- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.701
Abartmadan takıl canım. Fazlasının nerelere yapistigini en iyi biz biliriz.slm kızlar moral olarak parcalı bulutluyum cumartesi adetim başladı tekrar hormonlarım felaket yerken fazla abartmamaya çalışıyorum pazartesi tartılmadım
kısmet herşey canım o iş yerinde rızkın bitmiş artık önüne bak daha hayırlı işler çıksın karşına inşallah rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınçok sıkışıktık.bir sürü borcumuz var.hiç sırası değildiama nasip kısmet.vardır bunda da bir hayır.
Ay ne hoş,bugün ikizlerimin ve eşimin doğum günü kızlar akşama kutlama yapmıcaz eşim rahatsız biraz bende kaçamak yapmamış olucam
evet canımAbartmadan takıl canım. Fazlasının nerelere yapistigini en iyi biz biliriz.
teşekkürler tatlım inşallahhhhAy ne hoş,
Aynı gün ha? Hep beraber yaslanin canım.
Canım boylarımız baya yakınmş bende 147 cm boyumahahhaha bak buna cok guldum iste :)
sevalcim nicin kendinden nefret edesin ki?? hepimiz bi ileri iki geri gidiyoruz, kendimizi sevme ya da sevmeme nedenimiz olamaz kiloben 1.50 boyundayım bildigin hemzeminim yani ama yine de kendimi cok seviyorum, napıyım kilo verilir boy uzamıyo da kendimden nefret mi edeyim, hem sen cok tatlı oldugunu dusundukce tatlı yemeyi bırakcan ben inanıyorum sana arada kaynadı soramadım ipini atla bugun hıııııı
oooo rakibem de döneri goturmus bu arada hic demiyo :)
bende irademe yenik düşüyorum bu aralar sonra kendimle kavga ediyorum yedinde ne oldu diyebenim sebebim kilo değil iradesizlik
ama bugün o gün artık yaaabiliyorum hep başarı hikayelerinde okuduğum bir anda herşey değişti dedikleri gün bugün bence
Hımm bugün bisey oldu galiba yaniliyormuyum?
Ah be sevalim olmasıda mümkün değil zaten..yani bişey olmadı da.. eksik olan her şey için kilolarım suçlandı hep benim.. ben de artık zayıflamak hem kıskandırmak hem de hadi ben yapacağımı yaptım sıra sende demek istiyorum ama bi türlü şu irade denen arkadaş benim sokağıma uğramıyor
bugün iyi gidiyorum amaşimdiden 3-5 defa hayır dedim kahvemin yanına çikolata yemedim şu an burnumun dibinde iki kilo tulumba tatlısı var (ki en sevdiğim tatlıdır kendisi) tam burnumda ama yani klavyenin yanında ama bi tane bile almadım ama daim olmuyor işte bi gün oluyor bi hafta olyor 1 ay oluyor ama hiç 1 yıl olmuyor
Ah be sevalim olmasıda mümkün değil zaten..
Senin alışman gereken tek şey tadına bakmak bunların..
Bak bugün çeyrek ekmek döner yedim Normalde bir ekmek kesmezdi beni.. Yetmezdi...
Ama alışmamız lazım tadına bakmaya..
Ben hep şunu diyorum kendime bir lokmada yesem tadı aynı bir kiloda yesem tadı aynı...
Eeee o zaman bir lokma yeter..
Buna alıştır kendini.. Yoksa versende 1 seneye kalmaz yine kilo alırsın.. Yazık değilmi emeğine?
Aaaa ben biraz unutmuşum.Bu daha doyurucu olmuş canım.
Ebrucum kısma hemen.
Çakıl emziriyor, bu diyetisyeninin verdiği liste bildiğim kadarıyla.
Sen sadece yapıcam de.Ah muskam ahhh
Sen sadece yapıcam de.
Bir öğün fazlada yesen devam et bir gün fazlada yesen bırakmadığın sürece kazanan sensin.
Düşünsene başlamasaydın kimbilir kaç kilo daha eklenmişti başlangıç kilona..
Şahsen ben 130 falan olurdum o iştahla
Gider bitanem..Aslında orası öyle 124,5 la başladım ben mayıs ayında ama şimdi belki de 80'lere yaklaşmış olabilirdim..
Şu halimle bile herkes ne kadar zayıfladın diyorah bi 15 daha gitse
afiyet olsun rakibem bu hafta bi verelim de karsılıklı sevinelim aaaah ahHoşuna gitti dimi hınzır seniiii.
Akşama sadece yoğurt var boşuna sevinme.
git de ipini atla sevaaaaal ah sevaaaalbenim sebebim kilo değil iradesizlik
ama bugün o gün artık yaaabiliyorum hep başarı hikayelerinde okuduğum bir anda herşey değişti dedikleri gün bugün bence
aynen canım ufacık hissediyorum kendimiCanım boylarımız baya yakınmş bende 147 cm boyum
afiyet olsun aksamla kurtarmıssın guzel olmus menuMenüm,
8.00
3 dL kız ekmek/ yarım yumurta/3 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağı/ yarım KK peynir
14.00
Çeyrek ekmek döner/ ayran(dayanamadım çok ozlemistim)
19.30
1 kase yogurt
Su 2,5 olur
Spor 30+30+30 =1,5 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?