- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.761
Aldigin bir kiloyu vermissin 55 oldun sanmistim.
ya kilo aldim ki bildigin diyetisyene basladigimdan beri, tam uyunca veremedim hic sonra zaten tam da uyamadim; sabah ogle aksam ye almistim.Aldigin bir kiloyu vermissin 55 oldun sanmistim.
Heh heh ben kacirmisim onu..zaten listede 56.9dum en son
Zaten diyorum ya inceciksin gicikliginami diyet yapiyon diye..ya kilo aldim ki bildigin diyetisyene basladigimdan beri, tam uyunca veremedim hic sonra zaten tam da uyamadim; sabah ogle aksam ye almistim.
ama cok inceldim ya :) pilates de sagolsun herhalde biraz kas da yaptim.
Birtanem su sabahı atlama en önemli ogunun o. Akşamki ekmeği sabah ye lütfen.Günaydın kızlar nasılsınız
Pek günaydın saati değil ama işler çok yoğun ancak girebildim
Dünkü Menümü yazayım
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
1 kase çorba, Tavuk, salata 1 kase
Akşam
1 dilim kepek ekmek, menemen, peynir ve light kola
Su 1 lt
Spor yapmadım
Birtanem su sabahı atlama en önemli ogunun o. Akşamki ekmeği sabah ye lütfen.
Heh heh ben kacirmisim onu..
Zaten diyorum ya inceciksin gicikliginami diyet yapiyon diye..
Ne cayiymis kız o?Şu bitki çayını içince hiç acıkmıyorum ama akşam ekmek yemeyeceğim artık birde spor yapabilirsem süper olacak
Doğru diyorsun. Bana Tezgahtarlar buyur teyze diyorlardı. Şimdi buyrun hanımefendi oldu.ya yaza kadar 52 olacagim muskacim, yavas yavas da olsa gidecek bu kilolar cok kararliyim.
cunku daha genc gorunmek istiyorum :)
Ne cayiymis kız o?
Hamburgerin sadece altındaki ekmeği yesen. Nasıl olcak sa artık.off benim menum de bugun asiri ekmekli olacak yaa, oglen hamburgerciye gidecegiz bir arkadasimla cunku.
sabah da tost yemistim, aksama yemeyecegim ama yine cok kalori sanki bilemedim napsam.
Doğru diyorsun. Bana Tezgahtarlar buyur teyze diyorlardı. Şimdi buyrun hanımefendi oldu.
Boğasim geliyordu koca adam bana teyze diyince.
Hımm saracoglundan duymuştum. Demek istahta kesiyor.Hormon düzenleyici Testere dişli aslan pençesi çayı ismi bi komik ama iyi geldi valla
zaten kilonuz hormon düzensizliğinden kaynaklanıyorsa bu çayla kilo verirsiniz diyorHımm saracoglundan duymuştum. Demek istahta kesiyor.
Eh buda sana motivasyon olsun işteAy valla ya yanımda çalışan bi abla var 50 yaşına yakın ama genç kız zayıf bakımlı gibi 32 falan gösteriyor kendisi benden 20 yaş büyük ama bazen onu küçük sanıyorlar beni büyük çok acı verici sinir bozucu bişey
Ay hadi inşallah işine yarar shoji..zaten kilonuz hormon düzensizliğinden kaynaklanıyorsa bu çayla kilo verirsiniz diyor
Eh buda sana motivasyon olsun işte
Geçmiş olsun canimEvet hastaydim. Öğleden sonra uyudun biraz
Telefondan giriyorum bir türlü kopyalamadim. Diyet başarı öyküleriYaa alpim hayatım ben yine bulamadım.
Link atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?