- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.201
Dün sen fotosentez yaptın ben gıdakladım..Yemek bitti akşam yemegime sadık kaldım. Kereviz salatası ve mevsim salata yedim. Biraz garip oldu. Fotosentez yapacağım.
Canım menü gayet güzel tek göze batan akşamki ekmek. Akşamları ekmek yeme daha iyi olur...Ben menümü yazayım en iyisi :)
Sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 zeytin
çay
ara
yeşil çay
Öğlen
kase çorba
2 adet fırında pişmiş kabak mücver
ara
1 dilim ekmek peynir
ara
yeşil çay
Akşam
1 Kase çorba
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim ekmek
su 2,5 lt
spor yok
Bizde seni öpüyoruz, kolay gelsin..Kızlarrrr günaydınlar :) kaptanım birazdaha izne devam edeyim ben olur mutoplight
Ben ögün aralarıma günde birtane muz koydum kızlar.
Kan basıncını dengeliyor, kalp krizi riskini önlüyor
Mide rahatsızlıklarına birebirmideyi bir film gibi kaplıyor
Potasyum kaynağı olduğu için kemiklerdeki sodyum potasyum dengesini sağlıyor krampları önlüyor
Cildin yaşlanmasını geçiktiriyor veee seratonin hormonu salgılıyor bence en önemlilerinden
konjoktivit yani iltahap söktürücü
VEEEE DOĞRU BİLİNEN BİR YANLIŞ
"Japonyada yapılan bir araştırma sonucu, sarı kabuklu meyveler, özellikle muz kararmaya başladığında, TNF adı verilen ve açılımı, Tumor Necrosis Factor olarak bilinen bir madde üretmeye başladığı tespit edilmiş.. TNF adı verilen bu maddenin de anormal hücreleri yok ettiği anlaşılmış.Muzun kararması ne kadar fazla ise, TFN maddesinin bağışıklık sistemini kuvvetlendirme oranı da o kadar fazla olmakta. Yani muz ne kada olgun ise, o kadar fazla kanser ve tümörle savaşma özelliğine sahip." (ALINTIDIR)
Kararmış muzdan, hatta muzdan korkmayın, 110 kalori size enerji verecek ve tok tutacaktır
Hepinizi öpüyorum
Çok rahat ettim ama hem hafif hem acayip doydum. Mölemiste olabilirimDün sen fotosentez yaptın ben gıdakladım..
Pazardan ne aldın kız?Evet kızlar muska kaçar gideyim pazarı dolanayım dönüştede oğluşumu alayım..
Hepinizi seviyorum yarın görüşürüz.. Öpüldünüüüz.
Çok rahat ettim ama hem hafif hem acayip doydum. Mölemiste olabilirim
Ya benim göbişte öyle poğaça hamuru gibiGöbeğmnde yağlar su gibi oldu o kadar karın çalışıyorum sıkılasmadi
Kerevizpaşayı aldım ama bunun bide yeşil yaprakları var onları napcam?Pazardan ne aldın kız?
GÜNAYDIN şeker hatunlarBence bu menülere çözülür yakında kasıyor vücudun sanırım
Dayan canım, gidecek o kilolar merak etme
harika söyliyecek bişey yok yani :)
,
çok geçmiş olsun, havalar dengesiz çocuklar bir gün iyi bir gün hasta
sana da ikizlerine de çok geçmiş olsun
Ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Katılıyorum, teşekkürler
benim daha kaç bin ekmek tüketmem lazım(((
Bu da bir seçenek tabi neden olmasın
günaydın canım inşallah hayırlı güzel bi gün olur işlerimi yetiştirebilirim inşallahhhhGünaydııın tatlı fıstıklarım güzel bir gün geçirin....
Günaydın..GÜNAYDIN şeker hatunlar
Hadi inşallah..günaydın canım inşallah hayırlı güzel bi gün olur işlerimi yetiştirebilirim inşallahhhh
canım arkadaşlarda yazmış ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyorkizlar nasil katikabilirim
faydalı bir bilgi okyanusyaa tatlım tamam sen ne zaman istersen dön ama kilo almadan gel tamam mı tatlımKızlarrrr günaydınlar :) kaptanım birazdaha izne devam edeyim ben olur mutoplight
Ben ögün aralarıma günde birtane muz koydum kızlar.
