- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.801
72 ile başladım suan67Yaa oylemi ne güzel
40 kilo
Şimdi kaç kiloydun.
Bu aralar biraz kafam yoğun sürekli unutuyorum
Zor tabi hareketsiz olunca. Kız hiç bir şey yapamazsan otururken ayaklarını salla. Hareket harekettir sonuçta.Valla bi hırslanıyorum öyle olunca sonra tartıda istediğim çıkmayınca bütün motivasyon düşüyor..
Ya 10 yıldır koca gün 10 saat 1 koltukta oturuyorum sadece tuvalete gitmek için bide yemeğe gitmek için yerimden kalkıyorum bıktım artık bu işten
Vay iyi vermissin. Bu sefer dikkat etde bari bidaha uğraşma.Ben daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.
Çok terbiyesizceydi evet, ama kızı şimdi görsem tesekkur ederim. O olmasaydı ben belki 120ye dayanmistim şimdi.. Ama tabiki bahsedeceğim zatı muhteremdenAy muskam yaa senin başarı öykünü okumak için sabırsızlanıyorum.. o öyküde o gıccık kızdan bahsetmeyi unutma haapiiiiiiiiiiiiiis gıccık kız sinsiiiiiiiiiiiiiiii gıccık kız
Kolay gelsin canım.Günaydın arkadaşlarım bu arada ben biraz geç girdim ama işim vardı çok şimdi işe dönüyorum gene
sabah kahvaltı edemedim işe geç kaldım öğlen kabak yoğurt yarım simit
Ay ne büyük hayır yapmissin. Beni okulda gören bir velide diyete başladı bakalım.Ay bende merak ettim. Benimde bir arkadaşım var çok iyi biri işyerinde kilolarindan dolayi disliyorlarmis. Onu da gaza getirdim diyete ve spora başladı
Biz buradayız kaptanım aklın kalmasın.kızlar rapor aldım evdeyim fazla katılım yapamıyom fırsat olunca gelirim
Tabii kan şekeri aniden yükselip aniden dusuyor ve birseyler yemek istiyorsun sonra.Aaaa ben o yüzden bir kısır döngüye giriyorum belki de. Tatlı, özellikle de çikolata beni bitiriyo, buraya başladığımdan beri çikolata ve şekerli şeyler azalınca ara öğün yapmasam da bazen dayanabiliyorum. Hepsini şeker yapıyo belki de
Heh heh ben duyduuuuum.Kız aramızda kalsın ama zaten 65 le başladım.
Valla hedefine bi ulasayim her gün tartilıp kontrol edecem kilomu. Bu ne arkadaş ver ver bitmedi..100 dum 90 i gördüm sonra 60 oldum 55 oldum bi ara fakat fazla dikkat etmediğim icin sabitleyemedim.
Benim sorunum kilo vermek değil kilo verdiğimde dikkat etmemek. Kilo.almayacakmis saniyorum kendimi.
Bende öyle yapacağım akillandim artık elbise değil ki bu.vucut özen göstermek gerekiyor al ver bi hal oldumValla hedefine bi ulasayim her gün tartilıp kontrol edecem kilomu. Bu ne arkadaş ver ver bitmedi..
Ben toptan almıştım. Vere vere bi hal oldum.Bende öyle yapacağım akillandim artık elbise değil ki bu.vucut özen göstermek gerekiyor al ver bi hal oldum
fatmacım mutlu yıllar tatlım
kızlar büyük oğlan hastalanöış onu öğlen aldım dr a götürdüm ateş var beta çıltı inş küçüğr geçmez kendinize iyi bakın
Candy ben yeniyim burda kaç kilosun hedefin kaç
Ne gelinliği kız? Evli degilmiydin sen?Ben de bir önceki azmime yeniden kavuşmayı çok istiyorum. 94 küsürden 63 kiloya kadar düşmüştüm. Yolda kimse tanımıyordu , bir övgüler bir özgüven sorma gitsin. Off ya niye aldım tekrar bir dur diyemiyorum şu boğazıma
Bu haftaki gibi gidebilsem süper olur bahara kadar 36 beden olmam lazım gelinlik giycem beeennnn
Valla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştümBen de bir önceki azmime yeniden kavuşmayı çok istiyorum. 94 küsürden 63 kiloya kadar düşmüştüm. Yolda kimse tanımıyordu , bir övgüler bir özgüven sorma gitsin. Off ya niye aldım tekrar bir dur diyemiyorum şu boğazıma
Bu haftaki gibi gidebilsem süper olur bahara kadar 36 beden olmam lazım gelinlik giycem beeennnn
gelinlik mi Ayy hadi bakalım verelim kiloları bende sünnet yapıcam olana sünnet annesi olucam. Laf aramızda bende mini beyaz bi elbise istiyorum. Gelinlik cakmasi:)Ben de bir önceki azmime yeniden kavuşmayı çok istiyorum. 94 küsürden 63 kiloya kadar düşmüştüm. Yolda kimse tanımıyordu , bir övgüler bir özgüven sorma gitsin. Off ya niye aldım tekrar bir dur diyemiyorum şu boğazıma
Ver kız kiloları çatlasin düşmanlar.Valla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştümşimdi kendime dur iyemiyorum freni patlamış kamyon gibiyim yaaaa
Kız kaçamakmı yaptın yoksa? Fazla demoralize oldun sen bu ara..Valla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştümşimdi kendime dur iyemiyorum freni patlamış kamyon gibiyim yaaaa
Süper olur, şişko gelin ve sünnet annesi istemiyoruuuzzzzzgelinlik mi Ayy hadi bakalım verelim kiloları bende sünnet yapıcam olana sünnet annesi olucam. Laf aramızda bende mini beyaz bi elbise istiyorum. Gelinlik cakmasi:)
Sen de ne güzel vermişsin bak, sakın dikkat et çok kaçamak yapma sakııınnnnnValla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştümşimdi kendime dur iyemiyorum freni patlamış kamyon gibiyim yaaaa
Topraks sen evli degilmiydin ya?Süper olur, şişko gelin ve sünnet annesi istemiyoruuuzzzzz
Hee evliyimTopraks sen evli degilmiydin ya?
Eee nikahmi tazelicen ne gelinliği bu şimdi?Hee evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?