- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.001
CANIM normalde bu hafta girmen lazım ama 1 hafta boyunca hiç menü bildirimi yapmadın hiç mesaj yazmadın 1 haftada sadece 4 mesaj yazdın o yüzden katılımın iyi olursa seni haftaya listeye sokacağım keşke ptesi işlerin yoğun katılım yapamayacağım diye bildirseydin ve haftaya biraz daha fazla katılım bekliyorum senden çünkü bir heves geliyorlar listeye girdikten sonra üyelerden ses çıkmıyor o yüzden sana inanıyorum ama bu hafta lütfen daha fazla katılım yapGünaydın kızlar bu hafta gelemedim pek işler çok yoğun akşam 7.30 da cıktım işten ölüyorum yorgunluktan
Kilom 63.3
Geçen hafta 63.5
fark 200gr
% 0.31
yahu daha ne olsun iste vermissin ne guzel.Kaptanım Özür dilerim ya. Kendime çok kızdım. Haftaya böyle olmayacak.
O kadar emek harcadım ki bu hafta böyle olmamaliydi. O yüzden üzüldüm daha güzel bişey bekliyordum.yahu daha ne olsun iste vermissin ne guzel.
canım gayet iyi neden öyle diyorsun ki ben memnunum senin kilondanO kadar emek harcadım ki bu hafta böyle olmamaliydi. O yüzden üzüldüm daha güzel bişey bekliyordum.
sen ne yaptın tatlım nasıl kilo durumlarıyahu daha ne olsun iste vermissin ne guzel.
Vücut böyle bisey alpim. Bir hafta çok bir hafta az gidiyor. Artı olmadığın surece strese gerek yok. Stres=kilo verememektedir unutma.Geçen hafta verdiğin kilonun acısı bu hafta çıktı başarısız oldum. Çok az bi kilo kaybı bu durumu telafi için bişeyler yapmam lazım. Akıl istiyorum.
Öyle. Şimdi önümüzdeki hafta ya odaklanacagiz.Günaydın
Haklısın olmayınca olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?