- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.261
inşallah rabbim bi daha sıkıntı vermesin tatlımaynen canım hayırlısıyla çözdük sıkıntıları :) bakalım eve gecicem aksam tartım cosmustur yine
migrenimi kötü yapıyo ama olsunSu İF bi bana yaramıyor ya!
teşekkürler canım bu hafta listeye girmeyi çok isterim ama hadi hayırlısıTebrikler bu arada!
Bana hiç yaramadı ya kız. Denedim ama olmadı.migrenimi kötü yapıyo ama olsun
canım inşallah verirsin bian önce rabbim gönlüne göre versinGünaydın kızlar nasılısnız
Dün akşam kadın doğumcu bana mutlaka kilo vermen lazım dedi yumurtlama yokmuş
Dünkü menüm
Sabah
Bitki çayı
Öğlen
Barbunya bir kase, 1 bardak ayran
Akşam
1 Kase çorba, Tavuk fırında, 2 kaşık pilav, turşu
Su sanırım 1 lt içtim
Spor yok maalesef ama bu akşamdan itibaren tekrar Leslie ile başlıyorum
sen neden cuma gün kg bildirmedin fatma cımteşekkürler canım bu hafta listeye girmeyi çok isterim ama hadi hayırlısı
ağzından bal damlıyor tatlımmmm
inşallah bebeğim
Hadi inşallah. Olalım valla.
cuma günü giremedim malasef kaptancım zorunlumuydu bilmiyorum iş yerinde sıkıntı vardı moralim sıfırdı canım tabiki hiçbişey mazeret olmazsen neden cuma gün kg bildirmedin fatma cım
ağzından bal damlıyor tatlımmmm
benimde ilk denemen hüsran olmuştu evde çocuklarla ugraşırken açlığımı düşünmediğimi farkettim kahvaltıyı erteleyerek başladım ilk gün iş uydurdum kendime bi baktım saatler takır takır geçiyo dün dahada kolay oldu bugünde öleBana hiç yaramadı ya kız. Denedim ama olmadı.
her uzman farklı diyo ne garip şeyKahvaltı yapmamissin keşke yapsaydin uyandiktan itibaren 2 saat içinde yapmaliymissin. Metabolizma hızı için.
Saatlere rahat uydum ama kilo gitmedi İF de.benimde ilk denemen hüsran olmuştu evde çocuklarla ugraşırken açlığımı düşünmediğimi farkettim kahvaltıyı erteleyerek başladım ilk gün iş uydurdum kendime bi baktım saatler takır takır geçiyo dün dahada kolay oldu bugünde öle
canım ben senin listeye girebileceğini düşünmüştüm cuma gün eski kg na gelmişindir diye de o yüzden sordumcuma günü giremedim malasef kaptancım zorunlumuydu bilmiyorum iş yerinde sıkıntı vardı moralim sıfırdı canım tabiki hiçbişey mazeret olmaz
NEGATİF KALORİLİ YİYECEKLER
Bazı besinlerin kalorileri o kadar düşüktür ki, vücudunuz bu besinlerin sindirimi için daha fazla kalori harcar. Bu besinlere negatif kalorili besinler denir ve diyet yapan kişinin istediği kadar tüketmesine de izin verilir.
Şimdi en çok merak ettiğiniz noktaya gelelim. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?
Elma
Kuşkonmaz
Şekerpancarı
Brokoli
Lahana
Karnabahar
Kereviz
Salatalık
Sarımsak
Greyfurt
Limon
Marul
Mango
Soğan
Ispanak
Kabak
Şalgam
Tüm bu besinleri haşlayıp, buharda pişirerek veya çiğ şeklinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Önemli olan bu besinleri yüksek sıvı ile beraber almanızdır. Yüksek sıvı ile alındığında tok tutar, kalori değeri vermezler. Bu besinlerin lif oranları yüksektir.
Evet. Elma ve şeker pancarı dışındakilere inanirim.. Heh heh öğlen kabak yedim akşam kereviz güzel oldu guzellllll.ya böyle bi yazı gördüm hepsi tamam da elmaya çok inanasım gelmedi sonuçta meyve yani baya şekerli kalorili bi yiyecek
Evet. Elma ve şeker pancarı dışındakilere inanirim.. Heh heh öğlen kabak yedim akşam kereviz güzel oldu guzellllll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?