Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.

Ebru sen 61 din değil mi kız. Ay ne güzel hedefine az kalmış. Maşallah

Ay muskam yaa senin başarı öykünü okumak için sabırsızlanıyorum.. o öyküde o gıccık kızdan bahsetmeyi unutma haa piiiiiiiiiiiiiis gıccık kız sinsiiiiiiiiiiiiiiii gıccık kız

Günaydın arkadaşlarım bu arada ben biraz geç girdim ama işim vardı çok şimdi işe dönüyorum gene

sabah kahvaltı edemedim işe geç kaldım öğlen kabak yoğurt yarım simit

Ay muskam yaa senin başarı öykünü okumak için sabırsızlanıyorum.. o öyküde o gıccık kızdan bahsetmeyi unutma haa piiiiiiiiiiiiiis gıccık kız sinsiiiiiiiiiiiiiiii gıccık kız
Ay bende merak ettim. Benimde bir arkadaşım var çok iyi biri işyerinde kilolarindan dolayi disliyorlarmis. Onu da gaza getirdim diyete ve spora başladı

Ebru marmelat yemissin acikirsin. Aldığın bi lokma sorun değil ama çok aciktiriyor sonra. Ben geçen ağzıma bi lokma şekerli bişey attim akşam acliktan aglacaktim nerdeyse

Ebru marmelat yemissin acikirsin. Aldığın bi lokma sorun değil ama çok aciktiriyor sonra. Ben geçen ağzıma bi lokma şekerli bişey attim akşam acliktan aglacaktim nerdeyse
Aaaa ben o yüzden bir kısır döngüye giriyorum belki de. Tatlı, özellikle de çikolata beni bitiriyo, buraya başladığımdan beri çikolata ve şekerli şeyler azalınca ara öğün yapmasam da bazen dayanabiliyorum. Hepsini şeker yapıyo belki de

Ben daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.
Yaa oylemi ne güzel
40 kilo
Şimdi kaç kiloydun.
Bu aralar biraz kafam yoğun sürekli unutuyorum

Aynen şeker dengemizi bozuyor daha çok acikiyoruz.
Yedikten sonra duyduğum kötü his pismanlikta çabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…