- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.781
Hayırlı olsunbu arada kızlar dün kendime pilates seti siparisi verdim netten, cumaya kadar gelir herhalde, haftaya pilatese başlıyorum
Ebru sen 61 din değil mi kız. Ay ne güzel hedefine az kalmış. MaşallahDün menüm
06.30
1 bardak su ılık
1 kupa yeşil çay
Biraz orcik(üzüm ve cevizden yapılıyor)
11:00
1haş.yum.
1 kupa kuşburnu çayı
1 mjni käse yoğurt
1 t.k. böğürtlen reçeli
13.30
1 c.b şekeli süt (sancı bastırınca şekerli içtim )
17:00:
3 mandalina
1 kupa civanpercemi
1 avuç badem
1 avuç dut
20.00
1 kase mercimek çorbası.
4 y.k sebze yemeği
Ben daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.
Bir daha bakayım canmTelefondan giriyorum bir türlü kopyalamadim. Diyet başarı öyküleri
En üstte _ tontislik kader değil-topic
Evet canım Teşekkürler adını hatirlayamamistim
Ay bende merak ettim. Benimde bir arkadaşım var çok iyi biri işyerinde kilolarindan dolayi disliyorlarmis. Onu da gaza getirdim diyete ve spora başladıAy muskam yaa senin başarı öykünü okumak için sabırsızlanıyorum.. o öyküde o gıccık kızdan bahsetmeyi unutma haapiiiiiiiiiiiiiis gıccık kız sinsiiiiiiiiiiiiiiii gıccık kız
Tebrik ederim canm..zaten listede 56.9dum en son
Candy ben yeniyim burda kaç kilosun hedefin kaçGünaydın arkadaşlarım bu arada ben biraz geç girdim ama işim vardı çok şimdi işe dönüyorum gene
sabah kahvaltı edemedim işe geç kaldım öğlen kabak yoğurt yarım simit
Bitki cayyini mümkün se akşam içsem daha iyi o zamnŞu bitki çayını içince hiç acıkmıyorum ama akşam ekmek yemeyeceğim artık birde spor yapabilirsem süper olacak
Aaaa ben o yüzden bir kısır döngüye giriyorum belki de. Tatlı, özellikle de çikolata beni bitiriyo, buraya başladığımdan beri çikolata ve şekerli şeyler azalınca ara öğün yapmasam da bazen dayanabiliyorum. Hepsini şeker yapıyo belki deEbru marmelat yemissin acikirsin. Aldığın bi lokma sorun değil ama çok aciktiriyor sonra. Ben geçen ağzıma bi lokma şekerli bişey attim akşam acliktan aglacaktim nerdeyse
çok geçmiş olsunkızlar rapor aldım evdeyim fazla katılım yapamıyom fırsat olunca gelirim
Yaa oylemi ne güzelBen daha önce diyet başarı öykülerinde 40 kilo verdiğim bir topic vardı. Bende onu bulamiyorum. 100den 60i görmüştüm. Doğumdan sonra baya cabalamistim. Yolda çocuklar hakaret ediyordu. Ay ne günlerdi yaa.
Kız aramızda kalsın ama zaten 65 le başladım.Ebru sen 61 din değil mi kız. Ay ne güzel hedefine az kalmış. Maşallah
Sağol ya bende bulamamistim
Aynen şeker dengemizi bozuyor daha çok acikiyoruz.Aaaa ben o yüzden bir kısır döngüye giriyorum belki de. Tatlı, özellikle de çikolata beni bitiriyo, buraya başladığımdan beri çikolata ve şekerli şeyler azalınca ara öğün yapmasam da bazen dayanabiliyorum. Hepsini şeker yapıyo belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?