- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.881
Aaaa off benimde canm tatlı çekti.Ayyy açım zaten, akşama anneme gidicez, sırayla dün kayın valide bugün anne :) İnşallah cıss yemekler yapmaz annem. Annem benim korkulu rüyam .Diyete başladım diyorum ertesi gün Gökçeee kız bi tatlı yaptım baakkk diye bi de gösteriyo:) çılgın kadın. Kızınca da aman size de yaranılmıyo diyo. Bi de lezzetli yapıyo offfff
Ver tabii hayatım.veriyim di mi muskam
Evet Seval gerçekten içten bi kızÖyle ama..Ben seni çok yakın buluyorum kendime, çokda seviyorum..
Vallahi inanmazsın akşam yemek yerken bile umarım seval kaçırmaz diye aklımdan geçiyor..
Çünkü kaçırınca üzülüyorsun.. Sen üzülüncede ben üzülüyorum..
utandım şu an :)Bugün ki menu
Sabah
Yumurta
Çay
Öğle kahve
Aksam
Tavuk izgara
Salata
3litre su
1.5 saat step arti bacak karın hareketi
Kızlar yarın görüşürüz iyi akşamlar...
Kaçamak yapmayın haaa!...
yarın ki menüne 100 ipsiz ip atlama ekler misin hemencecik tatlımSelamlar, üstteki mesajlardan da anlaşılacağı üzere annemden geldim. Gelmez olaydım yahut gitmez olaydım
Kısadan menümü yazıp kaçıyım ben
Sabah
kepek ekmeğine peynirli tost
çay
ara
yarım muz
öğlen
ton balıklı sandviç( şu sosisli yapılan küçükler var ya onalardan)
cola zero
akşam
yarım tabak sülbiye( nohut, parça et ve arpacık soğanı ile yapılıyor)
7 tane zeytinyağlı beyaz lahana sarması
2 kaşık patates kavurması
( boşan da semerini ye dediğinizi duyar gibiyim ama fakat üzgünüm daha bitmedi)
4 tane un helvası( çiğ köfte gibi yumru şeklinde)
Spor
sabah 40 dk tempolu yürüyüş
akşam anneme giderken başıma geleceği tahmin ettiğim için 35 dk tempolu yürüyerek gittim Valla minübüse binmedim
bu belki hafifletici sebep olabilir mi acabaaaaaaaaaaa
Emret komutanım :)))yarın ki menüne 100 ipsiz ip atlama ekler misin hemencecik tatlım
canim sen kac kilodan 65 dustunMutlu geceler hepinize arkadaşlar
Bencede. Çok gıcık bi adam ya...ayrıca sanki bizim adamlar da brad pitt istiyolar biz de angelina jolie olalım, cogu bizim bakkal hasan amcaya benziyo valla, @blanche_ea tatlım recep ivedik de de durum aynı kendi kıl yumagı kadına laf soyluyo :)
Allah Allah hiçmi yemezsin?Ben öğle yemeği yiyemiyorum. Hiç canım istemiyor.
Anaaaaam kız bari sarmayla un helvasında 1er tane takılsaydın.. Rakibem vermiş cezayı ben fazla bişey demicem..Selamlar, üstteki mesajlardan da anlaşılacağı üzere annemden geldim. Gelmez olaydım yahut gitmez olaydım
Kısadan menümü yazıp kaçıyım ben
Sabah
kepek ekmeğine peynirli tost
çay
ara
yarım muz
öğlen
ton balıklı sandviç( şu sosisli yapılan küçükler var ya onalardan)
cola zero
akşam
yarım tabak sülbiye( nohut, parça et ve arpacık soğanı ile yapılıyor)
7 tane zeytinyağlı beyaz lahana sarması
2 kaşık patates kavurması
( boşan da semerini ye dediğinizi duyar gibiyim ama fakat üzgünüm daha bitmedi)
4 tane un helvası( çiğ köfte gibi yumru şeklinde)
Spor
sabah 40 dk tempolu yürüyüş
akşam anneme giderken başıma geleceği tahmin ettiğim için 35 dk tempolu yürüyerek gittim Valla minübüse binmedim
bu belki hafifletici sebep olabilir mi acabaaaaaaaaaaa
Ay ne çok güldüm yaa
candy_candy tatlım kocanında baskasının da ne dedigini bosver bu hafta sonu bi magazaya git cok begendigin pantolona sığma, daha buyuk bedenini iste sora o da yakısmasın sonra da eve git 100 ip atla canım kimse icin degil kendin icin ver su kiloları ya benim kendime guvenim geldi kilo verince simdi o pesimde dolansın diyorum, sen once kendini dusun bosver baskasını, ayrıca sevgi kim ne derse desin kiloyla sunla bunla ilgili degil sen cok hos bi kadınsın ve bissuru sey yapmaya calısıyosun, e bi yandan cocuk buyutmek cok zor, benim esim kassız gobekli bi adam ama ben onu gobegiyle de seviyorum yok ötesi yani, biz ilk tanıstıgımız da 72 kiloydum ben senin önce gobegini sonra selulitlerini seviyorum diyodu :) ama ben kiloyu kendim icin verdim, esini haddim degil ama kınıyorum seni bu kadar incitmeye hakkı yok, cocugu o dogursaydı kiloyu o alsaydı o zaman, ayrıca da sen cok guzel bi kadınsın, kilonu da gostermiyosun sana daha once de soylemistim bunları hadi git simdi ip atla
