Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menü gayet güzel tek göze batan akşamki ekmek. Akşamları ekmek yeme daha iyi olur...

Bizde seni öpüyoruz, kolay gelsin..

GÜNAYDIN şeker hatunlar

Dünkü Menüm

Sabah:

1 Yumurta + 1 kk beyaz peynir + 5 tane siyah zeytin + 1/5 domates

Ara:
Nescafe (2in1)

Öğlen:
1/3 beyaz ekmeğe et tantuni + ayran

Ara:
Çay

Akşam:
Kaşarlı kıymalı pırasa + salata + 3 yk makarna + 1 dilim kepek ekmeği

Ara:
Şekerli türk kahvesi
1 eti cin
2 eti tartini

Gece: (saatt 4'te)
1 eti cin
1 paket muzlu süt

sabah tartılmadım

günaydınlarrr

kizlar nasil katikabilirim
canım arkadaşlarda yazmış ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
faydalı bir bilgi okyanusyaa tatlım tamam sen ne zaman istersen dön ama kilo almadan gel tamam mı tatlım

Ya benim göbişte öyle poğaça hamuru gibi

Kerevizpaşayı aldım ama bunun bide yeşil yaprakları var onları napcam?
canım salataya koyabilirsin yapraklarını aromalı güzel bir tat veriyor ince ince doğrayıp yoğurtlu kerevize karıştırabilirsin ben saplarını da turşunun içine atıyorum turşuda da çok güzel oluyor

sevalim uykusuzluk seni perişan etmiş ama sende hıncını eti cinlerden almışın eve eti cin almak yok tartini ne kuzum alma paketli gıda eve yaa bak küçük beben var alıştırma onu paketli gıda ya zararlı şeyler bunlar muzlu süt yerine normal süt alıp içseydin keşke şekerli kahve ne oluyor anlamadım

Ben gene hiç uyumadım yaaa

Bu sefer rekor kırdım akşam 11 buçuk -1 sabah 6 buçuk- 7 buçuk arası uyudum sadece
Uyku gözünden akiyordur şimdi tuh!
Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.
Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?

kaptanım arkadaşlar kahveye gelmişti kahvenin yanına almıştım

Uyku gözünden akiyordur şimdi tuh!

Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.

Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?

Evet yaa aslında akşam ekmek de yemesem menüm idare ederdi

Hem de nasıl akıyor sabah ağlama krizine girdim resmen eşim geldi sarıldı o sarılınca daha çok hıçkıra hıçkıra ağladım.. gözlerim de acıyor şimdi

bu arada kereviz sapını çorba yaparken içine koy sonra çıkar içinden aynı defne yaprağı gibi.. güzel aroma veriyor

Kiyamam sana.. Bu bebis ne istiyo senden kuzum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…