Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben izinde oluyorum değil mi?

Günaydııınnnnn güzel hatunlar :)

Hafta sonu pek bi sessizmişiz. Ben görümcemde kaldım ve dün akşam geldim, çocukların yıkanması vs. pazar etkinlikleri derken böylece bitti haftasonu.
Her ne kadar abartmadan gitmeye çalışsam da konu pijama partisi ve biraraya gelen kızlar olunca diyet modundan çıkmış oldum. Bu hafta sıkı bir sporla dengelemeye çalışacağım, Gerçi regl haftası bu hafta, diyet yaparken hiç sevmediğim bir hafta çünkü insan kilo mu aldı şişti mi? ne kadar şişti anlayamıyor? Sinir oluyorum :)
Bu arada iş değiştirmeye karar verdim, şu an kendi işimi yapıyorum aslında ama çok sıkıldım eşime devredip birkaç ay bir işyerinde mesaili çalışabilirim. Kesin değil tabi ama bu değişikliğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bakalım kısmet.
Şİmdi oğlanı okula yolladım, sıra kızçemi hazırlamaya geldi. Görüşürüz gün içinde.

günaydınlarr
topraks cım haftasonları hakkaten kuş uçmaz kervan geçmez oluyor bugün toparlanır bu arada oğlan pek erken gitmiş yaaa

canım sen nerelisin yaa kızçe falan bizim oraların lafıdır da

Günaydın hafta sonu hersey aynen devam etti fazladan meyve ekledim. Spor yoktu. Çok su içiyorum artık. Su içmeyi cogalttigimdan beri bir kaç rahatsizligimda düzeldi. Meğer susuz kalıyormusum. Kilom aynı malum dönem geldi bittiğinde 2 kilo azalıyorum. Tek tesellim bu.

Gunaydin
Diyete devam baya bi umudumu kirdilar fakat gr vermesemde birakmayacagim.
Alpim boşver anacım millet sadece laf ebesi ya. Değmez canını siktigina.
Günaydın toprakscım..
günaydınlarr
topraks cım haftasonları hakkaten kuş uçmaz kervan geçmez oluyor bugün toparlanır bu arada oğlan pek erken gitmiş yaaa
Günaydın kaptanım. Benimki de öyle ya 6.50 de derse giriyorlar.
Günaydın kk nın güzel hatun kişileri

Güzel bir güne güzel bir kahvaltı ile merhaba

Eki Görüntüle 1710040
Günaydın fıstığım naptinki ayran detoksunu?
Birazdan benim bildirimi görünce moralin duzelir tatlım.

Kilo problemi (az yada cok)olan kızlar genelde çok güzel oluyor. Hiçbirimiz görmedim ama hepiniz çok guzelsiniz diye tahmin ediyorum. Ayy bir de kilolar gidince harika olacaksınız bebekler.

Son düzenleme:
Eveeet, acı ama gerçek..
Cuma 71,5
Bugün 73
Dokuz ayın en büyük cozutmasi ile karsinizdayim.
Her turlu azari kabul ediyor üzgün olduğumu esefle acikliyorum.
Ama çok guzel yedim beee.. :)
Neyse soz cumaya eksi gorecem 100 grda olsa..

Ne yedin kız? Gaz yapmış olmasın. 2 günde 2 kilo almış olamazsın bence yada ödem dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…