Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gece bebişin kalktığı zamqan sakın ışıkları açma karanlıkta durun sessizce hareket et uykusu açılıp oyun moduna girerse vay haline hep ister haa aklında olsun

kaptanım o karanlıkta bir koşturuyor aklın durur bi çocuk hiç mi kararnlıktan korkmaz ya

bi de gidiyor taaaaa evin öbür ucunda yatan babasını buluyor ona bağırıyor uyandırıyor

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ,hastayım biraz dün de küçük bi operasyon geçirdim ağrım var hala o yüzden bu hafta hiç diyette yapamadım zaten regli olduğum için ve geçirdiğim operasyonun da onunla ilgili olduğu için stres hat safhada önemli bişeyim yok ama canım sıkkın işte hiç motive değilim bu haftalık bana izin verin söz haftaya kilo almadan geri dönücem

çok geçmiş olsun Nescim

Geçmiş olsun, hayırdır ne operasyonu?

canım geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu gecen cuma da kg bildirmemiştin umarım önemli bi şey değildir
muhteşem şekerim daha ne diyeyim
maşallah

canım geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu gecen cuma da kg bildirmemiştin umarım önemli bi şey değildir

muhteşem şekerim daha ne diyeyim
maşallah

kaptanım geçen cuma yazmıştım kilomu ama ben listeyede eklenmişti görmüştüm,kadınsal şeyler diyelim çok önemli bişey değil bi kontrol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…