- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.541
diyet değil de sağlıklı beslenme klasik yani aslında 59 kilo oldum ha başlayacağım yarın başlayacağım derken 3 kilo aldım o yüzden gruba girmeye karar verdim yoğun bir hayatım var iş ev çocuk spor olarak anca ip atlayabiliyorum diyet olarak yasakları yemiyorum hamur işi tatlı kızartma vs. 3 öğün besleniyorum ara öğün bende ters etki yapıyor aklım sürekli yemekde oluyor o yüzden yapmıyorum akşamları daha hafif besleniyorum tabi bunlara yarın başlayacağım inşallahVerirsin tabii hedefini 49 koy bence istersen olur.. Nasıl bir diyet yapiyorsun?
Çok guzeldiyet değil de sağlıklı beslenme klasik yani aslında 59 kilo oldum ha başlayacağım yarın başlayacağım derken 3 kilo aldım o yüzden gruba girmeye karar verdim yoğun bir hayatım var iş ev çocuk spor olarak anca ip atlayabiliyorum diyet olarak yasakları yemiyorum hamur işi tatlı kızartma vs. 3 öğün besleniyorum ara öğün bende ters etki yapıyor aklım sürekli yemekde oluyor o yüzden yapmıyorum akşamları daha hafif besleniyorum tabi bunlara yarın başlayacağım inşallah
her gün menü paylaşıyor musunuz
Evet hergun menü su miktarını ve sporu paylaşıyor pztesi kontrol cuma yarışma amaçlı tartilıp buraya yazıyoruzher gün menü paylaşıyor musunuz
hımm güzel bende yazarım bundan sonra yarı yıl tatiline kadar bi 4 kilo versem süper olur alış veriş yapamam yoksaEvet hergun menü su miktarını ve sporu paylaşıyor pztesi kontrol cuma yarışma amaçlı tartilıp buraya yazıyoruz
Verirsin inşallah bende yılbaşına 68-69 görsem ahhh!hımm güzel bende yazarım bundan sonra yarı yıl tatiline kadar bi 4 kilo versem süper olur alış veriş yapamam yoksa
Evet yaa herkes uyuyor heralde sakın buralarKızlar nerelerdesiniz? Kalkın ve uyanın
İyi vermıssın sendehoşbuldum şimdi 62 kiloyum ama bir zamanlar 85 kiloydum bende
Evet canmher gün menü paylaşıyor musunuz
ooohhh ne güzel kv imiş o gidince bi tartıl bakalım onun tartısı ile kendi tartın arasındaki farkı ölçmek içinEvet yıne memlekete gıdıcez.
Ama tatıle degıl
Eşimin işi çikmis.
İşi bitince hemen donecez
Ben kv mi cok seviyom yaa bana annem gıbı davranıyor.
gecen kılolarımdan sıkayetcıolunca kalk spor yapalım dedı
karsılıklı mekık cektıkk
hoşgeldin aramızaherkese merhabalar kilo vermek için bende yarışmalara katılmak istiyorum katılmam için neler yapmam gerekir
Kız bende 59olmak ıstıyorum hedef koydum kendıme az bısıcık kaldı yılbasınaVerirsin inşallah bende yılbaşına 68-69 görsem ahhh!
Oluruz kız bi gayret!Kız bende 59olmak ıstıyorum hedef koydum kendıme az bısıcık kaldı yılbasına
Evet kaptanım buradan cıkarken tartılayım orada da tartılıp farkı yazarım.ooohhh ne güzel kv imiş o gidince bi tartıl bakalım onun tartısı ile kendi tartın arasındaki farkı ölçmek için
hoşgeldin aramıza
Aynen yaa bana bı gayret geldi bak şimdiOluruz kız bi gayret!
Burcun ne senınAynen yaa bana bı gayret geldi bak şimdi
Sende bı enerjı var senle konusunca benım spor yapasım gelıyor.
Ne güzel etkim varmış öyleAynen yaa bana bı gayret geldi bak şimdi
Sende bı enerjı var senle konusunca benım spor yapasım gelıyor.
Akrep, seninki ne?Burcun ne senın
KoçAkrep, seninki ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?