Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun ki menum
toplam 758 kcal

sabah 11.00
2 has yum
1 dlm tb ekm (20 gr)
60 gr peynir
5 yesil zeytin

aksam 16.00

200 gr ıspanak
250 gr yogurt

su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 5 mile
jillian level 2
tiffany ile 10 dk karın egzersizi
Hay maşallah. Şimdiden menü bildiriyor benim rakibem.
pilates setimde bugun geliyo eger sporu bitirmeden gelirse 1 saat de pilates yaparım aksama soylerim size :)
Hadi bakalım. Gelir umarım sporun bitmeden.

candy_candy tatlım simdi annemle konustum rakıyı 1 cay kasıgı vermis onun dısında karnını elma yagıyla ovabilir dedi, bir de beni gece arabayla gezdiriyolarmıs arabada uyuyomusum bi kac tavsiye daha verdi uzun uzun anlattı, istersen sana özelden atayım numarasını bi ara bissuru sey önerdi :)

candy_candy tatlım birde bende kurups varmıs nefes darlıgı dr yıllarca saglıklı demis bana ama sonra kriz falan gecirmisim nefes darlıgından, annem belki de nefes alamıyodun blz anlamıyoduk dedi, allahım korusun bi dr a da gotur istersen

boyle annem de deli cahil bi kadın gibi gorundu ama uni mezunu akıllı bilincli bi anne, ama garibim uykusuzluktan iste o da yıllarca ne yaptıgını ne yapacagını sasırmıs, simdi siz anlattıkca anlıyorum insan ne buyuk emekler veriyo anne oldugunda, ay pek bi duygulandım

Benim annem 'anne olunca anlarsin' derdi kizardim anlayissizmiyim ben şimdi diye.
Anne olunca anladım. Hakliymış tam idrak edemiyorsun çocuğun olmayınca.

biz de onu denicez şimdi bakalım

gece sürekli emmek mi istiyor tatlım

evet kaptanım hep emmek istiyor.. zaten işten geldim mi hep emiyor geceye süt kalmıyor ki

ah canım ya insallah bir an once duzene girersin, ay cok komik bisey anlatayım sana bari yine ben bigun uyumamısım annem artık dayanamamıs 2 -3 damla rakı icirmis pek guzel uyudun o gun diye itiraf etti bana

yazdım bi kenara

bizimkine araba da sökmüyor kucağa aldığın gibi uyanıyor geri.. ben şu anason çayını bi deniyim de

bence benimki doymuyor artık ondan uyumuyor hem akşam yemeğini geç yedireyim artık ben hem de yatmadan ballı süt falan içireyim

Benim annem 'anne olunca anlarsin' derdi kizardim anlayissizmiyim ben şimdi diye.
Anne olunca anladım. Hakliymış tam idrak edemiyorsun çocuğun olmayınca.

Aynen muskam.. ben hep babacı bi çocuktum ama şimdi anneci olmadığım için çok pişmanım

Kızlar genelde babacidir zaten. Bende oyleyimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…