Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.
Hoşgeldin canım. Hafta sonu takım pek kalabalık olmaz pazartesi bolca kaynasiriz. Hayırlı olsun umarım tekrar verirsin kilolarini. İlk sayfayı okuyup kuralları kabul etmen gerekiyor. Gorusuruz.

Şİmdi yemek işine girişiyorum kızlar millet bayıldı açlıktan :) bugünlük böyle oldu artık, iş kadını ile ev kadını hatları karışıyor arada

Aynen bende yemek masasında kalakaldim toplayamiyorum. Trafik berbat toplu taşıma berbat. Anam agladi
İşiniz zor kızlar allah yardım etsin size.
Hadi bakalım. Biraz zor gibi ama umarım çok kacirmazsin.

Günaydın
Kilo 66.200 geçen hafta 67 idi.
Ben daha iyi bir sonuç bekliyordum.
Canım kilo azalınca vermek de daha zorlaşıyor. Bir de arada şaşırtmak lazım bedeni

teşekkür ederim canım

canım gayet iyi neden öyle diyorsun ki ben memnunum senin kilondan ebrusonmez nerde kaldı topraks la birlikte onlarda bildirimini yapsa
kaptanım bu arada benim felek şaştı ondan atladım kusura bakmayın. Takıma dahil ettiniz çok teşekkür ederim.

Boşver sen densizleri canım yaa

kızlar ben haftasonu iki gün ayran detoksu yapıcam

sonra da pazartesiden itibaren muskamı takip edicem
sonrasında geri alınıyo söyliyim ben sana. Ben daha önce yaptım hiç işe yaramıyor

Takımın ortalalsını oldukça aşağı çektim sanırım, üzgünüm

Süpersin, tebrik ederim

Sağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
Geçmiş olsun gülüm, dikkat et kendine. Bence tahlil verdiğin iyi olmuş, arada kontrol ettirmek lazım bedenimizi

Bugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su
Menü oldukça sağlıklı geldi bana canım

Merhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.
Hoşgeldin ben de yeni sayılırım, 1 haftalık oldum :)

Bende yeniyim şimdi takıma girebildim mi?
Bugün spora gidemedim ama salona gidip hocayı gördüm. Bastı gazı bana. Inşallah koyvermem

Hoşgeldin canım. Hafta sonu takım pek kalabalık olmaz pazartesi bolca kaynasiriz. Hayırlı olsun umarım tekrar verirsin kilolarini. İlk sayfayı okuyup kuralları kabul etmen gerekiyor. Gorusuruz.
Hoş buldum, evet hatırladım hafta sonu pek kimse olmuyor.
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
Umarım kaynaşırız. Diyet listem falan yok. Tavsiyeleri kabul edebilirim.

günaydın arkadaşlar
bütün gece inlemişim çok kas ağrım var. Et kesiği oldum sanırım :) bu iyi bişey tabi sporlar kendini gösteriyor. Dün adımsayarım sekizbin küsürdü. Menümü de yazıyım hemen

sabah
kepekli b.peynirli tost
çay

ara
1 avuç fıstık

öğlen
az menemen
1 dilim ekmek

akşam
1 yemek kaşığı pilav
susuz nohut
yoğurt

su 2lt
spor yürüyüş 8000 adım

Bugün standart ev temizliği günü :) akşam üstü görümceme gidicem, irmik tatlısı yaptım hafif olsun diye :) bir de kurabiye yapıcam. Gün içinde fazla yemeyi düşünmüyorum ki akşamı dengelesin. Pazar günü de bol spor ve az yemekle geçiştirip hafta başına artısız girersem süper olur. Tabi bir de regl şişliği olacak çok can sıkıcı bir durum. Cuma günü en kötü 75 kiloyu görmek istiyorum.

Hadi insallah

kolay gelsin tatlım sana da bizde akşam üzeri arkadasın oğlunun doğum gününe gideceğiz az sonra gidip biraz spor yapacağım

Gunaydin
Diyete devam baya bi umudumu kirdilar fakat gr vermesemde birakmayacagim.
Aslansın sen, inadına devam

kolay gelsin tatlım sana da bizde akşam üzeri arkadasın oğlunun doğum gününe gideceğiz az sonra gidip biraz spor yapacağım
Ah işte bu doğum günleri vs. bizim sınavımız, irademize kuvvet ben de işlerimi bitirebilirsem aslında gitmeden spor yapsam çok iyi olur di mi? Biraz hızlanıyım be o zamaaannnnn

Kızlar selam ben geldim. Maalesef size giremeyeceğini haber veremedim. Eşimin telefonu bozuldu oda benimkini aldı. Telefonum olmadığı için size haber de veremedim. Şimdilik geçici bi tel. İle idare ediyom. Ama yenisini almam uzun surmezdi bu hafta beni biraz idare eder misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…