- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.781
Aaa tamam geçen haftada altta ismim yazıyordu. Ben anlamıyorum daha öğreneceğimdysania tatlım cuma günü listedeydin. Şimdi baktım.
Etkisiz eleman değilsin tatlım. Ona gore..
Ah be ebru ekmeği sabah yiyeydin muhteşem olacakmış. Akşam ekmek çok nadir olmalı fıstık.7.30
1 bardak ılık su
8.00
2 has. yum.
Salatalık
11,00
1 küçük hurma
7 kestane
17:00
1 Küçük balık
Büyük bi tabak yeşil salata
1 c.k reçel
1 t.k zahter( ceviz susam saf zeytinyağı)
2 dilim ekmek
Su: 2 litre olur inş.
Spor daha yapmadım tamamlayınca eklerim
Bu daha bi gaz veriyor dimi?Aaa tamam geçen haftada altta ismim yazıyordu. Ben anlamıyorum daha öğreneceğim
Evet dahil olmak daha motive edici. Ama bir sorumluluğum var kendime ve size. Buraya yazmak zorunlu olmasi harika yemek istesende yiyemiyorsunBu daha bi gaz veriyor dimi?
Evet canm yaa taze yufka ekmegiydi dayanamadım.Ah be ebru ekmeği sabah yiyeydin muhteşem olacakmış. Akşam ekmek çok nadir olmalı fıstık.
aynen rakibem bu hafta efsane geliyorum valla :) evet senin ki daha insaflıydı hakkaten pilatesi 1.5 saat yapabildim ama bugun toplam sporum 2.5 saat yine :) jillian level 3 e gecicembu hafta bakalım nasıl olacakVay be rakibem gümbür gümbür geliyo kaçın!
Evet ve yesende suçluluk duyup hemen telafi ediyorsun.Evet dahil olmak daha motive edici. Ama bir sorumluluğum var kendime ve size. Buraya yazmak zorunlu olmasi harika yemek istesende yiyemiyorsun
Vay bravo. Tatlılara dokunmamissin. Çok iyi.Merhaba Kızlar,
doğumgününden 5'de geldim, gelince biraz uyudum. Uykucuyum ben yaw
cup cake yemedim.
Fakat doğum günü menülerini bilirsiniz, buna rağmen gayet iyiydim bence. Börek, poğaça, kurabiye, pasta vs. yemedim. Sadece sarma, mercimek köftesi ve biraz patates salatası yedim. Yani bunlar da karbonhidrat biliyorum ama masadaki en masumlardan aldım :) akşam yemek yemedim, yemiycem de. Belki geç saatte biraz meyve yerim.
Şimdi gidim de yavrucuklarımı yıkıyım
Helal olsun rakibem. Bu kadar spor herkesin harcı değil.aynen rakibem bu hafta efsane geliyorum valla :) evet senin ki daha insaflıydı hakkaten pilatesi 1.5 saat yapabildim ama bugun toplam sporum 2.5 saat yine :) jillian level 3 e gecicembu hafta bakalım nasıl olacak
Günaydın canım. İyileştim benGünaydın kızlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Çay keyfi yapıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.Günaydın canım. İyileştim ben
Valla bveni adaçayı+hibiskus karışımı ve gece yuttuğum 1er diş sarımsak kendime getirdi. Çabuk atlattım şükür..Çok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyomBende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelirÇok geçmiş olsun canım. :) bende dün dışarı cikmistim çok soguktu kulaklar boğaz gitmiş. Yutkunamiyorum. Kahvaltı yapamadım düzgün.
Kaptanım Günaydın bende oruç tutacaktim bugün ama sabah unutmuşum kahvaltı yaparken aklıma geldi. Niyet etmeyide unutmuşum. Sahursuz tutuyorum ben oruclari. Öğrenicem daha acemiyim.günaydınlarrrrr
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyomlistenin şerefine
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelir
muska77 tatlım bende evet bildirim yapacam sizinle beraber cuma günleri olmuyor kuru meyveler fıstık fındık abarttım o yüzden mideme hakim olabilmek ve tutamadığım oruçları tutmak için 1-2 gün oruç tutayım dedim gece 4,30 da kalktım sahuru yaptım bende artık menü bildirimi yapacam ona göre olmuyo böyle
Allah kabul etsin kaptanım..günaydınlarrrrr
alpimmm kızım listedesin sen yeni üyee diye yazdıkya aşkolsun sen bizimle ilgilenmiyon hadi bakalım bu hafta senden rekor bekliyomlistenin şerefine
canım akşam yatmadan kekik suyu iç boğazına iyi gelir
muska77 tatlım bende evet bildirim yapacam sizinle beraber cuma günleri olmuyor kuru meyveler fıstık fındık abarttım o yüzden mideme hakim olabilmek ve tutamadığım oruçları tutmak için 1-2 gün oruç tutayım dedim gece 4,30 da kalktım sahuru yaptım bende artık menü bildirimi yapacam ona göre olmuyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?