- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.961
Seval akşam yemekte bir küçük kase yogurt ye. Ben çok faydasını gordun yoğurdun.
ayyy ne öyle yaaa allah siz istanbuldakilere kolaylık versin ben nedense seni ankarada hayal etmiştim
şekerim bi öğle dönerle olmaz vur dediysek öldürme sende yahuu
akşam en kötü salata ve yoğurt ye bak bi de çorbaya izin çıktı sana benden sabah da kahvaltı yok çünkü
Oyy kiyamam yaaa. Bu gece bari uyusa senin bebis.
tatlım menuler guzel de, bugurla tursu su tutuyo vucuttaBugünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
1 Kase bulgur pilavı, 2 bardak ayran
Akşam
Balık yiyeceğim salata birde
Oyy kiyamam yaaa. Bu gece bari uyusa senin bebis.
Haydaaaa! Kız sende ne sanssizsin ya!inşallah muskam inşallah.. akşam da dinlenemiyorum ki.. 19 kasımdan beri 2-3 gün akşam evde geçirdim valla pertim resmenaha bu akşam da arkadaşlarım kayınvalideme geçmiş olsuna geleceklermiş
Haydaaaa! Kız sende ne sanssizsin ya!
hadi gözün aydınneyse ki kayın validem müsait değilmiş iptal oldu yarın gidilecek
İnşallah olur istediğin canım.. Bende çoook istiyrum artık 6lı rakam görmeyi..Selam kızlar, ben geldim nihayet :)
Bugün menüm sağlam gidiyor kaçamak yapmadım :)))
4290 adım yürümüşüm şimdilik. Sabaha ayrıntılı rapor veririm.
Bu arada nasıl olcak bilmiyorum ama kendime hedef koydum. 31 Aralık sabahı 69.9 bile olsa altılı rakamları görmeyi planlıyorum. Şöyle bir geçmişe göz atıp dinlenmek istiyorum çünkü çok yoruldum.
o bir önceki postada canım 94 den 63'e ama şimdi 76 kiloyum :) bu hafta yeni başladım.canim sen kac kilodan 65 dustun
kac aydir devsm ediyosun ..ben suan bunalimdayim
Benim kızım da pramatüre doğmuştu ve 1 seneyi geçkin sabaha kadar emziriyordum. İşe de gittiğim için akşam benden ayrılmıyordu. Artık süt kalmadı bende de takat tabi ki. Bana dedilerki süt verdiğin yere salça sür:) İnsan çaresiz kalınca işte nelere başvuruyor. Umarım bilinçaltında kötü bir iz bırakmamıştır ama o oldu. Bir kere kıpkırmızı görünce bi daha almadı. Hayır süt olsa 2 senede emsin ama benimki sadece alışkanlık. Bide ben ikisine de yalancı meme vermedim.Canım kadın bi kere öğlen uyutuyor o da normal hiç uyutmuyor bi daha biz alana kadar sabakh 6 buçukta kalkıyor bu çock gözünden uyku akıyor gece 10 buçuktan sonra ama yok ya.. ya emecek ya sallanacak bıraktığın an uyanıyor
ben şimdi hem gece emzirmeyi hem de sallamayı bırakıcam. madem uykusuz kalıyorum bari işe yarasın ağlasın ağlasın uyusun valla napacağımı bilemedim muskam.. emzirmeyi kesin bırakıcam yaa
Yok bakma sen söyleniriz möyleniriz ama daha tatlı bişey yok dünyada. Böyle bir haz yaşamamışsındır.ay valla sen boyle uyuyamoyorum dedikce ben cocuk yapmaktan vazgectim
Eşine de zor bütün gün çocuklardan kafa şişiyordur zaten. Ama mutlaka uyku sorununu çözmen lazım yoksa sen hasta olursun canısıCanım eşim öğretmen benim sabah 6 da kalkıyor öğlen 1'e kadar okulda ders birden sonra akşama kadar özel ders veriyor (matematikçi) kıyamıyorum ona da napimben memurum en azından sabahtan akşama kadar oturuyorum öğlen kafamı koyuyorum masaya uyukluyorum o bütün ayakta garibim
