Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar. Beni arkadaşımız
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
35 yaşı dayım. 2 kızım var.
85 kiloyum. Hedefim çok zor olsa da 65 kg olmak. İnşallah hedefime yaza kadar ulaşırım.

ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmen gerekiyor zeynepcim.
cuma gunleri tartiliyoruz, bu cuma sen de yazarsin.
iki hafta ard arda - olursan yani kilon eksilmis olursa esas takim listesine giriyorsun.
hosgeldin :)

Eveet gelelim bugünkü menümeeee..
7,30 3 dl. kızarmış kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin pekmez (Bitti sonunda kurtuldum)/1 çay kaşığı tereyağ/1 çaykaşığı reçel/1 yumurta
10,30 Şekersiz kahve/1 kare bitter.
13,30 Tavuklu salata
19,30 bir kase yoğurt/ biraz yeşil salata
Su 2 oldu bile
sor 30+30+30 Toplam 1,5 saat yürüyüş.

kızlar kreşe gidip öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayıp geldik maşallah döktürmüşsünüz bende sizlere bakimm dedim

Tamam ben aldım elime sopayı... Hadi kızlar şımaranı dövelim...
tamam muskam hep destek tam destek sana
ay evet şımardım galiba

bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki

benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
canım sana özelden mesaj atacam haberin olsun

nes cim izne ayrılırsan en az 3 hafta listeye giremiyorsun bu şartlarda istiyorsan izne ayırayım seni 1 haftalık izne ayrılınmıyor maalesef
hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanı 43 yaşında 2 çocuk annesi burdan mezun oldum ama koruyamayıp tekrar aldım kg vermek sorun değil önemli olan geri almamak
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
85 kiloyum. Hedefim çok zor olsa da 65 kg olmak. İnşallah hedefime yaza kadar ulaşırım.
hoşgeldin zeynep ilk sayfada kurallarımız var blanche yazmış hedefin hiç de zor değil muska arkadaşımız 40 kg veren birisi onun verdiği kg nun yarısı seninkisi önemli olan inanmak

candy _candy davet etti.
Adım zeynep.

aaa hoşgeldin canım çok sevindim gelmeneeeee

İnşallah sende verirsin canım ne zamandır gruptasın

canım hazirandan beri burdayım ben 15 kilo verdim 122 ile başladım gruplara 124 ile zayıflamaya başladım

Neyden kurtuldun canım :)

tahin pekmez bitmiş anladığım kadarıyla
slm kaptancım uzun zamandır giremedim bi suru sıkıntı atlattım hastalık ailevi problemler işte bazı problemler oldu diskalifiye oldum sanırım sizi habersiz bıraktım özür dilerim dönme şansım varmı acaba

Hoşgeldin Zeynepçim

Hoşgeldin canım. Zor falan değil 20 kilo neki verirsin merak etme..

ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmen gerekiyor zeynepcim.
cuma gunleri tartiliyoruz, bu cuma sen de yazarsin.
iki hafta ard arda - olursan yani kilon eksilmis olursa esas takim listesine giriyorsun.
hosgeldin :)

aaa hoşgeldin canım çok sevindim gelmeneeeee

canım hazirandan beri burdayım ben 15 kilo verdim 122 ile başladım gruplara 124 ile zayıflamaya başladım

Hoşbulduk. İnşallah sizinle birlikte güzel kilolar vereceğim. Sizden bu konuda çok güzel fikirler edeneceğime eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…