Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7.30
1 bardak ılık su
8.00
2 has. yum.
Salatalık
11,00
1 küçük hurma
7 kestane
17:00
1 Küçük balık
Büyük bi tabak yeşil salata
1 c.k reçel
1 t.k zahter( ceviz susam saf zeytinyağı)
2 dilim ekmek
Su: 2 litre olur inş.
Spor daha yapmadım tamamlayınca eklerim

Ah be ebru ekmeği sabah yiyeydin muhteşem olacakmış. Akşam ekmek çok nadir olmalı fıstık.

Merhaba Kızlar,
doğumgününden 5'de geldim, gelince biraz uyudum. Uykucuyum ben yaw
cup cake yemedim.
Fakat doğum günü menülerini bilirsiniz, buna rağmen gayet iyiydim bence. Börek, poğaça, kurabiye, pasta vs. yemedim. Sadece sarma, mercimek köftesi ve biraz patates salatası yedim. Yani bunlar da karbonhidrat biliyorum ama masadaki en masumlardan aldım :) akşam yemek yemedim, yemiycem de. Belki geç saatte biraz meyve yerim.
Şimdi gidim de yavrucuklarımı yıkıyım

Günaydın kızlar!

Evet dahil olmak daha motive edici. Ama bir sorumluluğum var kendime ve size. Buraya yazmak zorunlu olmasi harika yemek istesende yiyemiyorsun
Evet ve yesende suçluluk duyup hemen telafi ediyorsun.
Vay bravo. Tatlılara dokunmamissin. Çok iyi.

Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
Valla bveni adaçayı+hibiskus karışımı ve gece yuttuğum 1er diş sarımsak kendime getirdi. Çabuk atlattım şükür..
Sanada çok geçmiş olsun.
Zayıf düştü bünyeler herhalde..

günaydınlarrrrr
Bende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyom listenin şerefine
Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelir

muska77 tatlım bende evet bildirim yapacam sizinle beraber cuma günleri olmuyor kuru meyveler fıstık fındık abarttım o yüzden mideme hakim olabilmek ve tutamadığım oruçları tutmak için 1-2 gün oruç tutayım dedim gece 4,30 da kalktım sahuru yaptım bende artık menü bildirimi yapacam ona göre olmuyo böyle

Kaptanım Günaydın bende oruç tutacaktim bugün ama sabah unutmuşum kahvaltı yaparken aklıma geldi. Niyet etmeyide unutmuşum. Sahursuz tutuyorum ben oruclari. Öğrenicem daha acemiyim.

Allah kabul etsin kaptanım..
Yap tabi ya insan tutuyor kendini buranın sayesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…