Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sıkışıktık.bir sürü borcumuz var.hiç sırası değildi ama nasip kısmet.vardır bunda da bir hayır.
kısmet herşey canım o iş yerinde rızkın bitmiş artık önüne bak daha hayırlı işler çıksın karşına inşallah rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Canım boylarımız baya yakınmş bende 147 cm boyum

Menüm,
8.00
3 dL kız ekmek/ yarım yumurta/3 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağı/ yarım KK peynir
14.00
Çeyrek ekmek döner/ ayran(dayanamadım çok ozlemistim)
19.30
1 kase yogurt
Su 2,5 olur
Spor 30+30+30 =1,5 saat yürüyüş

Hımm bugün bisey oldu galiba yaniliyormuyum?

yani bişey olmadı da.. eksik olan her şey için kilolarım suçlandı hep benim.. ben de artık zayıflamak hem kıskandırmak hem de hadi ben yapacağımı yaptım sıra sende demek istiyorum ama bi türlü şu irade denen arkadaş benim sokağıma uğramıyor

bugün iyi gidiyorum ama şimdiden 3-5 defa hayır dedim kahvemin yanına çikolata yemedim şu an burnumun dibinde iki kilo tulumba tatlısı var (ki en sevdiğim tatlıdır kendisi) tam burnumda ama yani klavyenin yanında ama bi tane bile almadım ama daim olmuyor işte bi gün oluyor bi hafta olyor 1 ay oluyor ama hiç 1 yıl olmuyor

Ah be sevalim olmasıda mümkün değil zaten..
Senin alışman gereken tek şey tadına bakmak bunların..
Bak bugün çeyrek ekmek döner yedim Normalde bir ekmek kesmezdi beni.. Yetmezdi...
Ama alışmamız lazım tadına bakmaya..
Ben hep şunu diyorum kendime bir lokmada yesem tadı aynı bir kiloda yesem tadı aynı...
Eeee o zaman bir lokma yeter..
Buna alıştır kendini.. Yoksa versende 1 seneye kalmaz yine kilo alırsın.. Yazık değilmi emeğine?

Ah muskam ahhh

Aslında orası öyle 124,5 la başladım ben mayıs ayında ama şimdi belki de 80'lere yaklaşmış olabilirdim..

Şu halimle bile herkes ne kadar zayıfladın diyor ah bi 15 daha gitse

Aslında orası öyle 124,5 la başladım ben mayıs ayında ama şimdi belki de 80'lere yaklaşmış olabilirdim..

Şu halimle bile herkes ne kadar zayıfladın diyor ah bi 15 daha gitse
Gider bitanem..
Sizin en büyük yanlışınız sabahtan kısıp kısıp akşam coşmanız..
Benim menülerim hep böyleydi sadece zamanla azaldı.. Sabahları ne istersem yiyorum tadarak tabii.
Önceden reçeli bi küçük kase yerdim şimdi 1-2 çay kaşığı
Ekmeği bir bütün yerdim şimdi 2-3dilim. Ama yiyorum işte.. Nefsimi körlüyorum vücudumu kandırıyorum.
Öğlen biraz daha az akşam çok daha az en etkili formül bu...

Hoşuna gitti dimi hınzır seniiii.
Akşama sadece yoğurt var boşuna sevinme.
afiyet olsun rakibem bu hafta bi verelim de karsılıklı sevinelim aaaah ah

benim sebebim kilo değil iradesizlik

ama bugün o gün artık yaaa biliyorum hep başarı hikayelerinde okuduğum bir anda herşey değişti dedikleri gün bugün bence
git de ipini atla sevaaaaal ah sevaaaal
Canım boylarımız baya yakınmş bende 147 cm boyum
aynen canım ufacık hissediyorum kendimi
afiyet olsun aksamla kurtarmıssın guzel olmus menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…