Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiyamam sana.. Bu bebis ne istiyo senden kuzum ya..

bi de haftasonu ne güzel ne düzenli uyudu ya

ama dün gecenin 3 ünde bana çok güzel bi anı hediye etti ya kuzum
o ifadesini hiç unutmicam güzel kızımın

geldi yattı yanıma yastığıma.. yanağımı sevdi, dudağımla oynadı, öptü, saçımı okşadı çok güzeldi yaa

çocuk özlüyor beni özlüyor

bundan böyle haftaiçi kimseyi almicam eve

herkese de dürüstçe söylicem yani kızımla ilgilenmem gerekiyo haftasonu gelin dicem

arkadaşlarım bereni benden çok düşünürler zaten bana destek olacaklardır. kocam da dün geceden sonra destek olacaktır

Canım ozler tabi.
En iyisini yaparsın, kızında oynarken sana doysun azcik yavrus

Ye kız karnı acayip çalıştırıyor. Vucuttaki toksinlerden atıp karaciğeri temizliyormus.
Kereviz yediğim gün sabahi cildim daha parlak oluyor.

Uyku gözünden akiyordur şimdi tuh!

Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.

Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?
valla ne diyeyim salatası yoğurtlu kabak salatasına benziyor kerevizi ağzına sokmayanlar bile bayıla bayıla yiyorlar ama ben çok sevdiğim için benim için farketmiyor
canım o zaman dediğinde haklısın haftaiçi kesinlikle misafir kabul etme bebe de haklı kendi çapında anneyle vakit geçirmek istiyor anneyi görmeyince gece saldırıyor bu arada eve alma tatlım o tarz şeyleri arkadaşların için bile olsa müsait bir zamanda bayatlamayan kurabiye ve tuzlu kurabiyeler var 1 ay geçse bile bayatlamıyor onlardan yap müsait zamanında cam kavanoza koy gelen misafirlere elinin altında olur tabii evde var diye sen götürme onları

Ye kız karnı acayip çalıştırıyor. Vucuttaki toksinlerden atıp karaciğeri temizliyormus.
Kereviz yediğim gün sabahi cildim daha parlak oluyor.
Sahimi? İnşallah severim tadını.
Sağol kaptanim.
Bu arada ben kurabiyeler yapıp küçük paketler halinde buzluga atiyorum. Biri gelince bi paket çıkarıp teflonda kısık ateşte isitiyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor. Misafirler bunu ne ara yaptın diye şaşırıyor.

Günaydın kızlar nasılısnız

Dün akşam kadın doğumcu bana mutlaka kilo vermen lazım dedi yumurtlama yokmuş

Dünkü menüm

Sabah
Bitki çayı

Öğlen
Barbunya bir kase, 1 bardak ayran

Akşam
1 Kase çorba, Tavuk fırında, 2 kaşık pilav, turşu

Su sanırım 1 lt içtim
Spor yok maalesef ama bu akşamdan itibaren tekrar Leslie ile başlıyorum

Kahvaltı yapmamissin keşke yapsaydin uyandiktan itibaren 2 saat içinde yapmaliymissin. Metabolizma hızı için.

Ye de karnin doysun. Küçük bişey bile baya oluyor. Küçük olduğuna bakma çoğalıyor rendeleyince.
Olsun bitmezse yarinda yirim
Canım bak senin amacın çok daha motive edici Sabahları tamam bitki çayı iştahını kesiyor ama hiç bişey yapamazsan bi parça peynir at ağzına..
Akşam o turşuyu yeme su tutar vücudunda ve su oranını azıcık artır..

Tamam bundan sonra yumurta peynir zeytin yiyeceğim sabahları çayıda öğleden sonra içerim

Bugün öğlende bezelye var yemeli miyim?

Canım menü gayet güzel tek göze batan akşamki ekmek. Akşamları ekmek yeme daha iyi olur...
Bir dilimcik yedim sadece, ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum hiç. Bir lokma da olsa olması lazım midem bulanıyor.

Günaydııın tatlı fıstıklarım güzel bir gün geçirin....
Günaydııınnnn herkeslere

GÜNAYDIN şeker hatunlar
Sana da günaydın güzellik

Bir önceki mesajını okuyunca seni özlüyordur canım diye yazacaktım zaten sen sorunu tespit etmişsin. Bazı çocukların annneye gereğinden de fazla ihtiyacı ve özlemi oluyormuş .Bunu tatmin edemediği için gece çok zorluyordur seni. Adem güneş pedagog, araştır ve takip et bence çok memnun kalırsın. Hem kitapları var hem radyo programı

Süper fikirmiş deniyim acaba yapabilir miyim?

Güzel bence, turşu olmamış gibi :)

Dün gece yaptığım çalışmaları paylaşıyım sizinle. Bir yaşam koçunun çalışmaları, ben o sözleri alıp resimlerle görsel hale getirmeye çalıştım. Hoşunuza giderse kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• çarşamba copy.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 29
  • pazartesi copy.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
  • perşembe copy.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 37
  • salı copy.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 37
Aslında alışabilsen akşamı ekmeksiz geçirince göreceğin eksiler motive eder seni...
Kurabiye işinide dene ben börke poğaça bile koyuyorum ısıtınca harika oluyor. Hem misafir gelince kolaylık oluyor..
Geçen kektede denedim harika oldu... Ama keki ve poğaçayı poşete değil kapaklı kaba koy eziliyorlar yoksa.. Pufluğu kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…