- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.801
Canım gece yatmadan minik bir diş sarımsağı hap gibi yut koku falan olmuyor korkma.Galiba canım ben vitamin kullanıyorum ama korumadı beni.yoksa bi yere yigilir duserim. Kalsiyum ve c vitamini alıyorum.
Kaptanım benim kilo hala71,5alpim muskam ptesi kiloları nasıl tartıldınız mı?
@kollontai canım sen sporu biraz abarttın mı yahuu
Aynıyim kaptanim 66.00alpim muskam ptesi kiloları nasıl tartıldınız mı?
@kollontai canım sen sporu biraz abarttın mı yahuu
Tamam canım çok teşekkür ederim.Canım gece yatmadan minik bir diş sarımsağı hap gibi yut koku falan olmuyor korkma.
Kaptanım benim kilo hala71,5
Durdu galiba yine..
Amin.Bugün kerevize dönüyorum. Çok hafif oluyor. Belki vücuttaki ödemi de atar. Hala tık yok bende. Aklıma gelen başıma gelmez inş
ben ramazanda sahura kalkıyordum alışkanlık ama günler kısa olduğundan sahura kalkmadan tutulabilir gibi geliyorKaptanım Günaydın bende oruç tutacaktim bugün ama sabah unutmuşum kahvaltı yaparken aklıma geldi. Niyet etmeyide unutmuşum. Sahursuz tutuyorum ben oruclari. Öğrenicem daha acemiyim.
canım eğer haftasonu abartmadıysan 2-3 gün protein yap çünkü senin maşllah güzel gidiyordu duraklama evresi olabilirCanım gece yatmadan minik bir diş sarımsağı hap gibi yut koku falan olmuyor korkma.
Kaptanım benim kilo hala71,5
Durdu galiba yine..
bende haftasonu pazardan aldım kereviz bu akşama yeeğim var ama yarına hazırlayım olmazsa ya da evdekiler yemek yerken ben kereviz salatası yiyeyim bak canım istediBugün kerevize dönüyorum. Çok hafif oluyor. Belki vücuttaki ödemi de atar. Hala tık yok bende. Aklıma gelen başıma gelmez inş
Öylemi diyosun ...canım eğer haftasonu abartmadıysan 2-3 gün protein yap çünkü senin maşllah güzel gidiyordu duraklama evresi olabilir
Allah kabul etsin bana nasip olmadı. Muharrem de tutmustum en son. Ay soylemeseydim keşke caniniz çekmiştir üzüldüm şimdi.ben ramazanda sahura kalkıyordum alışkanlık ama günler kısa olduğundan sahura kalkmadan tutulabilir gibi geliyor
canım eğer haftasonu abartmadıysan 2-3 gün protein yap çünkü senin maşllah güzel gidiyordu duraklama evresi olabilir
bende haftasonu pazardan aldım kereviz bu akşama yeeğim var ama yarına hazırlayım olmazsa ya da evdekiler yemek yerken ben kereviz salatası yiyeyim bak canım istedi
canım senin metobolizman maşallah güzel çalışıyor detoksla bozma 2-3 gün protein ağırlıklı beslen benim diyetisyenlerimden biri 3 günlük protein diyeti veriyordu ama sadece sabah 1 dilim ekmek yapabilirmisin öyle sabah yumurta haşlanmış peynir vs öğle yoğurt et akşam aynı şekilde haşlanmış ve ızgara et yoğurtÖylemi diyosun ...
Detoksmu denesem diyordum..
Bilemedim şimdi..
yok tatlım sakın üzülme benim canım gecen haftadan çekmişti o yüzden zaten pazardan aldım haftasonu ben muharrem de tutamamıştım şehir dışındaydım gelince regli dönemi vs denk gelmemişti çok istediğim halde hep ihmal ettim ama şimdi biraz kendime ve mideme hakim olma zamanıAllah kabul etsin bana nasip olmadı. Muharrem de tutmustum en son. Ay soylemeseydim keşke caniniz çekmiştir üzüldüm şimdi.
Sabah iki dil yesem olurmu ekmeği?canım senin metobolizman maşallah güzel çalışıyor detoksla bozma 2-3 gün protein ağırlıklı beslen benim diyetisyenlerimden biri 3 günlük protein diyeti veriyordu ama sadece sabah 1 dilim ekmek yapabilirmisin öyle sabah yumurta haşlanmış peynir vs öğle yoğurt et akşam aynı şekilde haşlanmış ve ızgara et yoğurt
Kaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?Sabah iki dil yesem olurmu ekmeği?
Öğlen akşam armıyorumda sabah 2 dlden az yiyemiyorum ya..
Bak baaak yok 2-3 dL yetiyo banaKaptanim yemedigim ekmekleri muskaya devredebilir miyim?
Çok geçmiş olsun nescim.arkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
O kadar kilo vermissin sen kendini iyi taniyorsun artık canım ne Yemen ne yememen gerektigini bilirsin.Bak baaak yok 2-3 dL yetiyo bana
Ekmek canavarı muska
Kara turpu içini oy.alttan kurdanla küçük bir delik yap basinida kapak şeklinde kes içine bal koy. Bardağa yerleştir. Ince ince sizsin içir. Oksurukten eser kalmaz ciğeri temizliyormus.arkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
Ah be gülüm. Ben hep bu şekil verdim. Sabah kallavi kahvaltı, öğlen akşam hafif takılarak. Bi 90da bu kadar takildim bide şimdi. Gitmiyo anasını satayim.O kadar kilo vermissin sen kendini iyi taniyorsun artık canım ne Yemen ne yememen gerektigini bilirsin.
Bana da söyleyin valla şaşırdım artık bu hafta moralim çok bozdu.
Sen bu işi biliyorsun duraklamalar oluyor. Ben sabah yine bi bunaldim ama çabuk geçti.Ah be gülüm. Ben hep bu şekil verdim. Sabah kallavi kahvaltı, öğlen akşam hafif takılarak. Bi 90da bu kadar takildim bide şimdi. Gitmiyo anasını satayim.
canım hoşgeldin geçmiş olsun tatlım kızlar turp ve visk demişler işe yarıyor bi de başıucuna soğanı 4 e böl koy hiç bişey yapma sabaha kadar dursun o da öksürüğe iyi geliyorarkadaşlar ben izinliydim bildiğiniz gibi bide hasta oldum raporluydum işe gidmedim dolayısı ile evden tabletten siteye giremiyorum ya hiç giremedim diyette yapmadım izinli olduğum süreçte sürekli ya çocuklar hasta yada ben çok yoruldum dün yine sabaha kadar çocuk öksürdü artık onun öksürdüğünü duyunca bende dayanamıyorum ağlıyorumm yani sinirlerim çok bozuk hala ama bu hafta başladım yine diyete bu hafta iznim bitiyo kilo almışımdır herhalde umarım şu 4 günde veririmde listeye girerim hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?