- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.801
Anladım canım geçmiş olsun.canım sağol kadınsal şeyler kontrol gibi bişey ama gıcık bi durum
Günaydın fıstık, naber?gunaydınlar herkese
canım tekrar geçmiş olsun bu arada unutmuşum kusura bakma tatlım yaakaptanım geçen cuma yazmıştım kilomu ama ben listeyede eklenmişti görmüştüm,kadınsal şeyler diyelim çok önemli bişey değil bi kontrol sadece
Ama nerdesiniz kızlar ya! Olmuyor böyle.. Bide takımda çok az kişi degilmiyiz?
Hı tabi yağlar sıcak tutuyorsa demek?Kışın zayıflamaya niyeti olmuyor insanların heralde
Kışın zayıflamaya niyeti olmuyor insanların heralde
ay evet ya beni de nasilsa onumuz kis diye bi motivasyonum dusuk yani :)
Kız sendeki motivasyon bende olsa daha ne isterim acaba? Biraz çıkıntılar kuculunce motivasyon da düştü.. Aynaya bakıp iyiyim yaa demiycem artık.ay evet ya beni de nasilsa onumuz kis diye bi motivasyonum dusuk yani :)
Havuç ye her seferinde. O kadar ayrıca iki cenen uzulunce yemicen sonrasında. Ama inatla her seferinde havuç yemen gerekbenim de duygusal yemelerle başım dertteve buna hiç çare bulamadım ben yaa
Havuç ye her seferinde. O kadar ayrıca iki cenen uzulunce yemicen sonrasında. Ama inatla her seferinde havuç yemen gerek
Hey allahım değişik bir insansin Seval ya!ben probis i tercih ediyorumbugün taa çarşıya indim probis almaya
benim de duygusal yemelerle başım dertteve buna hiç çare bulamadım ben yaa
ben probis i tercih ediyorumbugün taa çarşıya indim probis almaya
yeni bir arkadaş davet ettim sizde görürseniz davet edin arkadaşlar azaldık iyiceAma nerdesiniz kızlar ya! Olmuyor böyle.. Bide takımda çok az kişi degilmiyiz?
probis ne yawwben probis i tercih ediyorumbugün taa çarşıya indim probis almaya
püskevityeni bir arkadaş davet ettim sizde görürseniz davet edin arkadaşlar azaldık iyice
probis ne yaww
püskevit
Hey allahım değişik bir insansin Seval ya!
Kız sen geçmişi okumuyonmu? Bi önceki sayfada ben seni örnek aldığımı yazdım yaa..muska kizar :)
muska ya sen hala her gun veriyor musun?
dunku menunu paylastin mi ben senin menulerine bakip azcik ornek alayim.
sana katılıyorum blanche canım ne desen haklısın en iyisi elimize bi sopa alalım bu hatun için başka türlü olmayacakseval valla canim ya sen kac aydir takimdasin, senin cidden 100'un altina inmen gerekirdi.
artik kendine bir dur de bence ve ipleri eline al.
verecek kilon da var, yasin genc; biraz kendini dusun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?