- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.681
bugun ki menum
toplam 1016 kcal
sabah
25 gr labne
50 gr kasar
50 gr beyaz peynir
30 gr tb ekmegi(2 kucuk dilim)
2 has yum
5 zeytin
aksam
300 gr karnıyarık
150 gr yogurt
su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
45 dk yoga
leslie 2 mile
jillian level 2
tiffany rothela 10 dk karın egzersizi
yalniz haftasonu cok abarttiysan bu menu seni kurtarmayabilir, aksami yogurtla gecistir derim.
kebap kalorili bir sey.
ev yapımı canım fırında pişecek arkadaşım yapacak o yüzden çok kal. bişey değil yani
bu akşam arkadaşıma gidicem de yarın öbür gün asılırım artık
aynen oyle canım, baska seylere bulasmam bugun artık, ama senden baska zaten menume yorum yapan fa yokPsikolojikman çok yedim dicen yani
Tereciye tere satmak istemiyolardir belki.aynen oyle canım, baska seylere bulasmam bugun artık, ama senden baska zaten menume yorum yapan fa yok
Eh cuma belli olur ak koyun kara koyun dimi sevalim?
Aaaaa yapma böyle, insansız yaainşallah muskam bu haftasonlarından nefret ediyorum yaaa
aslında ben kendimden nefret ediyorum
ahahhaha bak buna cok guldum iste :)Tereciye tere satmak istemiyolardir belki.
sevalcim nicin kendinden nefret edesin ki?? hepimiz bi ileri iki geri gidiyoruz, kendimizi sevme ya da sevmeme nedenimiz olamaz kiloinşallah muskam bu haftasonlarından nefret ediyorum yaaa
aslında ben kendimden nefret ediyorum
oooo rakibem de döneri goturmus bu arada hic demiyo :)Aaaaa yapma böyle, insansız yaa
Bende az önce çeyrek ekmek döneri goturdum.
Napiyim dayanamadım..
Nefretmi edeyim kendimden şimdi..
ahahhaha bak buna cok guldum iste :)
sevalcim nicin kendinden nefret edesin ki?? hepimiz bi ileri iki geri gidiyoruz, kendimizi sevme ya da sevmeme nedenimiz olamaz kiloben 1.50 boyundayım bildigin hemzeminim yani ama yine de kendimi cok seviyorum, napıyım kilo verilir boy uzamıyo da kendimden nefret mi edeyim, hem sen cok tatlı oldugunu dusundukce tatlı yemeyi bırakcan ben inanıyorum sana arada kaynadı soramadım ipini atla bugun hıııııı
oooo rakibem de döneri goturmus bu arada hic demiyo :)
sevalcim nicin kendinden nefret edesin ki?? hepimiz bi ileri iki geri gidiyoruz, kendimizi sevme ya da sevmeme nedenimiz olamaz kiloben 1.50 boyundayım bildigin hemzeminim yani ama yine de kendimi cok seviyorum, napıyım kilo verilir boy uzamıyo da kendimden nefret mi edeyim, hem sen cok tatlı oldugunu dusundukce tatlı yemeyi bırakcan ben inanıyorum sana arada kaynadı soramadım ipini atla bugun hıııııı
hadi insallah yahu bir kere gaza gel bak nasil gidecek hepsi, gerekirse her gun basari hikayesi falan oku.benim sebebim kilo değil iradesizlik
ama bugün o gün artık yaaabiliyorum hep başarı hikayelerinde okuduğum bir anda herşey değişti dedikleri gün bugün bence
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım sağlık herşeyden önemli sağlığına göre beslenmek gerekli zatenAnaaam bu hatunlar yemiyo ya
Arkadaşlar bende reaktif hipoglisemi var. İlaç da kullanıyorum fakat bir iki saatten fazla bişey yemedim mi sürünüyorum :)
Evdeyim ve ilk günün şevkiyle pek bişey yemedim yatmak zorunda kaldım. Biraz uyudum ama hala elim ayağım boşalıyor. Şimdi bir elma yedim. Fakat sizin menülerinizdeki gibi çok az ve uzun aralıklar bende olamayacak söyliyim şimdiden
canım biz yakınız amma benim boy ufak 147 cmKızlar 61 kiloda olan kimsecikler yoğmudur
Boyunda 1.60
Bugün ikimizde donerleri goturmusuz vallaya ben de menu yaziyim bari
sabah 9:
yarim dilim tb
sucuklu dil peynirli 1 yumurtali omlet
1.5 kk peynir
1 cay kasigi bal
ogle 12.30
Biraz pide ile doner
15.10
2 tane sekersiz 87'ser kalorilik cikolata
sutlu kahve
ben bitirdim bugun.
aksama pilates var
Bugün ikimizde donerleri goturmusuz valla
Hımm bugün bisey oldu galiba yaniliyormuyum?benim sebebim kilo değil iradesizlik
ama bugün o gün artık yaaabiliyorum hep başarı hikayelerinde okuduğum bir anda herşey değişti dedikleri gün bugün bence
Bende değilim pişman.ya ben hic pisman degilim aksam yemeyecegim zaten, doner cok guzelmis ben pide de yedim biraz yaninda ama bitirmedim tum pideyi elimden geldigince az yedim.
bakalim benim tartimda da neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?