Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonra bi sürü şişman şakası....
Masaj altını aldım elime göbek bacak yapıyorum. Dur azcık ta sirtima tutuyum derken saçını aldı doladimi kapatamiyorum bas bas bağırıyorum. Elimizden çekti saçları. Çıkardık. Yarısi kopmus. Twisteri kır masaj aletine saçını kaptir. Rezil oldum herif daha alet almıyor bana

Ay ne acimistir ama çokta trajikomik olmuş.
Muska evde olunca ha bugün ha yarın diye erteliyorsun. Elindekinin kıymeti olmuyor.
Ben lazer aleti aldım iki ay yaptım hala yapacağım. Bekliyo üstelik ise de yarıyordu.
Bilmem valla bende olsa onlar var ya su anda tepelerinde olurdum o aletlerin.

Ay ne acimistir ama çokta trajikomik olmuş.

Bilmem valla bende olsa onlar var ya su anda tepelerinde olurdum o aletlerin.
Stepperi ben kaldiramiyorum gerçekten zor. Bisikletin enyuksek vitesi gibi baya bi güç gerekiyor onu da bana bi halimiz var o vermişti onlar kullanmiyormus bende bir türlü kullanamadim.

Stepperi ben kaldiramiyorum gerçekten zor. Bisikletin enyuksek vitesi gibi baya bi güç gerekiyor onu da bana bi halimiz var o vermişti onlar kullanmiyormus bende bir türlü kullanamadim.
Valla bilemedimki kargoylami gönderen ben oderim kargoyu. Karşı ödemeli oluyor dimi? Pttyle mesela?

Tatlım senın saglıga zararlı deye almıyor adammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…