- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.521
Haftada bir kilo vermen yine görürsün betus..maşallah kız sana harbiden helal olsun.... bende kendi sıfatıma tühh diyorum kaç yıldır 7 kilo alıp veriyorum o yedi kiloyu ala vere bi hal oldum devam edeydim şimdiye süper olurdu..... kapanmıştı bu mevzu aahh aaahhh...
4 haftaya yok artııık :))
Kolay gelsin canım menü iyi diyeyim ekmek akşam olmamış ama neyse.günaydın fıstıklar,
dün burada internet koptu, hava felaket ondan olabilir bilmiyorum. Şimdi Bakanlığa gidiyorum, çıkmadan menümü yazayım, sonra görüşürüz. Muskacım gördüm yazını üzülme sevin, beklesem de beklemesem de gelmiyor misafir falan sıkıntılardayııımmmm :) kilom azaldı ama bence regl olsam daha çok azalacak.
sabah
2 dilim etimek
süzme beyaz peynir
yumurta
çay
ara
biraz üzüm
yarım dilim kek
öğlen
kuru fasulye( orduya yapmışım sanki ye ye bitiremedik :) neyseki dün bitti :)))
1 dilim ekmek
ara
teyzem zeytinli çörek yapmış küçücük ondan yedim çayla
akşam
tarhana çorbası
susuz türlü
1 dilim ekmek
salata
cacık
geç saatte
meyve ( portakal, elma, ayva hepsinden az az)
su 2lt
spor yok ( belim hala çok ağrıyor ama bugün akşam mutlaka yapıcam)
öpüldünüz
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerek canım hoşgeldin.herkese merhabalar kilo vermek için bende yarışmalara katılmak istiyorum katılmam için neler yapmam gerekir
kabul ediyorumİlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerek canım hoşgeldin.
Hosgeldinn.herkese merhabalar kilo vermek için bende yarışmalara katılmak istiyorum katılmam için neler yapmam gerekir
Kendını tanıtırmısın.kabul ediyorum
Hoşgeldin ermus boyun kolon yaşın kaç canımkabul ediyorum
ben öğretmenim 27 yaşındayım yarın sabah tartılacağım ama tahminim 62 kiloyum 55 olmak istiyorumKendını tanıtırmısın.
Kac kılosun.
Yarın sabah kilonu buraya da yaz çünkü cuma günleri tartiliyoruz.ben öğretmenim 27 yaşındayım yarın sabah tartılacağım ama tahminim 62 kiloyum 55 olmak istiyorum
ben öğretmenim 27 yaşındayım yarın sabah tartılacağım ama tahminim 62 kiloyum 55 olmak istiyorum
Allah bagislasin.evliyim bir oğlum var 2 yaşında
Bende ama ümidim yok regl yuzunden.yarın tartılıyoz şimdi demi çok heyecanlı :) bu gün tartılmadım ya çatlıyoruuum :)
Benim canım sıcak çikolata istiyoyeşiil çayım cadı kazanı gibi içinde 3 parça limon 1 çubuk tarçın yüzüyo :)
Allah bagislasin.
Bende ama ümidim yok regl yuzunden.
Benim canım sıcak çikolata istiyo
Yaa oylemi diyon. Yok kız sıcak çikolata istiyo72 küsu bekliyorum yarından.... olmayada bilir....
sopa istiyodur o sana sıcak çikolata gibi gelmiştir :)))
aslında olmam gereken kilo 49 ama ben hayal bile edemiyorum boyum 153 inşallah verebilirimYarın sabah kilonu buraya da yaz çünkü cuma günleri tartiliyoruz.
Azmış vermen gereken kilo çabucak hazlledersin..
hoşbuldum şimdi 62 kiloyum ama bir zamanlar 85 kiloydum bendene güzel 62 kilosuuun :)))
hoşgeldiiiin.....
Verirsin tabii hedefini 49 koy bence istersen olur.. Nasıl bir diyet yapiyorsun?aslında olmam gereken kilo 49 ama ben hayal bile edemiyorum boyum 153 inşallah verebilirim
Oooooo maşallah iyi vermissin.hoşbuldum şimdi 62 kiloyum ama bir zamanlar 85 kiloydum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?