- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.081
iyi sayılır ortadan kayboldun kız. Bende haftaya takıma girebilirmisim. Sen nasilsin diyet nasıl gidiyor?Rakibem naber
Nasılsın gorusmeyeli
Kaptanım ben izinde oluyorum değil mi?***5. TAKIM 442. ETAP***
candy_candy (108,8/)1. kez bildirim yapmadı
ebrusonmez(61/)bildirim yapmadı izne ayrıldı
muska77(72,5/71,5/1/%1,36)
shoji (93,0/ 92,4/0,6 / %0,65 )
topraks(68,3/75,6/-7,3/-%0,14) 364. etapta 4. takımdan bildirim yapmadan izne ayrılan üye
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,374
fatmaaskin1 57,5
kollontai 62,1
cakil86 (63,5/63,3/0,2/%0,31) yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef 55 kg
alpim 67/66,2/0,8/ %1,19 ) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg
kızlar ebru hala bildirimde bulunmadı gecen hafta uyarmıştım halbuki bugüne kadar gayet iyi gidiyordu ama bu saat oldu hala bildirimde bulunmadı şimdilik listemizi böyle ekliyoerum akşama işim var tekrar giremeyebilirim saat 5 e kadar işyerindeyim gelirse düzeltirim
Diyet iyi ama spor yine askıdaiyi sayılır ortadan kayboldun kız. Bende haftaya takıma girebilirmisim. Sen nasilsin diyet nasıl gidiyor?
Evet maalesef eşimin teli S2 birden gitti ekran dahada acilmadi. Servis falanda yapamamış yenisini alana kadar böyle olucak sanırım.iyi sayılır ortadan kayboldun kız. Bende haftaya takıma girebilirmisim. Sen nasilsin diyet nasıl gidiyor?
Olsun düzelir bende 3 gündür gidemedim artık pazartesi den itibaren başlarızDiyet iyi ama spor yine askıda
günaydınlarrGünaydııınnnnn güzel hatunlar :)
Hafta sonu pek bi sessizmişiz. Ben görümcemde kaldım ve dün akşam geldim, çocukların yıkanması vs. pazar etkinlikleri derken böylece bitti haftasonu.
Her ne kadar abartmadan gitmeye çalışsam da konu pijama partisi ve biraraya gelen kızlar olunca diyet modundan çıkmış oldum. Bu hafta sıkı bir sporla dengelemeye çalışacağım, Gerçi regl haftası bu hafta, diyet yaparken hiç sevmediğim bir hafta çünkü insan kilo mu aldı şişti mi? ne kadar şişti anlayamıyor? Sinir oluyorum :)
Bu arada iş değiştirmeye karar verdim, şu an kendi işimi yapıyorum aslında ama çok sıkıldım eşime devredip birkaç ay bir işyerinde mesaili çalışabilirim. Kesin değil tabi ama bu değişikliğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bakalım kısmet.
Şİmdi oğlanı okula yolladım, sıra kızçemi hazırlamaya geldi. Görüşürüz gün içinde.
Günaydııınnnnn güzel hatunlar :)
Hafta sonu pek bi sessizmişiz. Ben görümcemde kaldım ve dün akşam geldim, çocukların yıkanması vs. pazar etkinlikleri derken böylece bitti haftasonu.
Her ne kadar abartmadan gitmeye çalışsam da konu pijama partisi ve biraraya gelen kızlar olunca diyet modundan çıkmış oldum. Bu hafta sıkı bir sporla dengelemeye çalışacağım, Gerçi regl haftası bu hafta, diyet yaparken hiç sevmediğim bir hafta çünkü insan kilo mu aldı şişti mi? ne kadar şişti anlayamıyor? Sinir oluyorum :)
Bu arada iş değiştirmeye karar verdim, şu an kendi işimi yapıyorum aslında ama çok sıkıldım eşime devredip birkaç ay bir işyerinde mesaili çalışabilirim. Kesin değil tabi ama bu değişikliğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bakalım kısmet.
Şİmdi oğlanı okula yolladım, sıra kızçemi hazırlamaya geldi. Görüşürüz gün içinde.
Canim Günaydın o ekmek sanki biraz çok gibi parçanın birini yeme kizGünaydın kk nın güzel hatun kişileri
Güzel bir güne güzel bir kahvaltı ile merhaba
Eki Görüntüle 1710040
Canim Günaydın o ekmek sanki biraz çok gibi parçanın birini yeme kiz
Okdir canım bir zamanlar 100u görmüş bir insan evladı olarak devam edersen ince narin citipiti olacağının garantisini veriyorum.canım bana çok değil o ben 110 kiloyum neredeysesana çok ama
Alpim boşver anacım millet sadece laf ebesi ya. Değmez canını siktigina.Gunaydin
Diyete devam baya bi umudumu kirdilar fakat gr vermesemde birakmayacagim.
Günaydın toprakscım..Günaydııınnnnn güzel hatunlar :)
Günaydın kaptanım. Benimki de öyle ya 6.50 de derse giriyorlar.günaydınlarr
topraks cım haftasonları hakkaten kuş uçmaz kervan geçmez oluyor bugün toparlanır bu arada oğlan pek erken gitmiş yaaa
Günaydın fıstığım naptinki ayran detoksunu?Günaydın kk nın güzel hatun kişileri
Güzel bir güne güzel bir kahvaltı ile merhaba
Eki Görüntüle 1710040
Birazdan benim bildirimi görünce moralin duzelir tatlım.Günaydın hafta sonu hersey aynen devam etti fazladan meyve ekledim. Spor yoktu. Çok su içiyorum artık. Su içmeyi cogalttigimdan beri bir kaç rahatsizligimda düzeldi. Meğer susuz kalıyormusum. Kilom aynı malum dönem geldi bittiğinde 2 kilo azalıyorum. Tek tesellim bu.
Ne yedin kız? Gaz yapmış olmasın. 2 günde 2 kilo almış olamazsın bence yada ödem dirEveeet, acı ama gerçek..
Cuma 71,5
Bugün 73
Dokuz ayın en büyük cozutmasi ile karsinizdayim.
Her turlu azari kabul ediyor üzgün olduğumu esefle acikliyorum.
Ama çok guzel yedim beee.. :)
Neyse soz cumaya eksi gorecem 100 grda olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?