Evet Seval gerçekten içten bi kız
Ve çok da tatlı
Sevalll duy sesimi çok guzel sin
Yüzün çok şirin neden fiziğinde olmasinki
Günaydın canım, takımamı girmek istiyorsun?bende zayiflsmak istiyorum katilip
evet canım sen de haklısın benim eşim de göbekli ve ben de onu çok seviyorum. o göbeği eritmese de severim ama eritsin isterim. ayrıca eşimin de beni sevdiğini biliyorum zaten sevmediğini düşünsem bırakırım yani beni sevmeyen biriyle yaşayamam. sevgi bambaşka bişey kalıplara sığmaz yani
ama sen şimdi bi 110 kilo ol bakalım göbekli eşin aynı şekilde mi davranacak sana? aynen muskada olduğu gibi yani davranış değişiyor söylemler aynı kalsa bile.. benim de eşim bana güzel şeyler de söylüyor ama bi konuşmamız var hani yazın boşanıcam diyordum o konuşmada söyledi her şeyi zaten onun dışında her gün ben de güzel sözcüklerle uyuyor ve uyanıyorum. ama davranış değişikliği istiyorum ben kilo verince olacağına inanıyorum o da olacağını söyledi
benim bi psikoloğa gitmem lazım
Günaydın tatlışım..Günaydın arkadaşlar
Ben gene uyumadım, gene uyanamadım doğal olarak, gene ağladım gece gece kızım sen niye uyumuyor diye, gene dipteyim sondayım depresyondayım
öğlene kadar bişey yemicem bi nescafe içerim 2 in 1
Günaydın tatlışım..
Bu uykusuzluk mahvediyor seni yaa..
Yine de olumlu olmaya çalışki depresyonda olma.. Uykusuzlğa bende hiç dayanamam o yüzde iyi anlıyorum seni..
Ama girecek düzene kızında sabaha kadar uyuyacak bi süre sonra..
K.validene rica etsende gündüz daha az uyutsa..
Gündüz çok uyuyorsa gece ondanda uyumaz bebiş..
Yani dediğin doğru madem uykusuzsun bari değsin.. Sen dediğin gibi bırak emzirmeyi ve sallamayı..Canım kadın bi kere öğlen uyutuyor o da normal hiç uyutmuyor bi daha biz alana kadar sabakh 6 buçukta kalkıyor bu çock gözünden uyku akıyor gece 10 buçuktan sonra ama yok ya.. ya emecek ya sallanacak bıraktığın an uyanıyor
ben şimdi hem gece emzirmeyi hem de sallamayı bırakıcam. madem uykusuz kalıyorum bari işe yarasın ağlasın ağlasın uyusun valla napacağımı bilemedim muskam.. emzirmeyi kesin bırakıcam yaa
tatlım esinin sadece seni incitmesine uzuldum bi ara menulerini flan hazırlıyodu ne guzel, aslında destek oldugunda swn daha motive oluyosun :) seni anneme havale etmek lazım, annem de memur emeklisi ben 4 yasıma kadar tek bir gece uyumamısım, sonra ne olduysa bi gece uyumaya karar vermisimevet canım sen de haklısın benim eşim de göbekli ve ben de onu çok seviyorum. o göbeği eritmese de severim ama eritsin isterim. ayrıca eşimin de beni sevdiğini biliyorum zaten sevmediğini düşünsem bırakırım yani beni sevmeyen biriyle yaşayamam. sevgi bambaşka bişey kalıplara sığmaz yani
ama sen şimdi bi 110 kilo ol bakalım göbekli eşin aynı şekilde mi davranacak sana? aynen muskada olduğu gibi yani davranış değişiyor söylemler aynı kalsa bile.. benim de eşim bana güzel şeyler de söylüyor ama bi konuşmamız var hani yazın boşanıcam diyordum o konuşmada söyledi her şeyi zaten onun dışında her gün ben de güzel sözcüklerle uyuyor ve uyanıyorum. ama davranış değişikliği istiyorum ben kilo verince olacağına inanıyorum o da olacağını söyledi
benim bi psikoloğa gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?