- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.221
falla hediyeyi hakettin bijomda diyet ürünleri istedim markete gelirse yollarım yoksa beğendiğim pek bişi yok borcum olsunkaydirigubbakcemile5
melisim xtabuyu listeye eklemeye yani excele eklemeyi unutmuşum :)) hata o yüzdenmiş onu ekledim sorun kalmadı sağol şekerciğim.. hemen sizimnkine bakayım..
kallistem listenizin sonuç satırında hata mı var, kontrol edebilirmisin.
benim hesaplarımla:
(485.5 / 495.2 / -9.7 / -2.00%)
çıktı
sen yolladın ya kallisim nutellamı kaydirigubbakcemile2
takım birincisi olana hediye verelim cuma günleri yettiği kadar puanımız ne dersiniz?
bijom zayıfladın ya tıkıt tıkır yürürsün diye terlik yolladım sana hemde topuklu :))
evet bence de süper olur hırs olur belki biraz delikafadulden
rep verdiğimiz zamanları hatırlıyorum takımlardaydım o zaman ben de..
arkadaşlar kallisimin dediği gibi harcamayım hediyeleri takım birincisine verelim her hafta bişey..
e o zaman bu haftanın birincisine hediyeleri bekliyoruzzz zemuszemus
haha isticem tabi kallisim öldüm bütün hafta açlıktan hele dünnn akannehiray bijom ugün seni pek bir alışveriş mannağı gördüm gardırobunu bizemi dizdirecen:roflol:.. bide istiyo yaaaa :roflol::roflol:isteyenin bir yüzü demişler ama demi sen otur burda bugün yollamayan olursa yaz bana sırnaşık şeykaydirigubbakcemile hemen markete gönderirim...
hadi yaa kıskanma :umursamaz:Kallisim ilk 1.ben oldum sositososito
ben de bijoma hediyesini gönderdim..
bu arada puanlarımız neye göre belirleniyor? nerden puan kazanıyoruz biz??
kalliste mrb bu sabah 11 gibi 65 kilo üzeri 2 kişi davet etmişsin takıma ben girebilirmiyim kilom 72....
selamlarrrr
hediyeler havada ucuyor masallah..opuyorumnanaktan
kallisim ne güzel düsünmüssün gercekten bilmiyordum hediye pazarini. )))
ama bana 0 puaniniz var diyor bana birsey vermediler.. dükkanin temizligini üstlensem bana bir alman kurdu vermezlermi sana hediye edecegim.. bijomada tek tas vermekti niyetim. benim niye 0 puanim varya kilo aldim diyemiiisenağlama
melisim bonsai icin cok tesekkürler..:sm_cool:
gunaydın herkese bıraz keyıfsız bır gun gecırdım bugunde oyleyım gercı ama pek gıremedım.gırsemde yazamadım ıyıyım dıye ses verıym dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?