- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.041
Bugün eşim doktora giderken bende gittim bi kontrol ettireyim bu kadar kilo biseyleri bozmusmu diye.
Doktor 9 ayda 43 kilo verdigimi duyunca tıp literatürüne girecek kadinsin dedi..
Sonrada dönüp eşime karinizi taniyabiliyormusunuz diye sordu.
Öyle bir gururla onun iradesine hayranım doktor dediki, sanki kilolarına o vermiş
Neyse kan falan aldı ama sonuçlar pztesi öğleden sonra cikacakmis.
Birde doktor kilo veremiyormus incik cıncık sordu bende hastalarından ogrenirim diyet yapmayı diye..
Çok hoşuma gitti.
Tamam tamam yap bakalım. Ayyy severim seni fıstık!
Heh heh öyle olmuş gibi hakikaten.vay be muskam çok havalıdoktora doktorluk yapmışsın
muskam ne gurur verici bişey dimi insanı daha bi motive ediyor emin ol bütün değerlerin çok iyi çıkacakBugün eşim doktora giderken bende gittim bi kontrol ettireyim bu kadar kilo biseyleri bozmusmu diye.
Doktor 9 ayda 43 kilo verdigimi duyunca tıp literatürüne girecek kadinsin dedi..
Sonrada dönüp eşime karinizi taniyabiliyormusunuz diye sordu.
Öyle bir gururla onun iradesine hayranım doktor dediki, sanki kilolarına o vermiş
Neyse kan falan aldı ama sonuçlar pztesi öğleden sonra cikacakmis.
Birde doktor kilo veremiyormus incik cıncık sordu bende hastalarından ogrenirim diyet yapmayı diye..
Çok hoşuma gitti.
Sağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.muskam ne gurur verici bişey dimi insanı daha bi motive ediyor emin ol bütün değerlerin çok iyi çıkacak
Sağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
İnşallah canım. İyiyim ama baş dönmesi falan yok.. İyi çıkar yaa takmiyorum iyiyim çünkü..inşallah bişey çıkmaz muskam tahlillerden
canım emin ol bişey çıkmayacak ama tansitonun düşmüş olabilirSağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
Maşallah Kız sana.Tamam tamam yap bakalım. Ayyy severim seni fıstık!
Heh heh öyle olmuş gibi hakikaten.
Ama kadını gorseydin öylesine sordu kaç kilo verdin diye rakamı duyunca kafası bi kalktı, kaç ayda sorusunun cevabında gozleri böyle oldu
Çok geçmiş olsunSağol canım kaptanim. Geçen gece su içmeye kalktığımda bayildimda ondan korktum biraz.. Kimseye de söylemedim ayılınca kalktim yatağa yattım. Yoksa benim adam agzima zorla tıkar yemekleri.
Aaa ben bildirim yapmıştım ama sabahcanım gayet iyi neden öyle diyorsun ki ben memnunum senin kilondan @ebrusonmez nerde kaldıtopraks la birlikte onlarda bildirimini yapsa
Aynen bende yemek masasında kalakaldim toplayamiyorum. Trafik berbat toplu taşıma berbat. Anam agladiŞİmdi yemek işine girişiyorum kızlar millet bayıldı açlıktan :) bugünlük böyle oldu artık, iş kadını ile ev kadını hatları karışıyor arada
2 tane hurma yedim ek.olarak dayanamadim meyve olanBugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su
Ayy sen de İstanbul'dasın galiba :)Aynen bende yemek masasında kalakaldim toplayamiyorum. Trafik berbat toplu taşıma berbat. Anam agladi
Bende öyle dusunuyorum kaptanim.canım emin ol bişey çıkmayacak ama tansitonun düşmüş olabilir
bu arada takıma yeni bi arkadaş davet ettim haberiniz ola
Sağol bacım.Maşallah Kız sana.
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun
Çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun.Bugün ki menu sabah
Peynir
Zeytin
Öğle uzun süredir ilk kez ogle yemegi yedim.
tavuklu salata
akşam balık ızgara salata yapacağım
Spora gidemedim işe gittim.
2litre su
Evet avrupaAyy sen de İstanbul'dasın galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?