Kan basıncını dengeliyor, kalp krizi riskini önlüyor
Mide rahatsızlıklarına birebirmideyi bir film gibi kaplıyor
Potasyum kaynağı olduğu için kemiklerdeki sodyum potasyum dengesini sağlıyor krampları önlüyor
Cildin yaşlanmasını geçiktiriyor veee seratonin hormonu salgılıyor bence en önemlilerinden
konjoktivit yani iltahap söktürücü
VEEEE DOĞRU BİLİNEN BİR YANLIŞ
"Japonyada yapılan bir araştırma sonucu, sarı kabuklu meyveler, özellikle muz kararmaya başladığında, TNF adı verilen ve açılımı, Tumor Necrosis Factor olarak bilinen bir madde üretmeye başladığı tespit edilmiş.. TNF adı verilen bu maddenin de anormal hücreleri yok ettiği anlaşılmış.Muzun kararması ne kadar fazla ise, TFN maddesinin bağışıklık sistemini kuvvetlendirme oranı da o kadar fazla olmakta. Yani muz ne kada olgun ise, o kadar fazla kanser ve tümörle savaşma özelliğine sahip." (ALINTIDIR)
Kararmış muzdan, hatta muzdan korkmayın, 110 kalori size enerji verecek ve tok tutacaktır
Hepinizi öpüyorum
canım salataya koyabilirsin yapraklarını aromalı güzel bir tat veriyor ince ince doğrayıp yoğurtlu kerevize karıştırabilirsin ben saplarını da turşunun içine atıyorum turşuda da çok güzel oluyor
Ya benim göbişte öyle poğaça hamuru gibi
Kerevizpaşayı aldım ama bunun bide yeşil yaprakları var onları napcam?
Onları da robota cekeceksin kökünü sapini hepsini ye
Ya benim göbişte öyle poğaça hamuru gibi
Kerevizpaşayı aldım ama bunun bide yeşil yaprakları var onları napcam?
sevalim uykusuzluk seni perişan etmiş ama sende hıncını eti cinlerden almışın eve eti cin almak yok tartini ne kuzum alma paketli gıda eve yaa bak küçük beben var alıştırma onu paketli gıda ya zararlı şeyler bunlar muzlu süt yerine normal süt alıp içseydin keşke şekerli kahve ne oluyor anlamadımDünkü Menüm
Sabah:
1 Yumurta + 1 kk beyaz peynir + 5 tane siyah zeytin + 1/5 domates
Ara:
Nescafe (2in1)
Öğlen:
1/3 beyaz ekmeğe et tantuni + ayran
Ara:
Çay
Akşam:
Kaşarlı kıymalı pırasa + salata + 3 yk makarna + 1 dilim kepek ekmeği
Ara:
Şekerli türk kahvesi
1 eti cin
2 eti tartini
Gece: (saatt 4'te)
1 eti cin
1 paket muzlu süt
sabah tartılmadım
Uyku gözünden akiyordur şimdi tuh!
Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.Dünkü Menüm
Sabah:
1 Yumurta + 1 kk beyaz peynir + 5 tane siyah zeytin + 1/5 domates
Ara:
Nescafe (2in1)
Öğlen:
1/3 beyaz ekmeğe et tantuni + ayran
Ara:
Çay
Akşam:
Kaşarlı kıymalı pırasa + salata + 3 yk makarna + 1 dilim kepek ekmeği
Ara:
Şekerli türk kahvesi
1 eti cin
2 eti tartini
Gece: (saatt 4'te)
1 eti cin
1 paket muzlu süt
sabah tartılmadım
Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?günaydınlarrr
canım arkadaşlarda yazmış ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
faydalı bir bilgi okyanusyaa tatlım tamam sen ne zaman istersen dön ama kilo almadan gel tamam mı tatlım
canım salataya koyabilirsin yapraklarını aromalı güzel bir tat veriyor ince ince doğrayıp yoğurtlu kerevize karıştırabilirsin ben saplarını da turşunun içine atıyorum turşuda da çok güzel oluyor
Kız sende söyle diğer sebzelerden hangisine benziyor tadı?Onları da robota cekeceksin kökünü sapini hepsini ye
sevalim uykusuzluk seni perişan etmiş ama sende hıncını eti cinlerden almışın eve eti cin almak yok tartini ne kuzum alma paketli gıda eve yaa bak küçük beben var alıştırma onu paketli gıda ya zararlı şeyler bunlar muzlu süt yerine normal süt alıp içseydin keşke şekerli kahve ne oluyor anlamadım
Uyku gözünden akiyordur şimdi tuh!
Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.
Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?
Kiyamam sana.. Bu bebis ne istiyo senden kuzum ya..kaptanım arkadaşlar kahveye gelmişti kahvenin yanına almıştım
Evet yaa aslında akşam ekmek de yemesem menüm idare ederdi
Hem de nasıl akıyorsabah ağlama krizine girdim resmen eşim geldi sarıldı o sarılınca daha çok hıçkıra hıçkıra ağladım.. gözlerim de acıyor şimdi
bu arada kereviz sapını çorba yaparken içine koy sonra çıkar içinden aynı defne yaprağı gibi.. güzel aroma veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?