- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.061
Hoşgeldin canım. Hafta sonu takım pek kalabalık olmaz pazartesi bolca kaynasiriz. Hayırlı olsun umarım tekrar verirsin kilolarini. İlk sayfayı okuyup kuralları kabul etmen gerekiyor. Gorusuruz.Merhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.
Şİmdi yemek işine girişiyorum kızlar millet bayıldı açlıktan :) bugünlük böyle oldu artık, iş kadını ile ev kadını hatları karışıyor arada
İşiniz zor kızlar allah yardım etsin size.Aynen bende yemek masasında kalakaldim toplayamiyorum. Trafik berbat toplu taşıma berbat. Anam agladi
Hadi bakalım. Biraz zor gibi ama umarım çok kacirmazsin.Arkadaşlar yemek faslını da hallettim kızımı da uyuttum ama bitmiş haldeyim
az bişey dinleniyim bi gayret kalkıp kurabiye, kek gibi 2 çeşit bişey yapıcam. Yarın görümcemde pijama partisi yapıcaz :)
Eşim de çocuklara bakıcak ben orda kalıcam, az kaçamak yapıcam söz
Ben Asya da ama Yeşilköy'e gidiyorum Bakanlık için :)Evet avrupa
Canım kilo azalınca vermek de daha zorlaşıyor. Bir de arada şaşırtmak lazım bedeniGünaydın
Kilo 66.200 geçen hafta 67 idi.
Ben daha iyi bir sonuç bekliyordum.
teşekkür ederim canım
kaptanım bu arada benim felek şaştı ondan atladım kusura bakmayın. Takıma dahil ettiniz çok teşekkür ederim.canım gayet iyi neden öyle diyorsun ki ben memnunum senin kilondanebrusonmez nerde kaldı topraks la birlikte onlarda bildirimini yapsa
Boşver sen densizleri canım yaaAynen canımı sıkan şey çok fazla efor sarfetmem ve hiçbir işe yaramamasi. Yoksa kilo verdim evet ama bu beni mutlu etmedi. Bu kadar şeye rağmen gitmiyorsa daha ne yapılır bilmiyorum. Bir yakinimdanda hormonu tavuk lafını duyunca sigortalar attı benim. Trajikomik çok düşünmüş bu lafa.
sonrasında geri alınıyo söyliyim ben sana. Ben daha önce yaptım hiç işe yaramıyorkızlar ben haftasonu iki gün ayran detoksu yapıcam
sonra da pazartesiden itibaren muskamı takip edicem
Takımın ortalalsını oldukça aşağı çektim sanırım, üzgünüm***5. TAKIM 442. ETAP***
candy_candy (108,8/)1. kez bildirim yapmadı
ebrusonmez(61/)bildirim yapmadı izne ayrıldı
muska77(72,5/71,5/1/%1,36)
shoji (93,0/ 92,4/0,6 / %0,65 )
topraks(68,3/75,6/-7,3/-%0,14) 364. etapta 4. takımdan bildirim yapmadan izne ayrılan üye
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,374
fatmaaskin1 57,5 bu hafta bildirimde bulunmadı
kollontai 62,1 izinli
cakil86 (63,5/63,3/0,2/%0,31) yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef 55 kg
alpim 67/66,2/0,8/ %1,19 ) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg
Süpersin, tebrik ederimBugün eşim doktora giderken bende gittim bi kontrol ettireyim bu kadar kilo biseyleri bozmusmu diye.
Doktor 9 ayda 43 kilo verdigimi duyunca tıp literatürüne girecek kadinsin dedi..
Sonrada dönüp eşime karinizi taniyabiliyormusunuz diye sordu.
Öyle bir gururla onun iradesine hayranım doktor dediki, sanki kilolarına o vermiş
Neyse kan falan aldı ama sonuçlar pztesi öğleden sonra cikacakmis.
Birde doktor kilo veremiyormus incik cıncık sordu bende hastalarından ogrenirim diyet yapmayı diye..
Çok hoşuma gitti.
Geçmiş olsun gülüm, dikkat et kendine. Bence tahlil verdiğin iyi olmuş, arada kontrol ettirmek lazım bedenimiziSağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
Menü oldukça sağlıklı geldi bana canımBugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su
Hoşgeldin ben de yeni sayılırım, 1 haftalık oldum :)Merhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.
Senin ki daha zormuş kolaylik diliyorum.Ben Asya da ama Yeşilköy'e gidiyorum Bakanlık için :)
Hoş buldum, evet hatırladım hafta sonu pek kimse olmuyor.Hoşgeldin canım. Hafta sonu takım pek kalabalık olmaz pazartesi bolca kaynasiriz. Hayırlı olsun umarım tekrar verirsin kilolarini. İlk sayfayı okuyup kuralları kabul etmen gerekiyor. Gorusuruz.
Hadi insallahBugün standart ev temizliği günü :) akşam üstü görümceme gidicem, irmik tatlısı yaptım hafif olsun diye :) bir de kurabiye yapıcam. Gün içinde fazla yemeyi düşünmüyorum ki akşamı dengelesin. Pazar günü de bol spor ve az yemekle geçiştirip hafta başına artısız girersem süper olur. Tabi bir de regl şişliği olacak çok can sıkıcı bir durum. Cuma günü en kötü 75 kiloyu görmek istiyorum.
slpim cim bakma sen milletin dediğine bildiğin yolda devam et tatlımGunaydin
Diyete devam baya bi umudumu kirdilar fakat gr vermesemde birakmayacagim.
kolay gelsin tatlım sana da bizde akşam üzeri arkadasın oğlunun doğum gününe gideceğiz az sonra gidip biraz spor yapacağımBugün standart ev temizliği günü :) akşam üstü görümceme gidicem, irmik tatlısı yaptım hafif olsun diye :) bir de kurabiye yapıcam. Gün içinde fazla yemeyi düşünmüyorum ki akşamı dengelesin. Pazar günü de bol spor ve az yemekle geçiştirip hafta başına artısız girersem süper olur. Tabi bir de regl şişliği olacak çok can sıkıcı bir durum. Cuma günü en kötü 75 kiloyu görmek istiyorum.
Aslansın sen, inadına devamGunaydin
Diyete devam baya bi umudumu kirdilar fakat gr vermesemde birakmayacagim.
Ah işte bu doğum günleri vs. bizim sınavımız, irademize kuvvetkolay gelsin tatlım sana da bizde akşam üzeri arkadasın oğlunun doğum gününe gideceğiz az sonra gidip biraz spor yapacağım
Rakibem naberBugün ki menu
Sabah
Yumurta
Çay
Öğle kahve
Aksam
Tavuk izgara
Salata
3litre su
1.5 saat step arti bacak karın hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?