- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.921
Hay maşallah. Şimdiden menü bildiriyor benim rakibem.bugun ki menum
toplam 758 kcal
sabah 11.00
2 has yum
1 dlm tb ekm (20 gr)
60 gr peynir
5 yesil zeytin
aksam 16.00
200 gr ıspanak
250 gr yogurt
su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 5 mile
jillian level 2
tiffany ile 10 dk karın egzersizi
Hadi bakalım. Gelir umarım sporun bitmeden.pilates setimde bugun geliyo eger sporu bitirmeden gelirse 1 saat de pilates yaparım aksama soylerim size :)
ay rakibem simdi sevale de yazdım anne sen napıyodun dedim en son özürlü oldugunu falan dusundum diyo kadıncagız, ay ne gulduk karsılıklı yaaa,Hay maşallah. Şimdiden menü bildiriyor benim rakibem.
Hadi bakalım. Gelir umarım sporun bitmeden.
Kız napsin kadın korkmuştur. Niye susmuyo bu diyeay rakibem simdi sevale de yazdım anne sen napıyodun dedim en son özürlü oldugunu falan dusundum diyo kadıncagız, ay ne gulduk karsılıklı yaaa,
diyorum ya en son basmıs rakıyıKız napsin kadın korkmuştur. Niye susmuyo bu diye
Benim annem 'anne olunca anlarsin' derdi kizardim anlayissizmiyim ben şimdi diye.boyle annem de deli cahil bi kadın gibi gorundu ama uni mezunu akıllı bilincli bi anne, ama garibim uykusuzluktan iste o da yıllarca ne yaptıgını ne yapacagını sasırmıs, simdi siz anlattıkca anlıyorum insan ne buyuk emekler veriyo anne oldugunda, ay pek bi duygulandım
bakalım benim de olur insallah, insan istiyo bi tane boyleBenim annem 'anne olunca anlarsin' derdi kizardim anlayissizmiyim ben şimdi diye.
Anne olunca anladım. Hakliymış tam idrak edemiyorsun çocuğun olmayınca.
menu iyi mi sence rakibem, valla dort gozle kargoyu bekliyorum :)Hay maşallah. Şimdiden menü bildiriyor benim rakibem.
Hadi bakalım. Gelir umarım sporun bitmeden.
Olur inş.canım. annelik bambaşka birşey.bakalım benim de olur insallah, insan istiyo bi tane boyle
Güzel tabii tatlım. Akşamı da hafif atlatiyon. Kız cinfikirlik geldi aklıma. Bitane de bekunis atarsan yarin kesin listedesin.menu iyi mi sence rakibem, valla dort gozle kargoyu bekliyorum :)
bekunisi dun ictim tatlımGüzel tabii tatlım. Akşamı da hafif atlatiyon. Kız cinfikirlik geldi aklıma. Bitane de bekunis atarsan yarin kesin listedesin.
Tek cinfikirli ben değilim yanıbekunisi dun ictim tatlım
hileye girmesin diye dun ictim amaTek cinfikirli ben değilim yanı
canım sen hangi şehirdesin yaa bakanlık 3 saat istanbul mu? ankarada 3 saat yol var mı merak ettim kolay gelsin tatlım
canım akşamları bebeye anason çayı içirsene işe yarar belki en azından rahatlatır belki uyumasına da yardımcı olur
gece sürekli emmek mi istiyor tatlım
ah canım ya insallah bir an once duzene girersin, ay cok komik bisey anlatayım sana bari yine ben bigun uyumamısım annem artık dayanamamıs 2 -3 damla rakı icirmis pek guzel uyudun o gun diye itiraf etti bana
candy_candy tatlım simdi annemle konustum rakıyı 1 cay kasıgı vermis onun dısında karnını elma yagıyla ovabilir dedi, bir de beni gece arabayla gezdiriyolarmıs arabada uyuyomusum bi kac tavsiye daha verdi uzun uzun anlattı, istersen sana özelden atayım numarasını bi ara bissuru sey önerdi :)
Benim annem 'anne olunca anlarsin' derdi kizardim anlayissizmiyim ben şimdi diye.
Anne olunca anladım. Hakliymış tam idrak edemiyorsun çocuğun olmayınca.
Aaa niye hile olsunki? Alemsin vallahi!hileye girmesin diye dun ictim ama
Kızlar genelde babacidir zaten. Bende oyleyimde.biz de onu denicez şimdi bakalım
evet kaptanım hep emmek istiyor.. zaten işten geldim mi hep emiyor geceye süt kalmıyor ki
yazdım bi kenara
bizimkine araba da sökmüyor kucağa aldığın gibi uyanıyor geri.. ben şu anason çayını bi deniyim de
bence benimki doymuyor artık ondan uyumuyor hem akşam yemeğini geç yedireyim artık ben hem de yatmadan ballı süt falan içireyim
Aynen muskam.. ben hep babacı bi çocuktum ama şimdi anneci olmadığım için çok pişmanım
ne bileyim öyle geliyo banaAaa niye hile olsunki? Alemsin vallahi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?