- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.841
Benim de 10 kilom kaldı doğumdan.. ben kilolu hamile kaldım ama zaten
taam
Benim de 10 kilom kaldı doğumdan.. ben kilolu hamile kaldım ama zaten
Merhaba kızlar. Beni arkadaşımız
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
35 yaşı dayım. 2 kızım var.
85 kiloyum. Hedefim çok zor olsa da 65 kg olmak. İnşallah hedefime yaza kadar ulaşırım.
Hoşgeldin canım. Zor falan değil 20 kilo neki verirsin merak etme..Merhaba kızlar. Beni arkadaşımız
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
85 kiloyum. Hedefim çok zor olsa da 65 kg olmak. İnşallah hedefime yaza kadar ulaşırım.
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
tamam muskam hep destek tam destek sana
canım sana özelden mesaj atacam haberin olsunay evet şımardım galiba
bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki
benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
nes cim izne ayrılırsan en az 3 hafta listeye giremiyorsun bu şartlarda istiyorsan izne ayırayım seni 1 haftalık izne ayrılınmıyor maalesefkaptanım hiç önemli değil zaten son anda bildirmiştim,peki bu hafta izinli olabilirmiyim, çok kilo veremiyorum son zamanlarda biliyorum ama en azından almıyorumda daha çok ara verirsem alırım kesin çünki kışın kilo alırım herzaman veremesem bile çok fazla en azından bura sayesinde sabit kalır yaz başında tekrar veririm o yüzden motivasyonumu yeniden kazanmak için en azından bu hafta biraz kendime zaman tanımak istiyorumm
hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanı 43 yaşında 2 çocuk annesi burdan mezun oldum ama koruyamayıp tekrar aldım kg vermek sorun değil önemli olan geri almamakMerhabalarr bende aranıza katıldım. Kuralları okuyup kabul ettim. Çok azimliyim bu sefer. Ama sürekli sohbete katılmayı aksatmam insallah :)
Bu arada 19 ekimde 77.1 ile spor salonu ve sıkı bi diyete başladım . Kola çok içiyordum onu cokk nadir tüketiyorum. Kalori hesabı yaparak günde 1500 kaloriyi aşmadan besleniyorum . 1 ay sonunda bebeğimi bırakacak yer olmadığı için spor salonunda ayrılmak zorunda kaldım malesef ama -4 kilo ile ayrıldım çok şükür oradan . Şuanda 72.7 kiloyum ve evde egzersizlerime ve diyetime aynen devam ediyorum .
hoşgeldin zeynep ilk sayfada kurallarımız var blanche yazmış hedefin hiç de zor değil muska arkadaşımız 40 kg veren birisi onun verdiği kg nun yarısı seninkisi önemli olan inanmakMerhaba kızlar. Beni arkadaşımız
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
Kaç kg ile hamile kalmıştın Canım
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
İnşallah sende verirsin canım ne zamandır gruptasın
Eveet gelelim bugünkü menümeeee..
7,30 3 dl. kızarmış kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin pekmez (Bitti sonunda kurtuldum)/1 çay kaşığı tereyağ/1 çaykaşığı reçel/1 yumurta
10,30 Şekersiz kahve/1 kare bitter.
13,30 Tavuklu salata
19,30 bir kase yoğurt/ biraz yeşil salata
Su 2 oldu bile
sor 30+30+30 Toplam 1,5 saat yürüyüş.
tahin pekmez bitmiş anladığım kadarıylaNeyden kurtuldun canım :)
Tahin bittide..Neyden kurtuldun canım :)
tahin pekmez bitmiş anladığım kadarıyla
slm kaptancım uzun zamandır giremedim bi suru sıkıntı atlattım hastalık ailevi problemler işte bazı problemler oldu diskalifiye oldum sanırım sizi habersiz bıraktım özür dilerim dönme şansım varmı acabatahin pekmez bitmiş anladığım kadarıyla
oo slm canım nasıl gidiyo hamilelik yanlış hatırlamıyosam hamileyim deyip gitmiştinTahin bittide..
Evet kaptanım tahin bitti pekmez çok evde ama allahtan onu tek sevmiyorum.. Artık anneciğimin getirdiği reçele kaldım..
Hoşgeldin umarım listeye girersin tekraroo slm canım nasıl gidiyo hamilelik yanlış hatırlamıyosam hamileyim deyip gitmiştin
Hoşgeldin Zeynepçim
Hoşgeldin canım. Zor falan değil 20 kilo neki verirsin merak etme..
ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmen gerekiyor zeynepcim.
cuma gunleri tartiliyoruz, bu cuma sen de yazarsin.
iki hafta ard arda - olursan yani kilon eksilmis olursa esas takim listesine giriyorsun.
hosgeldin :)
kızlar kreşe gidip öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayıp geldik maşallah döktürmüşsünüz bende sizlere bakimm dedim
tamam muskam hep destek tam destek sana
canım sana özelden mesaj atacam haberin olsun
nes cim izne ayrılırsan en az 3 hafta listeye giremiyorsun bu şartlarda istiyorsan izne ayırayım seni 1 haftalık izne ayrılınmıyor maalesef
hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanı 43 yaşında 2 çocuk annesi burdan mezun oldum ama koruyamayıp tekrar aldım kg vermek sorun değil önemli olan geri almamak
hoşgeldin zeynep ilk sayfada kurallarımız var blanche yazmış hedefin hiç de zor değil muska arkadaşımız 40 kg veren birisi onun verdiği kg nun yarısı seninkisi önemli olan inanmak
aaa hoşgeldin canım çok sevindim gelmeneeeee
canım hazirandan beri burdayım ben15 kilo verdim 122 ile başladım gruplara 124 ile zayıflamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?