Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay be muskam çok havalı doktora doktorluk yapmışsın

ama bu şok diyet değil ki detoks

görmicem artı söz veriyorum nolur yapayım
Tamam tamam yap bakalım. Ayyy severim seni fıstık!
vay be muskam çok havalı doktora doktorluk yapmışsın
Heh heh öyle olmuş gibi hakikaten.
Ama kadını gorseydin öylesine sordu kaç kilo verdin diye rakamı duyunca kafası bi kalktı, kaç ayda sorusunun cevabında gozleri böyle oldu

muskam ne gurur verici bişey dimi insanı daha bi motive ediyor emin ol bütün değerlerin çok iyi çıkacak

muskam ne gurur verici bişey dimi insanı daha bi motive ediyor emin ol bütün değerlerin çok iyi çıkacak
Sağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.

Sağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
canım emin ol bişey çıkmayacak ama tansitonun düşmüş olabilir
bu arada takıma yeni bi arkadaş davet ettim haberiniz ola

Maşallah Kız sana.

Bugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su

Merhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.

Merhaba
sabah erken saatte kalkıp bildirimi yaptım fakat sonra bakanlığa gittim şarjım çok azdı interneti açamadım, çocuğun toplantısına biraz geç kaldım ama eim sağolsun yetişti. Sonra hesapta olamayan müşteri işleri çıktı daha yeni oturdum, belim bacaklarım kopuyo koşturmaktan. Şimdi geriye dönüp bakıcam umarım sonradan bildirim yaptığım görülmüştür

Şİmdi yemek işine girişiyorum kızlar millet bayıldı açlıktan :) bugünlük böyle oldu artık, iş kadını ile ev kadını hatları karışıyor arada

Arkadaşlar yemek faslını da hallettim kızımı da uyuttum ama bitmiş haldeyim
az bişey dinleniyim bi gayret kalkıp kurabiye, kek gibi 2 çeşit bişey yapıcam. Yarın görümcemde pijama partisi yapıcaz :)
Eşim de çocuklara bakıcak ben orda kalıcam, az kaçamak yapıcam söz

canım emin ol bişey çıkmayacak ama tansitonun düşmüş olabilir
bu arada takıma yeni bi arkadaş davet ettim haberiniz ola
Bende öyle dusunuyorum kaptanim.
Yeni kan iyidir.

Maşallah Kız sana.
Sağol bacım.
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler.
Bugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su
Çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…