- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.821
haa bu arada izne ayrıldığın kiloya gelmeden listeye giremiyorsun tatlım hiç kilona baktın mı? izinde böyle bir problem vararkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
senin regli den haber var mı?Sen bu işi biliyorsun duraklamalar oluyor. Ben sabah yine bi bunaldim ama çabuk geçti.
Ay bunalma herşeye azıcık sallayiver tatlım.Sen bu işi biliyorsun duraklamalar oluyor. Ben sabah yine bi bunaldim ama çabuk geçti.
Yok kaptanım hiç bir emare yok. Şimdi eşimden test istedim. Karbonat göre yok. Gergin bisekilde bekliyorum.senin regli den haber var mı?
Böyle takılması canımı sıktı. Ben hep duraklayinca vazgeciyordum. Ve hep Tontis kaliyordum. 40 gün var memlekete gidecegim ve hala tontisimAy bunalma herşeye azıcık sallayiver tatlım.
Çok takiyosun herşeyi.
Kız sen tontissen ben napayim dellendirme beni..Böyle takılması canımı sıktı. Ben hep duraklayinca vazgeciyordum. Ve hep Tontis kaliyordum. 40 gün var memlekete gidecegim ve hala tontisim
Muskam valla elimde değil.Kız sen tontissen ben napayim dellendirme beni..
Milletin kıskançlıktan yaptığını biliyorsun. Güven kendine okadar sporla zaten incelmisindir.
Hayır söylememiştin.Yüzüm biraz incelsin istiyorum kilodan vazgeçtim. Size yanaklarimdan nefret ettiğimi söylemiş miydim?
offf evet tatlımAh be ebru ekmeği sabah yiyeydin muhteşem olacakmış. Akşam ekmek çok nadir olmalı fıstık.
Olmalı. İnsanların boş konuşmaları yuzunden kendini yipratmamalisin.Muskam valla elimde değil.
evet cok guzeel atlatmıssın canmMerhaba Kızlar,
doğumgününden 5'de geldim, gelince biraz uyudum. Uykucuyum ben yaw
cup cake yemedim.
Fakat doğum günü menülerini bilirsiniz, buna rağmen gayet iyiydim bence. Börek, poğaça, kurabiye, pasta vs. yemedim. Sadece sarma, mercimek köftesi ve biraz patates salatası yedim. Yani bunlar da karbonhidrat biliyorum ama masadaki en masumlardan aldım :) akşam yemek yemedim, yemiycem de. Belki geç saatte biraz meyve yerim.
Şimdi gidim de yavrucuklarımı yıkıyım
ooo bende de kahve keyfi vardı az önceGünaydın kızlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Çay keyfi yapıyorum.
Çok iyi olur kaptanım.günaydınlarrrrr
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyomlistenin şerefine
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelir
muska77 tatlım bende evet bildirim yapacam sizinle beraber cuma günleri olmuyor kuru meyveler fıstık fındık abarttım o yüzden mideme hakim olabilmek ve tutamadığım oruçları tutmak için 1-2 gün oruç tutayım dedim gece 4,30 da kalktım sahuru yaptım bende artık menü bildirimi yapacam ona göre olmuyo böyle
allah kabul etsın...yok tatlım sakın üzülme benim canım gecen haftadan çekmişti o yüzden zaten pazardan aldım haftasonu ben muharrem de tutamamıştım şehir dışındaydım gelince regli dönemi vs denk gelmemişti çok istediğim halde hep ihmal ettim ama şimdi biraz kendime ve mideme hakim olma zamanı
Kaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?
amin tatlımallah kabul etsın...
darısı basıma
Geçmis olsun nesarkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
ayy bunu ben yeni gördüm yaa çok hoşsun alpim cimKaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?