Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun rakibem. Bu kadar spor herkesin harcı değil.
sagolasın rakibem :) iyilesmene de cok sevindim, kilo oyle takılıyo arada bi yerde, sonra yine devam ediyosun vermeye bende 59 un altını goremedim bir turlu

Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
cok gecmis olsun canım sende kilon takıldıysa 2 gun protein yap muskayla beraber vucut sasırsın biraz
alpim muskam ptesi kiloları nasıl tartıldınız mı?
kollontai canım sen sporu biraz abarttın mı yahuu
yok kaptanım iyi boyle haftada 2 gun yapmıycam spor o arada vucut sasırıyo :) artık yeni yılda 59 58 falan olmak istiyorum :)

Çok iyi atlatmissin.
Misafiride bekleme. Bekledikce gelmez. Unutmaya çalış Bask nasıl damlıyor hemen

amin tatlım
kahve keyfini sade kahveyle yaptın dimi bu arada spora alışkın olmadığın için şişmişir vücudun ondan artı çıkmıştır
az sekerli türk kahvesi
naalesef sade icemiyom
Evet zaten her yerım agrıyor.
Ve benı evde bır cok ıs beklıyor.
Bacaklarımın agrısından kalkamıyorum..

tatlım menu cok guzel olmus.
Aksamı ıyı toparlamıssın.
Hamılelık testı negatif degil mıydı..?

Günaydın kızlar!

Evet ve yesende suçluluk duyup hemen telafi ediyorsun.

Vay bravo. Tatlılara dokunmamissin. Çok iyi.
Teşekkür ederiiimmm

Günaydın kızlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Çay keyfi yapıyorum.
Afiyet olsun tatliş :)

Günaydın canım. İyileştim ben
Sevindim, sağlıkla kal fıstık

Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
Geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Bekleriz kaptancım, bence de senin olman itici güç olur :)

alpim muskam ptesi kiloları nasıl tartıldınız mı?
kollontai canım sen sporu biraz abarttın mı yahuu
Ben iyi durumdayım - ile başladım hadi hayırlısı

Bugün kerevize dönüyorum. Çok hafif oluyor. Belki vücuttaki ödemi de atar. Hala tık yok bende. Aklıma gelen başıma gelmez inş
Dün bir sürü arkadaşmdan da aynı şeyi duydum, mevsimsel sanırım herkesin 10-15 gün gecikmiş, bizim de öyle olabilir.

Kaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?
olabilir bence :)))))

geçmiş olsun, arkadaşlar viks ve turp için söylemişler zaten ben de deniyorum ikisini de işe yarıyor. Özellikle de turp. Soğanı bilmiyordum. Çocuklar öksürünce çok zor geçiyor gece biliyorum, insanın sinirleri bozuluyo bişey yapamayınca.

Yüzüm biraz incelsin istiyorum kilodan vazgeçtim. Size yanaklarimdan nefret ettiğimi söylemiş miydim?
Yüzümü, yanaklarımı ve kendimi seviyorum, onaylıyorum ve kabul ediyorum. Bunu tekrarlamayı dene, işe yarayacak. Nefret etme şakayla da olsa

oooo iyi taktik
kendımısevıyorumm.
Koca göbisimi deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…