- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.861
Vallamı?
tamam muskam senin hatrın için
Aslında sevgi fiziksel olmamalı ama beşeriz işte maalesef ne kadar sevgi olsa da fizik önemli olabiliyor, fazla feminist yaklaşmak istemiyorum fakat erkeklerden çok kendimiz için kendi fiziksel ve psikolojik sağlığımız için mümkün olduğunca bakımlı olmamız gerek.
Ben daha yeniyim takımın tüm işleyişini öğrenebilmiş değilim fakat biz önceki takımımızda ciddi cezalar uyguluyorduk kaçamaklara. Ben şahsen kaçamak yapmadan çok uzun süre dayanamıyorum ama cezamı çekiyordum, böylece yediğimi de eritmiş oluyor ve bi dahakine daha küçük kaçamaklar yapıyordum :) burda da var sanırım ceza ama uygulama noktasında nasılız bilmiyorum. Kimler eski kimler yeni bilmiyorum fakat ben bu forumda yakaladığım motivasyonu hiç biyerde yakalayamamıştım. Çok eğlenceli, hep gelmek istediğim, korkumdan yemeklerime dikkat ettiğim bir platformdu. Çok da güzel kilo verdim ve ayrıca çok özel arkadaşlıklar kazandım. Ülkenin dört bir yanında hiç yüzünü bile görmediğim ama o şehre gittiğimde rahatlıkla kapısını çalabileceğim arkadaşlarım var ve bundan çok memnunum. Umarım burada da bu uyumu yakalayabiliriz.
Vallamı?
Bunun icin recep ivedik'in bir soylemi vardi : eminim ruhun guzeldir ama gel gor ki ruhlar aleminde de yasamiyoruz diye.
Ben de sevginin hem fiziksel hem ruhsal hem de dusunsel olmasi gerektigine inaniyorum.
Fiziksellik ilk asamada olan bir sey ama ote yandan ben birlikte oldugum erkegin kendine dikkat etmesini, spor yapmasini, guzel giyinmesini, tras olmasini, yanima yakismasini da isterim. Bunlari yapmiyorsa da ben sahsen bunu uygun bir dille kendisine de soylerim.
Ben sporun, saglikli beslenmenin, iyi bir psikolojinin, iyi bir is hayatinin, iyi bir arkadas cevresinin, iyi bir iliskinin, kaliteli bir yasamin hepsinin birbiriyle baglantili oldugunu dusunuyorum.candy_candy 'nin esine de su acidan katiliyorum, bence de Seval ornegin kilo verse daha mutlu olacak cunku en basitinden hormonlari duzene girecek, artik vucudunu tasimak ona daha kolay gelecek, hem fiziksel goruntusunden dolayi hem de bunu basarabildigi icin kendine guveni gelecek, kendine guveni geldikce isine de, iliskisine de, ailevi yasantisina da daha kaliteli vakit ayirabilecek diye dusunuyorum.
Doğru söze ne denir :) kesinlikle haklısınBunun icin recep ivedik'in bir soylemi vardi : eminim ruhun guzeldir ama gel gor ki ruhlar aleminde de yasamiyoruz diye.
Ben de sevginin hem fiziksel hem ruhsal hem de dusunsel olmasi gerektigine inaniyorum.
Fiziksellik ilk asamada olan bir sey ama ote yandan ben birlikte oldugum erkegin kendine dikkat etmesini, spor yapmasini, guzel giyinmesini, tras olmasini, yanima yakismasini da isterim. Bunlari yapmiyorsa da ben sahsen bunu uygun bir dille kendisine de soylerim.
Ben sporun, saglikli beslenmenin, iyi bir psikolojinin, iyi bir is hayatinin, iyi bir arkadas cevresinin, iyi bir iliskinin, kaliteli bir yasamin hepsinin birbiriyle baglantili oldugunu dusunuyorum.candy_candy 'nin esine de su acidan katiliyorum, bence de Seval ornegin kilo verse daha mutlu olacak cunku en basitinden hormonlari duzene girecek, artik vucudunu tasimak ona daha kolay gelecek, hem fiziksel goruntusunden dolayi hem de bunu basarabildigi icin kendine guveni gelecek, kendine guveni geldikce isine de, iliskisine de, ailevi yasantisina da daha kaliteli vakit ayirabilecek diye dusunuyorum.
Çok doğru valla.. Üstüne söylenecek söz yok..Bunun icin recep ivedik'in bir soylemi vardi : eminim ruhun guzeldir ama gel gor ki ruhlar aleminde de yasamiyoruz diye.
Ohhh dönme zaten..Vallaha kızAha Allah'ın adını verdim daha da dönemem artıkın
katılıyorum canım bu düşüncenesanki çok kötü bişeymiş gibi görünüyor söylenince ama gerçekten bi insanın kendine güveni fiziksel olarak rahat, sağlıklı ve mutlu olmasından geçiyor. ve fit olmak da bunun bi parçası.. hayat kaliten artıyor
Görüşürüz iyi akşamlar..Arkadaşlar ben son toparlamalarımı yapıyım anneme geçicem. Akşama geç döneriz muhtemelen, gece uğrayamazsam yarın görüşürüz. Hoşçakalın
Ruhumuza değil bedenimize değer veren adamlar için senin her halin güzel diyen adamları üzdük kızlar.Bunun icin recep ivedik'in bir soylemi vardi : eminim ruhun guzeldir ama gel gor ki ruhlar aleminde de yasamiyoruz diye.
Ruhumuza değil bedenimize değer veren adamlar için senin her halin güzel diyen adamları üzdük kızlar.
Eyyorlamam bu kader
anlamadim pek?Ruhumuza değil bedenimize değer veren adamlar için senin her halin güzel diyen adamları üzdük kızlar.
Eyyorlamam bu kader
Yani kilo vermek güzel bir fizik harika fakat insanların kilo yüzünden en sevdiklerini kırmasını pek.hos değil demek istedimanlamadim pek?
Öğleyi niye atladın kız?Bugün ki menu
Sabah
Yumurta
Çay
Öğle kahve
Aksam
Tavuk izgara
Salata
3litre su
1.5 saat step arti bacak karın hareketi
rakibem super menuMenümü yazayım artık..
8,00
2 dl kız. ekmek/1 yumurtalı 2 kaşık kıymalı yumurta/1 çay kaşığı reçel
14,00
1 kase çorba/salata
19,00
1 kase çorba/1 kase yoğurt.
su 2 oldu 2,5 olur..
sor 30+30+30 =1,5 saat yürüyüş.
afiyet olsun canım spor da menu de guzelBugün ki menu
Sabah
Yumurta
Çay
Öğle kahve
Aksam
Tavuk izgara
Salata
3litre su
1.5 saat step arti bacak karın hareketi
Ben öğle yemeği yiyemiyorum. Hiç canım istemiyor.Öğleyi niye atladın kız?
Biz buradayız kaptanım aklın kalmasın.
Tabii kan şekeri aniden yükselip aniden dusuyor ve birseyler yemek istiyorsun sonra.
Heh heh ben duyduuuuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?