- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.901
ay valla sen boyle uyuyamoyorum dedikce ben cocuk yapmaktan vazgectimGünaydın arkadaşlar
Ben gene uyumadım, gene uyanamadım doğal olarak, gene ağladım gece gece kızım sen niye uyumuyor diye, gene dipteyim sondayım depresyondayım
öğlene kadar bişey yemicem bi nescafe içerim 2 in 1
Korkma kız benimkiler öyle dğildi mesela sabaha kadar uyurlardı..ay valla sen boyle uyuyamoyorum dedikce ben cocuk yapmaktan vazgectim
Günaydın tatlım tartıldınmı ?eh o zman hepinize kocaman gunaydınlar))
ay masallah :) tartıldım tabiki siiiiiiKorkma kız benimkiler öyle dğildi mesela sabaha kadar uyurlardı..
Sadece emzirmeyi bırakırken uykusuz kaldım oda 1-2 gün..
Günaydın tatlım tartıldınmı ?
Ayyy çok sevindim bugün hafif tutki yarın listede ol bacım..ay masallah :) tartıldım tabiki siiiiii
vurur yüze ifadesi 61.9 bitanesi
canım sen takımamı girmek istiyorsunbende zayiflsmak istiyorum katilip
Günaydın kaptanım. Dün sohbet iyiydi Seval bana soz verdi benim hatirim için zayiflayacak inşallah.günaydınlarrr
kızlar düğn ne güzel sohbet etmişsiniz bugün bizim ufaklığın ateşi düşünce okula gönderdim sınavı vardı daha sonra girmesin tek başına diye bende işe geldim
canım sen takımamı girmek istiyorsun
ay hadi insallah rakibem daha ne kadar az yiyim onu da bilmiyorum valla ;(Ayyy çok sevindim bugün hafif tutki yarın listede ol bacım..
hosgeldin kaptanım :)günaydınlarrr
kızlar düğn ne güzel sohbet etmişsiniz bugün bizim ufaklığın ateşi düşünce okula gönderdim sınavı vardı daha sonra girmesin tek başına diye bende işe geldim
canım sen takımamı girmek istiyorsun
Bugün akşamı bir kase yogurt ile kapat bence.ay hadi insallah rakibem daha ne kadar az yiyim onu da bilmiyorum valla ;(
hosgeldin kaptanım :)
Gorusuruz kolay gelsinKızlar selam
cepten yazmaya çalışıyorum. Bakanlığa gidiyorum yoldayım. Öğleden sonra dönmüş olurum sanırım ćünkü sadece yol 3 saat sürüyor.
Görüşuruz
tatlım esinin sadece seni incitmesine uzuldum bi ara menulerini flan hazırlıyodu ne guzel, aslında destek oldugunda swn daha motive oluyosun :) seni anneme havale etmek lazım, annem de memur emeklisi ben 4 yasıma kadar tek bir gece uyumamısım, sonra ne olduysa bi gece uyumaya karar vermisimannemler nobetlese bakıyomus mesela gece 4e kadar babam 4ten sonra annem gibi, arada sattleri falan degistiriyolarmıs az da olsa uyuyolarmıs, psikologa gitmeni tavsiye etmem ilac veriyolar ben bi yıldır kullanıyorum ilaclarım hafifleyecegine artttı, simdi yesil receteli ilaclar kullanıyorum, zatwn emzirdigin icin ilac da veremezler, sen boyle bi iki gun rica etsen esinden o baksa gece biraz uyusan bence kendine gelirsin :)
Canım yaa kocisinede kiyamiyor. Eee bende sana kiyamiyorum napcaz bu işi?Canım eşim öğretmen benim sabah 6 da kalkıyor öğlen 1'e kadar okulda ders birden sonra akşama kadar özel ders veriyor (matematikçi) kıyamıyorum ona da napimben memurum en azından sabahtan akşama kadar oturuyorum öğlen kafamı koyuyorum masaya uyukluyorum o bütün ayakta garibim
dün ben çok ağlayınca kalktı bi yarım saat falan ilgilendi sağolsun
Canım yaa kocisinede kiyamiyor. Eee bende sana kiyamiyorum napcaz bu işi?
Hakikaten bayada büyük gece uyuması lazım aslında.Canım muskam yaabenim kız bana baya baya kıyıyor yani 1,5 yaşına geldi artık
canım sen hangi şehirdesin yaa bakanlık 3 saat istanbul mu? ankarada 3 saat yol var mı merak ettim kolay gelsin tatlımKızlar selam
cepten yazmaya çalışıyorum. Bakanlığa gidiyorum yoldayım. Öğleden sonra dönmüş olurum sanırım ćünkü sadece yol 3 saat sürüyor.
Görüşuruz
canım akşamları bebeye anason çayı içirsene işe yarar belki en azından rahatlatır belki uyumasına da yardımcı olurCanım eşim öğretmen benim sabah 6 da kalkıyor öğlen 1'e kadar okulda ders birden sonra akşama kadar özel ders veriyor (matematikçi) kıyamıyorum ona da napimben memurum en azından sabahtan akşama kadar oturuyorum öğlen kafamı koyuyorum masaya uyukluyorum o bütün ayakta garibim
gece sürekli emmek mi istiyor tatlımCanım muskam yaabenim kız bana baya baya kıyıyor yani 1,5 yaşına geldi artık
ah canım ya insallah bir an once duzene girersin, ay cok komik bisey anlatayım sana bari yine ben bigun uyumamısım annem artık dayanamamıs 2 -3 damla rakı icirmis pek guzel uyudun o gun diye itiraf etti banaCanım eşim öğretmen benim sabah 6 da kalkıyor öğlen 1'e kadar okulda ders birden sonra akşama kadar özel ders veriyor (matematikçi) kıyamıyorum ona da napimben memurum en azından sabahtan akşama kadar oturuyorum öğlen kafamı koyuyorum masaya uyukluyorum o bütün ayakta garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?