta 64
fark 02
yüzde 0,31
teşekkür ederim tatlım eşimden geçti sanırım eşim hastaydı o kadar uzak tutmaya çalıştık ama yine kaptı bide bu zamanda hasta olmaları direk gerilemeye sebep oluyor öok üzüldümçok çok geçmiş olsun canımbizimki de şifayı kaptı gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?