- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.621
Kargo gönderilir istersen ama çok ağır masrafini asabilir kuzum sen ne dersen yaparım benValla bilemedimki kargoylami gönderen ben oderim kargoyu. Karşı ödemeli oluyor dimi? Pttyle mesela?
Valla 69 bile kabulum canım.yılbaşına 13 gün var muskam Allahın izni ile o da olur merak etme
hem 68,9 bile kabulümüz di mi
Size iyilik yapıyorlar inanki. Keşke benimki de deseydi.Güldü. Zayıfla deyince yanlış anlıyorsun dedi.
Hmm olmaz ağırsa canım resimde kucuklugune aldandim ben.Kargo gönderilir istersen ama çok ağır masrafini asabilir kuzum sen ne dersen yaparım ben
Tuh ya, kuzum ilaçlarını falan ihmal etme bari. Ve usume sıkı giyin dışarda çalışan.
hoşbuldummm
senin azmin dağları deler vallaayh maşallah diyelim de nazar değmesin
ay ben de özledim sizi yaaa
aaa geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
Gecmıs olsun canm.
Rahatsızlıgın astım gıbı bısey mi
ay nasıl kırdın kız
bende de var twisteranam ben de az kirli çıkı değişmişim
Çıktım üstüne dengeli saglayamiyorum.
Sonra tam yapıyorum derken eşimin yanında twister çat kırıldı. Ne bozuldum kipkirmizi oldum.
Valla 69 bile kabulum canım.
Size iyilik yapıyorlar inanki. Keşke benimki de deseydi.
ebrucum maşallah kız sana kaç zamanda verememiştin bu kiloyu kaç ayda 500 gr vermitin hatırlıyon demi bende kızmıştım sanaTamam kaptanım..
Bende bu hafta verdıklerım yuzde de sayılmayacak dıye korkmustum.
Bu sabah ki kiloma gore 1.5 kilo vermıs oluyorum.Cumadan beri.
Tam 6 gundeeee :)))
Haftaya da aynı tempoyla devam edersem süper olur
hedefim salona başladık bizxim büyük oğlan için onu tel yüzmeye göndersek hafta da 2 saat 1800 para istediler senelik biz 1400 e senelik aile üyeliği aldık tüm aile toplaşıp gidiyoz büyükle küçük yüzüyo havuzda 1 saate yakın bizde kardiyo fitness vs yapıyoz ama sadece haftasonu zaten haftaiçi olsa gidemeyiz bebelerdenMuskam, benim de çok ağrıdı başım ama gece menümü yazarken fark ettim olayı.
Dediğim gibi bazı sıkıntılar vardı dün, şükür geçti. Ona konsantre olmuştum deli gibi, unutmuşum suyu.
Genel olarak da su alışkanlığım azalmış.Devam etmem lazım.
Hayırlı olsun kaptanım.
Salona mı başladın?
Umarım gönlünce olur Kollontaicim.
Tadını çıkar Eskişehir'in. Candır.
4 kilo rakibem.
Cumaya kadar izin sana rakibem.
Sonrasında malum..
özlettin sevalim kız kendini mor yazını bile özledimhoşbuldummm
senin azmin dağları deler vallaayh maşallah diyelim de nazar değmesin
ay ben de özledim sizi yaaa
aaa geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
oyy kıyamam kuzuyaOğlan aşı oldu gece hiç uyuyamadim sabahtan vurdum kafayı yattım yeni kendime geliyorum bu arada hasta oldum kesin yarın fazla cikicam pof
E ne güzel canın sıkılmamıstır işte kaptanım.benim de bugün kabul günü gibiydi gelen giden allah eksik etmesin bu saate kadar çene yaptık arkadaşlarla
Benimki bayılır ama ben beceremiyorumAy çok güzelmiş kaptanım. Benim canavarlar giymezki.
Onlar çocuklar içinmiş. Sipalar kendileri pek büyük sanki.
ben de en son lisedeyken elbezi örmüştüm 30 sene onra elime tığ aldım sormayınBenimki bayılır ama ben beceremiyorum
Ben de fiskos masasiyla final yapmistimben de en son lisedeyken elbezi örmüştüm 30 sene onra elime tığ aldım sormayın
çok tatlı şimdiden eline sağlık kaptancım
oğluma bu beredn yapıyom kızlar
Bende günlük güneşlik havaları severim. Sade kahve huplettim bende.Spora da gitmedim maden suyu hupletiyorum. :)
Bu sabah yağmur var istanbul da.
Kötü havalara bayılıyorum çok pskipotim çok.
Aaa ben çok güzel orgu orerim sipariş bile alıp yapıyorum. Orgu ve iğne oyası için.Benimki bayılır ama ben beceremiyorum
ebrucum maşallah kız sana kaç zamanda verememiştin bu kiloyu kaç ayda 500 gr vermitin hatırlıyon demi bende kızmıştım sana
hedefim salona başladık bizxim büyük oğlan için onu tel yüzmeye göndersek hafta da 2 saat 1800 para istediler senelik biz 1400 e senelik aile üyeliği aldık tüm aile toplaşıp gidiyoz büyükle küçük yüzüyo havuzda 1 saate yakın bizde kardiyo fitness vs yapıyoz ama sadece haftasonu zaten haftaiçi olsa gidemeyiz bebelerden
özlettin sevalim kız kendini mor yazını bile özledim
oyy kıyamam kuzuya
oğluma bu beredn yapıyom kızlar
iyi akşamlar hatunlar baya kaynatmıssınız uğrayamıyorum hastalıkltan kaç gündür inşallah yarın listedeyimm inşallah 1. oluruz
Bende günlük güneşlik havaları severim. Sade kahve huplettim bende.
Aaa ben çok güzel orgu orerim sipariş bile alıp yapıyorum. Orgu ve iğne oyası için.
Şimdi bi bebek elbisesi başladım bitince resmini koyarim. Pembis pembis kız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?