Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunun icin recep ivedik'in bir soylemi vardi : eminim ruhun guzeldir ama gel gor ki ruhlar aleminde de yasamiyoruz diye.

Ben de sevginin hem fiziksel hem ruhsal hem de dusunsel olmasi gerektigine inaniyorum.
Fiziksellik ilk asamada olan bir sey ama ote yandan ben birlikte oldugum erkegin kendine dikkat etmesini, spor yapmasini, guzel giyinmesini, tras olmasini, yanima yakismasini da isterim. Bunlari yapmiyorsa da ben sahsen bunu uygun bir dille kendisine de soylerim.

Ben sporun, saglikli beslenmenin, iyi bir psikolojinin, iyi bir is hayatinin, iyi bir arkadas cevresinin, iyi bir iliskinin, kaliteli bir yasamin hepsinin birbiriyle baglantili oldugunu dusunuyorum. candy_candy 'nin esine de su acidan katiliyorum, bence de Seval ornegin kilo verse daha mutlu olacak cunku en basitinden hormonlari duzene girecek, artik vucudunu tasimak ona daha kolay gelecek, hem fiziksel goruntusunden dolayi hem de bunu basarabildigi icin kendine guveni gelecek, kendine guveni geldikce isine de, iliskisine de, ailevi yasantisina da daha kaliteli vakit ayirabilecek diye dusunuyorum.

Vallaha kız Aha Allah'ın adını verdim daha da dönemem artıkın

katılıyorum canım bu düşüncene sanki çok kötü bişeymiş gibi görünüyor söylenince ama gerçekten bi insanın kendine güveni fiziksel olarak rahat, sağlıklı ve mutlu olmasından geçiyor. ve fit olmak da bunun bi parçası.. hayat kaliten artıyor

Doğru söze ne denir :) kesinlikle haklısın

Çok doğru valla.. Üstüne söylenecek söz yok..
Ohhh dönme zaten..
Hadi sevalciğim göster herkese irade neymiş....

Arkadaşlar ben son toparlamalarımı yapıyım anneme geçicem. Akşama geç döneriz muhtemelen, gece uğrayamazsam yarın görüşürüz. Hoşçakalın

Ruhumuza değil bedenimize değer veren adamlar için senin her halin güzel diyen adamları üzdük kızlar.
Eyyorlamam bu kader

rakibem super menu

Bugün ki menu
Sabah
Yumurta
Çay
Öğle kahve
Aksam
Tavuk izgara
Salata
3litre su
1.5 saat step arti bacak karın hareketi
afiyet olsun canım spor da menu de guzel

candy_candy tatlım kocanında baskasının da ne dedigini bosver bu hafta sonu bi magazaya git cok begendigin pantolona sığma, daha buyuk bedenini iste sora o da yakısmasın sonra da eve git 100 ip atla canım kimse icin degil kendin icin ver su kiloları ya benim kendime guvenim geldi kilo verince simdi o pesimde dolansın diyorum, sen once kendini dusun bosver baskasını, ayrıca sevgi kim ne derse desin kiloyla sunla bunla ilgili degil sen cok hos bi kadınsın ve bissuru sey yapmaya calısıyosun, e bi yandan cocuk buyutmek cok zor, benim esim kassız gobekli bi adam ama ben onu gobegiyle de seviyorum yok ötesi yani, biz ilk tanıstıgımız da 72 kiloydum ben senin önce gobegini sonra selulitlerini seviyorum diyodu :) ama ben kiloyu kendim icin verdim, esini haddim degil ama kınıyorum seni bu kadar incitmeye hakkı yok, cocugu o dogursaydı kiloyu o alsaydı o zaman, ayrıca da sen cok guzel bi kadınsın, kilonu da gostermiyosun sana daha once de soylemistim bunları hadi git simdi ip atla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…