Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay valla sen boyle uyuyamoyorum dedikce ben cocuk yapmaktan vazgectim

Günaydın kaptanım. Dün sohbet iyiydi Seval bana soz verdi benim hatirim için zayiflayacak inşallah.

Ayyy çok sevindim bugün hafif tutki yarın listede ol bacım..
ay hadi insallah rakibem daha ne kadar az yiyim onu da bilmiyorum valla ;(
hosgeldin kaptanım :)

Kızlar selam
cepten yazmaya çalışıyorum. Bakanlığa gidiyorum yoldayım. Öğleden sonra dönmüş olurum sanırım ćünkü sadece yol 3 saat sürüyor.
Görüşuruz

Canım eşim öğretmen benim sabah 6 da kalkıyor öğlen 1'e kadar okulda ders birden sonra akşama kadar özel ders veriyor (matematikçi) kıyamıyorum ona da napim ben memurum en azından sabahtan akşama kadar oturuyorum öğlen kafamı koyuyorum masaya uyukluyorum o bütün ayakta garibim

dün ben çok ağlayınca kalktı bi yarım saat falan ilgilendi sağolsun

Canım yaa kocisinede kiyamiyor. Eee bende sana kiyamiyorum napcaz bu işi?

Kızlar selam
cepten yazmaya çalışıyorum. Bakanlığa gidiyorum yoldayım. Öğleden sonra dönmüş olurum sanırım ćünkü sadece yol 3 saat sürüyor.
Görüşuruz
canım sen hangi şehirdesin yaa bakanlık 3 saat istanbul mu? ankarada 3 saat yol var mı merak ettim kolay gelsin tatlım
canım akşamları bebeye anason çayı içirsene işe yarar belki en azından rahatlatır belki uyumasına da yardımcı olur

ah canım ya insallah bir an once duzene girersin, ay cok komik bisey anlatayım sana bari yine ben bigun uyumamısım annem artık dayanamamıs 2 -3 damla rakı icirmis pek guzel uyudun o gun diye itiraf etti bana

bugun ki menum
toplam 758 kcal

sabah 11.00
2 has yum
1 dlm tb ekm (20 gr)
60 gr peynir
5 yesil zeytin

aksam 16.00

200 gr ıspanak
250 gr yogurt

su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 5 mile
jillian level 2
tiffany ile 10 dk karın egzersizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…