- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.561
GörüsürüzzBen cikmaliyim kızlar öğleden sonra gorusuruz bay bay..
ebrucum hem onu dene hem de kendi evinde ve kv nin evinde sabah aç karna tartıl bakalım farka ona göre tartı farkı girelimEvet kaptanım buradan cıkarken tartılayım orada da tartılıp farkı yazarım.
evdeyim canım calısmıyorum simdilik, tekrar hukuk icin uniye hazırlanıyorum, alıstım ya eskisehire, istanbuldan sonra sessiz sakin huzur veriyo insanaÇok tatlı olmuşsun Kollontaicim.
Eskişehir'e alıştın mı memnun musun?
Evde misin yoksa çalışıyor musun?
Bir anda giremem Blanchecim o moda. Zaten yeni iyileşiyorum.
Afiyet şeker olsun Kollontaicim.
bekunis aldım valla dun rakibem, sabah tartım 61.2 idi cok sukur :) bugun protein yapıcamOff bu eşler ne çok seviyo diyet bozdurmayı yahu? Az yemişsindir umarım..
Hee pardonn bende diyom bu kız nerede?
Naptın rakibem..
Çiğ börek yemeyeydin bari
Umarım artıyla uyanmazsın. Çok uğraştın çünkü..
Ya tabii aşkısı hadi bol bol eksi gör inş.
Tamam kaptanım..ebrucum hem onu dene hem de kendi evinde ve kv nin evinde sabah aç karna tartıl bakalım farka ona göre tartı farkı girelim
Gunaydın taze gelin:)herkese gunaydınlar
hoşbuldumhoşgeldin aramıza
Menümü yazayım ben de.
Sabah:
1 stick çikolata(48 kaloricik)
Sek kahve
Ara:
Sek kahve
Öğle:
Yarım gözleme
Akşam:
3-4 kaşık kıymalı taze fasulye
Yoğurt
Akşam kaçamağı: 2 minik kurabiye( Bu aşamada işle ilgili bir sıkıntı vardı ve onu çözmeye çalışıyordum. Eşim geeginliğimi alsın diye getirip beni kandırmış. Sonradan fark ettim. :))
Fark ettim ki 1 bardak su içmişim. Yarın buna dikkat edeceğim.
Şimdilik spor yapamıyorum. Azıcık yorulsam nefes alamıyorum. Tam iyileşeyim öyle başlayacağım.
ooo hemde üç kere süper.... bende artık akşamları evdeki kondisyon bisikletini kullanıcam... garibim yıllardır beni bekliyor :)
Evet yıne memlekete gıdıcez.
Ama tatıle degıl
Eşimin işi çikmis.
İşi bitince hemen donecez
Ben kv mi cok seviyom yaa bana annem gıbı davranıyor.
gecen kılolarımdan sıkayetcıolunca kalk spor yapalım dedı
karsılıklı mekık cektıkk
ben öğretmenim 27 yaşındayım yarın sabah tartılacağım ama tahminim 62 kiloyum 55 olmak istiyorum
Verirsin inşallah bende yılbaşına 68-69 görsem ahhh!
Demekki isteyince veriliyormus dimi ebru?Tamam kaptanım..
Bende bu hafta verdıklerım yuzde de sayılmayacak dıye korkmustum.
Bu sabah ki kiloma gore 1.5 kilo vermıs oluyorum.Cumadan beri.
Tam 6 gundeeee :)))
Haftaya da aynı tempoyla devam edersem süper olur
Kız benim korkulacsk neyim var korktuk diyip duruyonuz
Evet yaa isteyınce bal gıbıde oluyormus.Demekki isteyince veriliyormus dimi ebru?
Kız benim korkulacsk neyim var korktuk diyip duruyonuz
E hadi bakalım birinci hatun!Arkadaşlar benim ilişik kesme pazartesi-salıya kaldı
Neyse ki ben işlerimi bitirdim boş boş oturucam salıya kadar
Bu haftayı be siz sorun ne ben söyliyimregl haftamdı zaten ama heralde yarında sabit çıkıcam
haftasonundan eksiyle çıkıcam heralde çünkü büsbüyük temizliğim var depar atıcam evde anlayacağınızalışverişim de var çok aktif ve hareketli az yemeli bi haftasonu geçiricem
pazartesi günüm var misafir ağarlicam hayırlısıyla çok yememeye çalışıcam eee kolay değil yani birinci olucaz ne de olsa
Muskam, benim de çok ağrıdı başım ama gece menümü yazarken fark ettim olayı.Ben ben ben....
Kesinlikle fıstık boğazı tutabilmek büyük başarı..
Aslında kurabiyeye rağmen iyi.. Ama nasıl durdun 1 bardak suyla şaşırdım.. Ben baş ağrısından ölürdüm...
Vaaauuuww bravo
yok kız ben anca işim yoksa öğle tatillerinde yürüyom bi de haftasonu spor salonuna gidiyom o kadar salonda hoca 1,5 ar saat çeşitli spor yptırıyor değirmentaşı gibi bir popo var bende
evdeyim canım calısmıyorum simdilik, tekrar hukuk icin uniye hazırlanıyorum, alıstım ya eskisehire, istanbuldan sonra sessiz sakin huzur veriyo insana
bekunis aldım valla dun rakibem, sabah tartım 61.2 idi cok sukur :) bugun protein yapıcam
Ooo rakibem sıkı başlamışsınTartıldın mı kaç kilo fark var izne ayrıldığın kiloyla?
Arkadaşlar benim ilişik kesme pazartesi-salıya kaldı
Neyse ki ben işlerimi bitirdim boş boş oturucam salıya kadar
Bu haftayı be siz sorun ne ben söyliyimregl haftamdı zaten ama heralde yarında sabit çıkıcam
haftasonundan eksiyle çıkıcam heralde çünkü büsbüyük temizliğim var depar atıcam evde anlayacağınızalışverişim de var çok aktif ve hareketli az yemeli bi haftasonu geçiricem
pazartesi günüm var misafir ağarlicam hayırlısıyla çok yememeye çalışıcam eee kolay değil yani birinci olucaz ne de olsa
Tuh ya, kuzum ilaçlarını falan ihmal etme bari. Ve usume sıkı giyin dışarda çalışan.Kızlar, yeni yeni kendime geliyorum.
Sabaha karşı nefes alamıyorum diye uyandım.
Zar zor geçirdik.
Sabah 7'de kalkıyordum. Bugün öğlene kadar uyumuşum resmen.
Ne hastalıkmış ya geçemedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?