- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.641
tartıya cıksan hatırlarsın tatlımcanım ne yediğimi bile hatırlamayacak kadar flu haftasonu bende şu ancumartesi sabah hiç ekmek yemedim onu hatırlıyorum öğleden sonra da ekmeğin kıyısından sandviç yaptım peynir domates falan akşam da kv deydik çorba ve sarma yedim ama bi tabak yedim yani ay bak yazdıkça zorladıkça hatırlıyorum haa ama pazarı hiç hatırlayamadım
Olmaz ben cumaya 71 dedim küsuratlıda olsa göreceğim inşallah...valla işime gelir ben bugun karnıyarık yiycem kalorisine bakmadım daha sen de borek ye
seval cim kv ye geçmiş olsun tatlım
Güzel olmuş canım doktor ne dedi dün soylemedin.Günnaydın arkadaşlar
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğle
1 Kase mercimek yemeği,1 kase yoğurt , yarım dilim çavdar ekmeği,1 kaşık makarna
Ara
bitki çayı
Akşam
4 köfte, 5 biber kızartma, Salata, Ayran
Su 1,5 lt
Hadi yaa miden mi mi bulanıyorAy iyi bari, kimseyi kırmak istemem çünkü.. Konu yediklerimiz olunca biraz alıngan olabiliyoruz.
Ay öyle ama manyak gibi bişeyler tıkınmak istiyorum. Ama kokularını duyunca midem ağzıma geliyo sanki..
valla bu sabah 62.6 cıktım bende listeye girecegimOlmaz ben cumaya 71 dedim küsuratlıda olsa göreceğim inşallah...
Sen ye tabii bana bakma..
Öylede mide bulantısı fena.Hadi yaa miden mi mi bulanıyor
Bu iyi yemezsin o zamn
İyiiii boşver k.yarığı listeye odaklan sen.valla bu sabah 62.6 cıktım bende listeye girecegim
Allahım duy sesimi!kilo az olunca vermek ne kadar zorlasıyo ama ya, 3 haftada 2 kilo verdim hepi topu
Güzel olmuş canım doktor ne dedi dün soylemedin.
Anladım canım, hayırlısı olsun ne diyeyim.Süt hormonum normale inmiş oda içtiğim şu bitki çayından dolayı ayrıca tok tutuyor ona ilaç vermedi ama tsh için doktorla görüşün dedi daha görüşemedik pazt yine gidicem yumurtalara bakacak işte böyle canım
Allahım duy sesimi!
Bende bu cümleyi kurmak istiyorum..
Öyle belime vuran ağrı yok ya canım istiyo ama yiyemiyorum, midem bulanıyor.ya mide bulanmasi idrar yollari enfeksiyonu falan da olabilir, beline vs vuruyorsa ozellikle.
ben hasta olmustum 2 hafta once cok fena oradan biliyorum
Bekliyoruz.Hala geçmişi okuyorum.. size dönüş yapıcam
Bekliyoruz.
Kaç kilosun ne alemdesin.
Canm menü beninkinden de kotü..ben bayadır menü payşaımı yapmadım ama diğerlerini hatırlamıyorum
Dünkü Menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yum. 1kk peynir 5-6 zeytin domates salatalık maydanoz derotu 1 dlmtb ekmek 1 fincan çay
öğle
kurufasulye pilav 1kase cacık
ara
1muz yarım paeket diyet bisküvi
akşam
5 küçük köfte 3 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?