- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.221
Kiyamam sana.. Bu bebis ne istiyo senden kuzum ya..
Hicbirine valla çok garip. Yoğurtsuz gitmiyor zaten.Kız sende söyle diğer sebzelerden hangisine benziyor tadı?
Canım ozler tabi.bi de haftasonu ne güzel ne düzenli uyudu ya
ama dün gecenin 3 ünde bana çok güzel bi anı hediye etti ya kuzumo ifadesini hiç unutmicam güzel kızımın
geldi yattı yanıma yastığıma.. yanağımı sevdi, dudağımla oynadı, öptü, saçımı okşadıçok güzeldi yaa
çocuk özlüyor beni özlüyor
bundan böyle haftaiçi kimseyi almicam eve
herkese de dürüstçe söylicem yani kızımla ilgilenmem gerekiyo haftasonu gelin dicem
arkadaşlarım bereni benden çok düşünürler zaten bana destek olacaklardır. kocam da dün geceden sonra destek olacaktır
Ay daha çok merak ettim şimdi. Akşam olsa da yesem.Hicbirine valla çok garip. Yoğurtsuz gitmiyor zaten.
valla ne diyeyim salatası yoğurtlu kabak salatasına benziyor kerevizi ağzına sokmayanlar bile bayıla bayıla yiyorlar ama ben çok sevdiğim için benim için farketmiyorUyku gözünden akiyordur şimdi tuh!
Cıslarla doldurmuşsun geceyi. Kötü olmuş.
Kaptanım, akşam yicem salatayida fikir vermesi açısından soruyorum tadı neye benziyor?
canım o zaman dediğinde haklısın haftaiçi kesinlikle misafir kabul etme bebe de haklı kendi çapında anneyle vakit geçirmek istiyor anneyi görmeyince gece saldırıyor bu arada eve alma tatlım o tarz şeyleri arkadaşların için bile olsa müsait bir zamanda bayatlamayan kurabiye ve tuzlu kurabiyeler var 1 ay geçse bile bayatlamıyor onlardan yap müsait zamanında cam kavanoza koy gelen misafirlere elinin altında olur tabii evde var diye sen götürme onlarıbi de haftasonu ne güzel ne düzenli uyudu ya
ama dün gecenin 3 ünde bana çok güzel bi anı hediye etti ya kuzumo ifadesini hiç unutmicam güzel kızımın
geldi yattı yanıma yastığıma.. yanağımı sevdi, dudağımla oynadı, öptü, saçımı okşadıçok güzeldi yaa
herkese de dürüstçe söylicem yani kızımla ilgilenmem gerekiyo haftasonu gelin dicem
arkadaşlarım bereni benden çok düşünürler zaten bana destek olacaklardır. kocam da dün geceden sonra destek olacaktır
Sahimi? İnşallah severim tadını.Ye kız karnı acayip çalıştırıyor. Vucuttaki toksinlerden atıp karaciğeri temizliyormus.
Kereviz yediğim gün sabahi cildim daha parlak oluyor.
Sağol kaptanim.valla ne diyeyim salatası yoğurtlu kabak salatasına benziyor kerevizi ağzına sokmayanlar bile bayıla bayıla yiyorlar ama ben çok sevdiğim için benim için farketmiyor
canım o zaman dediğinde haklısın haftaiçi kesinlikle misafir kabul etme bebe de haklı kendi çapında anneyle vakit geçirmek istiyor anneyi görmeyince gece saldırıyor bu arada eve alma tatlım o tarz şeyleri arkadaşların için bile olsa müsait bir zamanda bayatlamayan kurabiye ve tuzlu kurabiyeler var 1 ay geçse bile bayatlamıyor onlardan yap müsait zamanında cam kavanoza koy gelen misafirlere elinin altında olur tabii evde var diye sen götürme onları
Denemek için küçük bisey aldım zaten hepucugunu yiyecegiiim.100 gr kereviz de 17 kalori var. Istedigin kadar ye. Sindirimi zor olduğu için sindirilirken kalorisi gidiyormuş.
Ye de karnin doysun. Küçük bişey bile baya oluyor. Küçük olduğuna bakma çoğalıyor rendeleyince.Denemek için küçük bisey aldım zaten hepucugunu yiyecegiiim.
