Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana katılıyorum blanche canım ne desen haklısın en iyisi elimize bi sopa alalım bu hatun için başka türlü olmayacak
bi de resimlerine falan güzelsin hiç kilonu göstermiyon dedik yaa şımardı iyice

ay evet şımardım galiba

bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki

benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum

canım tekrar geçmiş olsun bu arada unutmuşum kusura bakma tatlım yaa

kaptanım hiç önemli değil zaten son anda bildirmiştim,peki bu hafta izinli olabilirmiyim, çok kilo veremiyorum son zamanlarda biliyorum ama en azından almıyorumda daha çok ara verirsem alırım kesin çünki kışın kilo alırım herzaman veremesem bile çok fazla en azından bura sayesinde sabit kalır yaz başında tekrar veririm o yüzden motivasyonumu yeniden kazanmak için en azından bu hafta biraz kendime zaman tanımak istiyorumm

ay evet şımardım galiba

bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki

benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
Biz varız tatlım bizimle dertleş. Kime yakın hissediyorsan onunla özel mesajlada konusabilirsin.. Benimde yakınımda kimsem yok.. Ama yediklerin sende kalıyor, dertlerinde... Yine sen zarardasın yaniii.

Biz varız tatlım bizimle dertleş. Kime yakın hissediyorsan onunla özel mesajlada konusabilirsin.. Benimde yakınımda kimsem yok.. Ama yediklerin sende kalıyor, dertlerinde... Yine sen zarardasın yaniii.

şimdi ben 750 calorilik bisküvi yedim yarın sabah kahvaltıya kadar hiç birşey yemesem işe yarar mı

çünki şu sıralarda genel olarak hayatımda bi düzen problemi var ve sıkılıyorum bide diyet diye kendimi çok sıkınca bi yerden patlak verecek onun için biraz rahatlayın bir hafta yeter sonra söz yüksek motivasyonla döneceğim inşallah

şimdi ben 750 calorilik bisküvi yedim yarın sabah kahvaltıya kadar hiç birşey yemesem işe yarar mı
Dün sabah ve öğle yemeğinde bende coştum ama akşam sadece minik bir kase yoğurt yedim artı görmedim.. Hepimiz nefsimize yenik düşüyoruz önemli olan telafi edebilmek.. Nasılsa bugün gitti diye cozutmamak...

Merhabalarr bende aranıza katıldım. Kuralları okuyup kabul ettim. Çok azimliyim bu sefer. Ama sürekli sohbete katılmayı aksatmam insallah :)

Bu arada 19 ekimde 77.1 ile spor salonu ve sıkı bi diyete başladım . Kola çok içiyordum onu cokk nadir tüketiyorum. Kalori hesabı yaparak günde 1500 kaloriyi aşmadan besleniyorum . 1 ay sonunda bebeğimi bırakacak yer olmadığı için spor salonunda ayrılmak zorunda kaldım malesef ama -4 kilo ile ayrıldım çok şükür oradan . Şuanda 72.7 kiloyum ve evde egzersizlerime ve diyetime aynen devam ediyorum .

bence yogurt da yeme kahve ic, yaa yemissin artik ama inanamiyorum sana.

bir hafta cok iyi kilo veriyorsun sonraki 2-3 hafta yine geri aliyorsun.
senin kilonda 1 ileri 2 geri luksun yok bence, yasin gencken ver.

yuzun gercekten asiri guzel, ben de cok begeniyorum ama kilo vermen lazim.

hoşgeldin canım eminim çok güzel kilolar vereceksin çok sıkı başlamışsın allah daim etsin

çok haklısın mankencim (sana bundan sonra böyle dicem hep ) ben de zayıf halimin nasıl olacağını çok merak ediyorum

hoşgeldin canım eminim çok güzel kilolar vereceksin çok sıkı başlamışsın allah daim etsin

Amiin inşallah cogu anne gibi doğumdan sonra fazlalıklarım çok kaldı benim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladım eski kıyafetlerime sığdıkca inanılmaz motive oluyorum inşallah bu şekilde devam edebilirim bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok haklısın mankencim (sana bundan sonra böyle dicem hep ) ben de zayıf halimin nasıl olacağını çok merak ediyorum

sevalcim, valla mutlu oluyorum dedikce yalan degil :)

bundan sonra da 750 kalorilik biskuviden once derdin neyse bizimle paylas lutfen ozel olsun sayfa olsun. :)

hafiflersin :)

Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın

Bence muhteşem bir kadın olacak zayıf seval. Böyleyken bile fıstıksın valla..
Amin canım hadi koly gelsin.

Dün sabah ve öğle yemeğinde bende coştum ama akşam sadece minik bir kase yoğurt yedim artı görmedim.. Hepimiz nefsimize yenik düşüyoruz önemli olan telafi edebilmek.. Nasılsa bugün gitti diye cozutmamak...

Aynen ya bütün diyetisyenlerin söylediği şey de bu

Benim de 10 kilom kaldı doğumdan.. ben kilolu hamile kaldım ama zaten
sevalcim, valla mutlu oluyorum dedikce yalan degil :)

bundan sonra da 750 kalorilik biskuviden once derdin neyse bizimle paylas lutfen ozel olsun sayfa olsun. :)

hafiflersin :)

taam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…