- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.601
Kısmet!Tüh keşke aynı yerde olsaydık öyle ahim sahim bişey değil ama işine yarardi.
Yol nasıl kirdin?Kızlar size twisteri nasıl kirdigimk anlamış miydim?
Anacım bu kadar spor aleti varken evde nasıl veremiyorsunuz kilo anlayamıyorum.ay nasıl kırdın kız
bende de var twisteranam ben de az kirli çıkı değişmişim
Oyyy fena olmuş. Esin olmasaydı yanında keşke..Çıktım üstüne dengeli saglayamiyorum.
Sonra tam yapıyorum derken eşimin yanında twister çat kırıldı. Ne bozuldum kipkirmizi oldum.
Muska evde olunca ha bugün ha yarın diye erteliyorsun. Elindekinin kıymeti olmuyor.Anacım bu kadar spor aleti varken evde nasıl veremiyorsunuz kilo anlayamıyorum.
Ay ne acimistir ama çokta trajikomik olmuş.Sonra bi sürü şişman şakası....
Masaj altını aldım elime göbek bacak yapıyorum. Dur azcık ta sirtima tutuyum derken saçını aldı doladimi kapatamiyorum bas bas bağırıyorum. Elimizden çekti saçları. Çıkardık. Yarısi kopmus. Twisteri kır masaj aletine saçını kaptir. Rezil oldum herif daha alet almıyor bana
Bilmem valla bende olsa onlar var ya su anda tepelerinde olurdum o aletlerin.Muska evde olunca ha bugün ha yarın diye erteliyorsun. Elindekinin kıymeti olmuyor.
Ben lazer aleti aldım iki ay yaptım hala yapacağım. Bekliyo üstelik ise de yarıyordu.
Stepperi ben kaldiramiyorum gerçekten zor. Bisikletin enyuksek vitesi gibi baya bi güç gerekiyor onu da bana bi halimiz var o vermişti onlar kullanmiyormus bende bir türlü kullanamadim.Ay ne acimistir ama çokta trajikomik olmuş.
Bilmem valla bende olsa onlar var ya su anda tepelerinde olurdum o aletlerin.
Zaten spora da gıdıyonHalim kalmıyor canım ya vakitte kalmiyor
Hayır anlatmadınKızlar size twisteri nasıl kirdigimk anlamış miydim?
Esin ne dedı? :)Çıktım üstüne dengeli saglayamiyorum.
Sonra tam yapıyorum derken eşimin yanında twister çat kırıldı. Ne bozuldum kipkirmizi oldum.
Valla bilemedimki kargoylami gönderen ben oderim kargoyu. Karşı ödemeli oluyor dimi? Pttyle mesela?Stepperi ben kaldiramiyorum gerçekten zor. Bisikletin enyuksek vitesi gibi baya bi güç gerekiyor onu da bana bi halimiz var o vermişti onlar kullanmiyormus bende bir türlü kullanamadim.
Tatlım senın saglıga zararlı deye almıyor adammmSonra bi sürü şişman şakası....
Masaj altını aldım elime göbek bacak yapıyorum. Dur azcık ta sirtima tutuyum derken saçını aldı doladimi kapatamiyorum bas bas bağırıyorum. Elimizden çekti saçları. Çıkardık. Yarısi kopmus. Twisteri kır masaj aletine saçını kaptir. Rezil oldum herif daha alet almıyor bana
Sonra bi sürü şişman şakası....
Çok uzgunumkaçamak yaptım küçücük bir kurabiye yedim. Yarım saat fazladan yurusem gidermiki?
SLM canım konserve alıyorum yağını iyice süzüyorum arkasında süzülmüş kalorısını yazıyo zatenYaa Fatmaaskın ton balıgının yagsız konservesi var mı acaba?
Sen konserve mı alıyorsun yoksa kendın mı pısırıyorsun
Canımmm öyle deme üzülürüm biraz hırs yaptım. Yılbaşına hedefim 68 de.Sen şimdi bi kurabiye yiyince bu kadar üzülüyorsun ya ben utançtan yerin dibine geçiyorum
o yüzden sen 114 ten 70 e düştüm ben hala 109
Canımmm öyle deme üzülürüm biraz hırs yaptım. Yılbaşına hedefim 68 de.
Olmayacak ama
Güldü. Zayıfla deyince yanlış anlıyorsun dedi.Esin ne dedı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?