Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bugun tam da persembeye yakısır menum ve sporum oldu, simdi bitti spor bi dus alıp yesil cayımı icicem

shoji canım bana ufakken de su kuşu derlerdi kendimi bildim bileli çok su içerim mesela yatarken yanıma mutlaka 1lt su alrım başucumda durur, yatmadan bi kafaya dikiyorum yarısını kalanıda sabah iciyorum, cam şişem var hep gözümün önünde durur, sen de en azından yatağın yanına koy :)

Ben de menumu yaziyim izindeyim ama :)

sabah 9 :
1 simit,
1 ucgen peynir,
1 dilim peynir,
domates, salatalik,
3 zeytin.

ara 11:
1 mandalina
yesil cay

ogle 12.30:
1 kase yogurt,
30 gram yulaf ezmesi,
25 gram yabanmersini

ara 15.00:
20 g bitter cikolata

ara 17.00:
2 tane wasa

aksam 19:
lor peynirli salata,

ara 21:
1 elma
1 mandalina
yesil cay.

spor :6.4 km kosu
su : 3 lt

Yatağımın yanında var zaten.. Bundan sonra bu gruba her girdiğimde içicem su

kızlar geri döndüm çok yoğunum öğlen arasıda çocukların doğum günü var okullarında onlarla ugrastım ve hiççç bişey yemedim bu saate kadar 1 litre su içtim su bile içemedim şimdi bişeyler söyleyim işyerinede yiyim diyodum ama yarın sabahta iş için ankaraya gitmem gerek tartılamam belki diye aç karına en iyisi eve gidince tartılıyım bildirimimi akşam yapayım diye düşündümmm çünki şimdi yersem biraz çok çıkarım tartıda

Dünkü Menüm
1 haşlanmış yumurta, peynir 1 kk, 6 zeytin, yarım domates ve biber bir dilim tam tahıllı ekmek şekersiz çay

Öğlen
3 köfte 1 kase yoğrt

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak yeşil fasulye yemeği, 1 tabak yoğurtlu köz biber, 1 dilim ekmek

Saat 9
Yarım armut

Leslie 3 mile
Su 1,0 lt

doğum günü menüsüyle ilgili o kadarda plan yapmıştık oldumu şimdi dışarda yiycenizz

eşim bozdu ya planımı

yok kaptanım ben sabitim bugün.

öğlen çıktım kabak yiyemedim. öğlen evde yumurta ve peynir yedim iki bardak meyve suyu içtim

akşam da eşimle yemeğe gittik ben spagetti bolonez yedim. (en ucuzu buydu )

o yüzden sabitim. haftaya hedefim 107,9

***5. TAKIM 440. ETAP***
candy_candy (109,8/) sabit

OKYANUSYAA(72,6/)
NES84(74,2/)
femmette(61.0/)
ebrusonmez(61,7/)
muska77(74,8/74,1/0,7/%0,90)
shoji (94,3/93,4/0,9/%0,95 ) yeni üye başlangıç başlangıç 3 kasım 95,5 kg hedef: 75
5. TAKIM ORTALAMASI :%

cakil86 64,2/ yeni üye başlangıç 10 kasım hedef 55 kg
kollontai 64,4

kızlar nerdesiniz yahuuuu
bu gün saat 11 de kreşte aile katılım etkilinliğine katılacağım
öğleden sonra da veli toplantısı var o yüzden fazla buralarda olamayacağım o yüzden bildirimleri vaktiyle yaparsanız iyi oluır

kızlar femmette pazar gün yazmış en son menüyü cakıl da salı gün nerelerdeler femmette hiç böyle habersiz bırakmazdı inşallah kötü bişey yoktuır
haa bu arada bugün %0,30 un altına düşmemeliyiz

günaydın kızlar giremedim bi türlü 2 gündür kızım grip oldu izinliydim işe gelemedim evde de onla ilgilenmekten tlfndan girmedim emmek dışında hiç yemek yiyemedi genzide dolu onuda tam ememiyor zaten sıkıntılıydı yani ama dün akşam bişeyler yemeye başlayınca geldim bugün
kilom 64
çok gitmemiş hareket olmayınca bu hafta daha bi spora önceli vermem gerekiyor demekki
geçen hafta 64.2
bu hafta 64
fark 02
yüzde 0,31

çok çok geçmiş olsun canım bizimki de şifayı kaptı gibi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…