- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.181
Tatlım bunlar çok az sağlıklı ama doyurucu ye bence.Bende 37 yim canım. Bu arada benimde sabah menüm bir avuç beyaz leblebi. Bir bardak su. Biraz kırgınlık var bişey istemedi canım. Normalde nesfit yiyorum sabahları. Öğlende ettimekle yoğurt yicem. Bide arada 2 tane form bisküvi yedim. Alpimciğimden öğrendiğim tarçınlı çayımıda içiyorumm. Bu kadar şimdilik
Seni gidi seniiiidysania kız neymiş şu senin tarçınlı çayın bize niye vermiyon tarifi
Mesajın altında cevapla butonu var oradan yazabılırsınTatlım bunlar çok az sağlıklı ama doyurucu ye bence.
Bide cevap yazacağım kişiyi alıntı yaparak yazarsan kime cevap yazdığın anlaşılır.
Muska öğlen yemekte ne var kız?Tatlım bunlar çok az sağlıklı ama doyurucu ye bence.
Bide cevap yazacağım kişiyi alıntı yaparak yazarsan kime cevap yazdığın anlaşılır.
Bence basit değil baya bi güc gereken bişey. Hafife alma kendini.Evet tatlım sana yaZdım. Biraz acemiyim. Farkedemiyorum nereye yazdığımı. Kusura bakmayın ne olur. Size basit gelir bu. Benimki spor deil. Kendimi kandırmak birazda.
Sen de ne var alpimcimMuska öğlen yemekte ne var kız?
Canım kime cevap vereceksin onun mesajının altındaki cevapla butonuna basacaksin. Mesajı yazdığım yerde onun msj belirir. Altına cevabı yaz.Evet tatlım sana yaZdım. Biraz acemiyim. Farkedemiyorum nereye yazdığımı. Kusura bakmayın ne olur. Size basit gelir bu. Benimki spor deil. Kendimi kandırmak birazda.
Tavuk....Muska öğlen yemekte ne var kız?
Tatlım mercimek çorbası yaptım ama öğlen yemek yemek bana zor geliyor. Istah sıfır. Keşke akşam böyle olsa.Sen de ne var alpimcim
Tatlım mercimek çorbası yaptım ama öğlen yemek yemek bana zor geliyor. Istah sıfır. Keşke akşam böyle olsa.
Gecende spora birisi kilo almaya gelmiş yemek yiyemiyormus. Kıza bi bakış attım ki daha gelmiyor.
Kız sen gidaklayacaksin artık ben de artık yumurtlayabilirim. Sabah yine yumurta yedimCanım kime cevap vereceksin onun mesajının altındaki cevapla butonuna basacaksin. Mesajı yazdığım yerde onun msj belirir. Altına cevabı yaz.
Tavuk....
Tatlım mercimek çorbası yaptım ama öğlen yemek yemek bana zor geliyor. Istah sıfır. Keşke akşam böyle olsa.
Gecende spora birisi kilo almaya gelmiş yemek yiyemiyormus. Kıza bi bakış attım ki daha gelmiyor.
Suda olanı da var, light var, gerçi diğeri kadar lezzetli değil ama bizim için daha uygunBen de yaglı dıye almıyordum.
Olmassa yarın alıp bende oyle yapayımm
GörusuruzzzBen çıkıyorum şimdilik. Gorusuruz kızlar.
Kız sen gidaklayacaksin artık ben de artık yumurtlayabilirim. Sabah yine yumurta yedim
Yaaa hıc raslamadım ben nSuda olanı da var, light var, gerçi diğeri kadar lezzetli değil ama bizim için daha uygun
hosgeldiiiinNe olur kusura bakmayın. İşiniz var benimle:)) kızlar şartlarınızı kabul ediyorum kabul ediyorum kabul ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?