Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tuh ya, kuzum ilaçlarını falan ihmal etme bari. Ve usume sıkı giyin dışarda çalışan.

İçiyorum Muskam düzenli. Kat kat giyiniyorum ama iyi olamadım bir türlü.

hoşbuldummm

senin azmin dağları deler valla ayh maşallah diyelim de nazar değmesin

ay ben de özledim sizi yaaa

aaa geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır

Rakibem, mikrobik bir şeyler. Sanırım soğuk algınlığı ile de birleşti ama ilk kez böyle oldum. Resmen nefes yollarım kapalı. İltihap falan da varmış.

Gecmıs olsun canm.
Rahatsızlıgın astım gıbı bısey mi

Bence kesin astımı olanlar böyle hissediyordur ama değil.
Bildiğin geçici mikrobik bir şeyler.
Kışın ilk hastalığı oldu bana.

ay nasıl kırdın kız

bende de var twister anam ben de az kirli çıkı değişmişim

Bende de bar rakibem.
Mutfakta duracaktı o, yemek yaparken kullancaktım. 1 kere üzerine çıktım o kadar.

Çıktım üstüne dengeli saglayamiyorum.
Sonra tam yapıyorum derken eşimin yanında twister çat kırıldı. Ne bozuldum kipkirmizi oldum.

Valla 69 bile kabulum canım.

Size iyilik yapıyorlar inanki. Keşke benimki de deseydi.

Bence de büyük iyilik.
Ben, dün diyete başlayacağım da dedim.
Demeyeyeydim iyiydi.

hedef38beden canım bu salgınmı ne esimde hasta oldu önce bir kutu antibiyotik verdiler iyileşeceğine daha kötü oldu 15 iğneden (penisilin) sonra daha tam geçmediği için bi kutu antibiyotik daha verdiler.

Son düzenleme:
Tamam kaptanım..
Bende bu hafta verdıklerım yuzde de sayılmayacak dıye korkmustum.
Bu sabah ki kiloma gore 1.5 kilo vermıs oluyorum.Cumadan beri.
Tam 6 gundeeee :)))
Haftaya da aynı tempoyla devam edersem süper olur
ebrucum maşallah kız sana kaç zamanda verememiştin bu kiloyu kaç ayda 500 gr vermitin hatırlıyon demi bende kızmıştım sana
hedefim salona başladık bizxim büyük oğlan için onu tel yüzmeye göndersek hafta da 2 saat 1800 para istediler senelik biz 1400 e senelik aile üyeliği aldık tüm aile toplaşıp gidiyoz büyükle küçük yüzüyo havuzda 1 saate yakın bizde kardiyo fitness vs yapıyoz ama sadece haftasonu zaten haftaiçi olsa gidemeyiz bebelerden
hoşbuldummm

senin azmin dağları deler valla ayh maşallah diyelim de nazar değmesin

ay ben de özledim sizi yaaa

aaa geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
özlettin sevalim kız kendini mor yazını bile özledim
Oğlan aşı oldu gece hiç uyuyamadim sabahtan vurdum kafayı yattım yeni kendime geliyorum bu arada hasta oldum kesin yarın fazla cikicam pof
oyy kıyamam kuzuya

Ay çok güzelmiş kaptanım. Benim canavarlar giymezki.
Onlar çocuklar içinmiş. Sipalar kendileri pek büyük sanki.

Spora da gitmedim maden suyu hupletiyorum. :)
Bu sabah yağmur var istanbul da.
Kötü havalara bayılıyorum çok pskipotim çok.

Spora da gitmedim maden suyu hupletiyorum. :)
Bu sabah yağmur var istanbul da.
Kötü havalara bayılıyorum çok pskipotim çok.
Bende günlük güneşlik havaları severim. Sade kahve huplettim bende.
Benimki bayılır ama ben beceremiyorum
Aaa ben çok güzel orgu orerim sipariş bile alıp yapıyorum. Orgu ve iğne oyası için.
Şimdi bi bebek elbisesi başladım bitince resmini koyarim. Pembis pembis kız için.

Ay kaptanım ben de özledim valla sizi inşallah bundan sonra burdayım. ilişiğim pazartesi kesilecek salı günü valiliğe gidicem heralde en geç bi tek o gün belki uğrayamayabilirim bank işleri falan oluyo çünküondan sonra burdayım ama haftaya birinciyim o ayrı (şok diyet falan yapan olmazsa tabi çünkü ben şok diyete tövbeliyim )

oğluma bu beredn yapıyom kızlar

ay çok güzel kaptanım güle güle kulansın

iyi akşamlar hatunlar baya kaynatmıssınız uğrayamıyorum hastalıkltan kaç gündür inşallah yarın listedeyimm inşallah 1. oluruz

geçmiş olsun canım

kız yaptıklarını koysana burayaaa ay benim minnak da kız ya bakim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…