dün ben çok ağlayınca kalktı bi yarım saat falan ilgilendi sağolsun
harika Vallahi harika :)bugun ki menum
toplam 758 kcal
sabah 11.00
2 has yum
1 dlm tb ekm (20 gr)
60 gr peynir
5 yesil zeytin
aksam 16.00
200 gr ıspanak
250 gr yogurt
su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 5 mile
jillian level 2
tiffany ile 10 dk karın egzersizi
İnşallah istediğin zaman olsun.bakalım benim de olur insallah, insan istiyo bi tane boyle
O nediirrrr?bekunisi dun ictim tatlım
Akşam muhallebi gibi yapıyodum ben galiba tok tutuyor.biz de onu denicez şimdi bakalım
evet kaptanım hep emmek istiyor.. zaten işten geldim mi hep emiyor geceye süt kalmıyor ki
yazdım bi kenara
bizimkine araba da sökmüyor kucağa aldığın gibi uyanıyor geri.. ben şu anason çayını bi deniyim de
bence benimki doymuyor artık ondan uyumuyor hem akşam yemeğini geç yedireyim artık ben hem de yatmadan ballı süt falan içireyim
Aynen muskam.. ben hep babacı bi çocuktum ama şimdi anneci olmadığım için çok pişmanım
İyi alışkanlık, keşke ben de dayanabilsem :)Evet senelerdir yemem çalışırken çok çay kahve içiyorum yemek yemeye zman kalmıyor zaten işimi bitireyim bi an once eve gideyim derken öğle yemeğinde iştahım tamamen kapandi
İlla poğaça yiyeceksen sabah olsa daha güzel olurdu, sabah kahvaltısını atlaman iyi olmamış pekSelam arkadaşlar ne var ne yok bakalım?
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
Mercimek 1 kase 1 kase karnabahar
Ara
1 poğaça
Akşam
1 Kase barbunya yoğurt salatalık turşusu
Güzel menü bence ama yine kahvaltı yok :) herkesin bir alışkanlığı oluyor işteBugünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
1 Kase bulgur pilavı, 2 bardak ayran
Akşam
Balık yiyeceğim salata birde
Ben sabah okula giderken pastanenin önünden kaçıyorum resmen çünkü o koku beni öldürüyor. Kaynar kaşarlı poğaça kokusu irademi zorluyorEh işte sıcacık poğaçayı yemeseydim iyiydi Menüler güzel dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım
bu çok az, zaten yorgunsun yapma bence bişey atıştır akşamBugün menüm:
sabah: neskafe
öğlen: servis döner + salata + yoğurt
ara: çay, kahve (şekersiz)
bu kadar tartıya kadar başka bişey yokbugünlük böyle malesef
Ay ben sevindim sanki ben gitmek zorundaymışım gibi..neyse ki kayın validem müsait değilmiş iptal oldu yarın gidilecek
Dimi yaa, çok yoruluyo kaptanım bu kız..hadi gözün aydın
bu akşam dinlen bari eve git de gerçi kv ye git bebeyi al eve geç canın çıkacak gene
Güzel olmuş alpim afiyet olsun.Bugün ki menu
Sabah
Yumurta zeytin
Peynir
Öğle
Yok
Aksam
Yoğurtlu kereviz salata
1.5 saat zumba artı bacak çalıştırma
3 litre su sınırsız çay kahve
2 aya 50li kilolari görmezsem beni gruptan atın bidaha da almayın
spor hocamız yeni kayıt gelenlere beni örnek gosterdi hem onun hem kendimin emeklerini boşa cikarmamaliyim. Cunku oraya gelip kilo alanlar da var. Kadın çok ilgili sağolsun.Güzel olmuş alpim afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?