- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.841
sagolasın rakibem :) iyilesmene de cok sevindim, kilo oyle takılıyo arada bi yerde, sonra yine devam ediyosun vermeye bende 59 un altını goremedim bir turluHelal olsun rakibem. Bu kadar spor herkesin harcı değil.
cok gecmis olsun canımÇok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
yok kaptanım iyi boyle haftada 2 gun yapmıycam spor o arada vucut sasırıyo :) artık yeni yılda 59 58 falan olmak istiyorum :)
Çok iyi atlatmissin.Günaydın kızlar, fıstıklar, güzellikler :)
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
çok az sucuklu yumurta
2 parça kaşar
çay
ara
yok
öğlen
3 mercimek köfte
biraz patates salatası
5 sarma
ara
soda içine yeşil çay denedim güzel oluyor
akşam yok
geç saatte
yarım armut
1 mandalina
yatarken
1 çay bardağı süt
su 2 lt az geçmiştir
spor leslie 1 mil+ 600 trambolin zıplama+ 100 twister ve ağırlık çalışma
-800 gr ile haftaya başladım ama benim misafirden ses yok çıldırcam :)))
Sizde de yok yok hanımlarKara turpu içini oy.alttan kurdanla küçük bir delik yap basinida kapak şeklinde kes içine bal koy. Bardağa yerleştir. Ince ince sizsin içir. Oksurukten eser kalmaz ciğeri temizliyormus.
Çok etkili bişey
hadi hayırlısı belkide ondandırYok kaptanım hiç bir emare yok. Şimdi eşimden test istedim. Karbonat göre yok. Gergin bisekilde bekliyorum.
Biraz araştırdım ağır spor yapanlarinki geçiriyormus ben pek ağır yapmiyorum ama vücut sasirmis olabilir.
hem daha 40 gun var..Kız sen tontissen ben napayim dellendirme beni..
Milletin kıskançlıktan yaptığını biliyorsun. Güven kendine okadar sporla zaten incelmisindir.
az sekerli türk kahvesiamin tatlım
kahve keyfini sade kahveyle yaptın dimi bu arada spora alışkın olmadığın için şişmişir vücudun ondan artı çıkmıştır
tatlım menu cok guzel olmus.Günaydın kızlar, fıstıklar, güzellikler :)
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
çok az sucuklu yumurta
2 parça kaşar
çay
ara
yok
öğlen
3 mercimek köfte
biraz patates salatası
5 sarma
ara
soda içine yeşil çay denedim güzel oluyor
akşam yok
geç saatte
yarım armut
1 mandalina
yatarken
1 çay bardağı süt
su 2 lt az geçmiştir
spor leslie 1 mil+ 600 trambolin zıplama+ 100 twister ve ağırlık çalışma
-800 gr ile haftaya başladım ama benim misafirden ses yok çıldırcam :)))
Hareket etmeye devam yoksa daha çok ağrır. Uzerine gidersen alışır.az sekerli türk kahvesi
naalesef sade icemiyom
Evet zaten her yerım agrıyor.
Ve benı evde bır cok ıs beklıyor.
Bacaklarımın agrısından kalkamıyorum..
oooo tebriklerrveeee alkıslar buraya
cuma 61.9
bugun 61.3
fark 0.6 kg
Aslan rakibem benim. Aferin kız sana.veeee alkıslar buraya
cuma 61.9
bugun 61.3
fark 0.6 kg
ay rakibem cok iyiyim valla bugunOoookollontai cigim gelmiş. Naber rakibem?
rakibem ben demedim mi sana listeye - gircem diyeeeAslan rakibem benim. Aferin kız sana.
hadi yaaaHareket etmeye devam yoksa daha çok ağrır. Uzerine gidersen alışır.
Teşekkür ederiiimmmGünaydın kızlar!
Evet ve yesende suçluluk duyup hemen telafi ediyorsun.
Vay bravo. Tatlılara dokunmamissin. Çok iyi.
Afiyet olsun tatliş :)Günaydın kızlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Çay keyfi yapıyorum.
Sevindim, sağlıkla kal fıstıkGünaydın canım. İyileştim ben
Geçmiş olsun, dikkat et kendine.Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
Bekleriz kaptancım, bence de senin olman itici güç olur :)günaydınlarrrrr
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyomlistenin şerefine
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelir
muska77 tatlım bende evet bildirim yapacam sizinle beraber cuma günleri olmuyor kuru meyveler fıstık fındık abarttım o yüzden mideme hakim olabilmek ve tutamadığım oruçları tutmak için 1-2 gün oruç tutayım dedim gece 4,30 da kalktım sahuru yaptım bende artık menü bildirimi yapacam ona göre olmuyo böyle
Ben iyi durumdayım - ile başladım hadi hayırlısı
Dün bir sürü arkadaşmdan da aynı şeyi duydum, mevsimsel sanırım herkesin 10-15 gün gecikmiş, bizim de öyle olabilir.Bugün kerevize dönüyorum. Çok hafif oluyor. Belki vücuttaki ödemi de atar. Hala tık yok bende. Aklıma gelen başıma gelmez inş
Kaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?
geçmiş olsun, arkadaşlar viks ve turp için söylemişler zaten ben de deniyorum ikisini de işe yarıyor. Özellikle de turp. Soğanı bilmiyordum. Çocuklar öksürünce çok zor geçiyor gece biliyorum, insanın sinirleri bozuluyo bişey yapamayınca.arkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
Yüzümü, yanaklarımı ve kendimi seviyorum, onaylıyorum ve kabul ediyorum. Bunu tekrarlamayı dene, işe yarayacak. Nefret etme şakayla da olsaYüzüm biraz incelsin istiyorum kilodan vazgeçtim. Size yanaklarimdan nefret ettiğimi söylemiş miydim?
Evet canım negatifti ama bilmiyorum işte böyle oldu bu aytatlım menu cok guzel olmus.
Aksamı ıyı toparlamıssın.
Hamılelık testı negatif degil mıydı..?
oooo iyi taktikTeşekkür ederiiimmm
Afiyet olsun tatliş :)
Sevindim, sağlıkla kal fıstık
Geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Bekleriz kaptancım, bence de senin olman itici güç olur :)
Ben iyi durumdayım - ile başladım hadi hayırlısı
Dün bir sürü arkadaşmdan da aynı şeyi duydum, mevsimsel sanırım herkesin 10-15 gün gecikmiş, bizim de öyle olabilir.
olabilir bence :)))))
geçmiş olsun, arkadaşlar viks ve turp için söylemişler zaten ben de deniyorum ikisini de işe yarıyor. Özellikle de turp. Soğanı bilmiyordum. Çocuklar öksürünce çok zor geçiyor gece biliyorum, insanın sinirleri bozuluyo bişey yapamayınca.
Yüzümü, yanaklarımı ve kendimi seviyorum, onaylıyorum ve kabul ediyorum. Bunu tekrarlamayı dene, işe yarayacak. Nefret etme şakayla da olsa
hayırlısı tatlımEvet canım negatifti ama bilmiyorum işte böyle oldu bu ay
muhteşemsin tatlım zaten - ile gelmesens eni listeye almazdım bu hafta derece yapcaz bak topraks şimiden -800 de sen de eksidesinrakibem ben demedim mi sana listeye - gircem diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?