Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

100 dum 90 i gördüm sonra 60 oldum 55 oldum bi ara fakat fazla dikkat etmediğim icin sabitleyemedim.
Benim sorunum kilo vermek değil kilo verdiğimde dikkat etmemek. Kilo.almayacakmis saniyorum kendimi.

Son düzenleme:
Zor tabi hareketsiz olunca. Kız hiç bir şey yapamazsan otururken ayaklarını salla. Hareket harekettir sonuçta.
Ben daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.
Vay iyi vermissin. Bu sefer dikkat etde bari bidaha uğraşma.
Ay muskam yaa senin başarı öykünü okumak için sabırsızlanıyorum.. o öyküde o gıccık kızdan bahsetmeyi unutma haa piiiiiiiiiiiiiis gıccık kız sinsiiiiiiiiiiiiiiii gıccık kız
Çok terbiyesizceydi evet, ama kızı şimdi görsem tesekkur ederim. O olmasaydı ben belki 120ye dayanmistim şimdi.. Ama tabiki bahsedeceğim zatı muhteremden
Günaydın arkadaşlarım bu arada ben biraz geç girdim ama işim vardı çok şimdi işe dönüyorum gene

sabah kahvaltı edemedim işe geç kaldım öğlen kabak yoğurt yarım simit
Kolay gelsin canım.
Ay bende merak ettim. Benimde bir arkadaşım var çok iyi biri işyerinde kilolarindan dolayi disliyorlarmis. Onu da gaza getirdim diyete ve spora başladı
Ay ne büyük hayır yapmissin. Beni okulda gören bir velide diyete başladı bakalım.

kızlar rapor aldım evdeyim fazla katılım yapamıyom fırsat olunca gelirim
Biz buradayız kaptanım aklın kalmasın.
Tabii kan şekeri aniden yükselip aniden dusuyor ve birseyler yemek istiyorsun sonra.
Kız aramızda kalsın ama zaten 65 le başladım.
Heh heh ben duyduuuuum.

100 dum 90 i gördüm sonra 60 oldum 55 oldum bi ara fakat fazla dikkat etmediğim icin sabitleyemedim.
Benim sorunum kilo vermek değil kilo verdiğimde dikkat etmemek. Kilo.almayacakmis saniyorum kendimi.
Valla hedefine bi ulasayim her gün tartilıp kontrol edecem kilomu. Bu ne arkadaş ver ver bitmedi..

Ben de bir önceki azmime yeniden kavuşmayı çok istiyorum. 94 küsürden 63 kiloya kadar düşmüştüm. Yolda kimse tanımıyordu , bir övgüler bir özgüven sorma gitsin. Off ya niye aldım tekrar bir dur diyemiyorum şu boğazıma
Bu haftaki gibi gidebilsem süper olur bahara kadar 36 beden olmam lazım gelinlik giycem beeennnn

Ne gelinliği kız? Evli degilmiydin sen?

Valla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştüm şimdi kendime dur iyemiyorum freni patlamış kamyon gibiyim yaaaa

gelinlik mi Ayy hadi bakalım verelim kiloları bende sünnet yapıcam olana sünnet annesi olucam. Laf aramızda bende mini beyaz bi elbise istiyorum. Gelinlik cakmasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…