- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.781
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
Öğle
Çeyrek köfte ekmek
Akşam:
1 tabak erişte çorbası
2 küçük dilim ekmek
Evet sağlıksız olduEvet karbo cok olmus :)
canım gece bebişin kalktığı zamqan sakın ışıkları açma karanlıkta durun sessizce hareket et uykusu açılıp oyun moduna girerse vay haline hep ister haa aklında olsun
Ay çok alemmis senin ufaklik ya :)kaptanım o karanlıkta bir koşturuyor aklın dururbi çocuk hiç mi kararnlıktan korkmaz ya
bi de gidiyor taaaaa evin öbür ucunda yatan babasını buluyor ona bağırıyor uyandırıyor
Ay çok alemmis senin ufaklik ya :)
Tek çocuk dimi?fena muskam yacadı cadı tam bir cadı yani
günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ,hastayım biraz dün de küçük bi operasyon geçirdim ağrım var hala o yüzden bu hafta hiç diyette yapamadım zaten regli olduğum için ve geçirdiğim operasyonun da onunla ilgili olduğu için stres hat safhada önemli bişeyim yok ama canım sıkkın işte hiç motive değilim bu haftalık bana izin verin söz haftaya kilo almadan geri dönücem
Geçmiş olsun, hayırdır ne operasyonu?günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ,hastayım biraz dün de küçük bi operasyon geçirdim ağrım var hala o yüzden bu hafta hiç diyette yapamadım zaten regli olduğum için ve geçirdiğim operasyonun da onunla ilgili olduğu için stres hat safhada önemli bişeyim yok ama canım sıkkın işte hiç motive değilim bu haftalık bana izin verin söz haftaya kilo almadan geri dönücem
Allah bagislasin canım en tatlı çağı şimdi.evet canım 16 aylık oldu
canım geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu gecen cuma da kg bildirmemiştin umarım önemli bi şey değildirgünaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ,hastayım biraz dün de küçük bi operasyon geçirdim ağrım var hala o yüzden bu hafta hiç diyette yapamadım zaten regli olduğum için ve geçirdiğim operasyonun da onunla ilgili olduğu için stres hat safhada önemli bişeyim yok ama canım sıkkın işte hiç motive değilim bu haftalık bana izin verin söz haftaya kilo almadan geri dönücem
muhteşem şekerim daha ne diyeyim
Çok guzel gorunuyorsun tatlım.Foto koyacaktim koydum :)
canım geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu gecen cuma da kg bildirmemiştin umarım önemli bi şey değildir
muhteşem şekerim daha ne diyeyim
maşallah
Geçmiş olsun, hayırdır ne operasyonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?