Kahvaltı yapmamissin keşke yapsaydin uyandiktan itibaren 2 saat içinde yapmaliymissin. Metabolizma hızı için.Günaydın kızlar nasılısnız
Dün akşam kadın doğumcu bana mutlaka kilo vermen lazım dedi yumurtlama yokmuş
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
Barbunya bir kase, 1 bardak ayran
Akşam
1 Kase çorba, Tavuk fırında, 2 kaşık pilav, turşu
Su sanırım 1 lt içtim
Spor yok maalesef ama bu akşamdan itibaren tekrar Leslie ile başlıyorum
Olsun bitmezse yarinda yirimYe de karnin doysun. Küçük bişey bile baya oluyor. Küçük olduğuna bakma çoğalıyor rendeleyince.
Canım bak senin amacın çok daha motive edici Sabahları tamam bitki çayı iştahını kesiyor ama hiç bişey yapamazsan bi parça peynir at ağzına..Günaydın kızlar nasılısnız
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
Akşam
Su sanırım 1 lt içtim
Olsun bitmezse yarinda yirim
Canım bak senin amacın çok daha motive edici Sabahları tamam bitki çayı iştahını kesiyor ama hiç bişey yapamazsan bi parça peynir at ağzına..
Akşam o turşuyu yeme su tutar vücudunda ve su oranını azıcık artır..
Çay iştah kesiyo diyosun daha iyi our. akşam az yersin..Tamam bundan sonra yumurta peynir zeytin yiyeceğim sabahları çayıda öğleden sonra içerim
Bugün öğlende bezelye var yemeli miyim?
geldim canım geldim, ailevi bir iki ufak sıkıntı oldu halloldu çok şükür:)kollontai kız nerdesin sen perşembeden beri kayıpsın yaa..
Gözlerim aradı seni tatlışım.. Geldin ya önemli olan o..geldim canım geldim, ailevi bir iki ufak sıkıntı oldu halloldu çok şükür:)
Bir dilimcik yedim sadece, ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum hiç. Bir lokma da olsa olması lazım midem bulanıyor.Canım menü gayet güzel tek göze batan akşamki ekmek. Akşamları ekmek yeme daha iyi olur...
Günaydııınnnn herkeslereGünaydııın tatlı fıstıklarım güzel bir gün geçirin....
Sana da günaydın güzellikGÜNAYDIN şeker hatunlar
Bir önceki mesajını okuyunca seni özlüyordur canım diye yazacaktım zaten sen sorunu tespit etmişsin. Bazı çocukların annneye gereğinden de fazla ihtiyacı ve özlemi oluyormuş .Bunu tatmin edemediği için gece çok zorluyordur seni. Adem güneş pedagog, araştır ve takip et bence çok memnun kalırsın. Hem kitapları var hem radyo programıbi de haftasonu ne güzel ne düzenli uyudu ya
Süper fikirmiş deniyim acaba yapabilir miyim?Sahimi? İnşallah severim tadını.
Sağol kaptanim.
Bu arada ben kurabiyeler yapıp küçük paketler halinde buzluga atiyorum. Biri gelince bi paket çıkarıp teflonda kısık ateşte isitiyorum. Yeni pişmiş gibi oluyor. Misafirler bunu ne ara yaptın diye şaşırıyor.
Güzel bence, turşu olmamış gibi :)Günaydın kızlar nasılısnız
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
Akşam
Su sanırım 1 lt içtim
Aslında alışabilsen akşamı ekmeksiz geçirince göreceğin eksiler motive eder seni...Bir dilimcik yedim sadece, ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum hiç. Bir lokma da olsa olması lazım midem bulanıyor.
Günaydııınnnn herkeslere
Sana da günaydın güzellik
Bir önceki mesajını okuyunca seni özlüyordur canım diye yazacaktım zaten sen sorunu tespit etmişsin. Bazı çocukların annneye gereğinden de fazla ihtiyacı ve özlemi oluyormuş .Bunu tatmin edemediği için gece çok zorluyordur seni. Adem güneş pedagog, araştır ve takip et bence çok memnun kalırsın. Hem kitapları var hem radyo programı
Süper fikirmiş deniyim acaba yapabilir miyim?
Güzel bence, turşu olmamış gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?