- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.641
Oooo listedesin ha eksiylemi kız?iyi akşamlar hatunlar baya kaynatmıssınız uğrayamıyorum hastalıkltan kaç gündür inşallah yarın listedeyimm inşallah 1. oluruz
Anaam ne bileyim kız..kız yaptıklarını koysana burayaaa ay benim minnak da kız ya bakim biraz
ya muskacim ben de sana siparis veriyim o zaman :)Anaam ne bileyim kız..
Yapıp veriyorum foto çekmek aklıma gelmediki..
Bundan sonra her yaptığımı koyarım görürsün aşkım yeterki sen iste..
Oluur.. netten beğendiğin modeli bul resmini koy rengini soyle yeter tatlım..ya muskacim ben de sana siparis veriyim o zaman :)
soyle guzel kalin bir atki ve bere istiyorum :)
Aman gelince hava değişikliğinden tekrar kapmada..selam kizlar,
valla benim de hastaligim bitmiyor cidden ne mikrobuymus bu bilmiyorum.
hepsini gectim agzim burnum yara icinde o kadar cok ateslendim ki ucuklar cikti her yerimde.
yarin da tatile cikacagiz biz Malta'ya gidecegiz 4 gun erkek arkimla, orasi sicak neyse ki, isinacagim 4 gun :)
Aman gelince hava değişikliğinden tekrar kapmada..
Fıstık yaa ben if yapacam ekmek yemeliyim8,00-14,30 arası yapsam işe yararmı?
Güzelimiyileşte önemli olan o zaten zayıfsın alsan ne kadar alacan.bence 8-14.30 cok ideal olur :)
ben de 8-14 yapiyorum. gerci bu hafta 2 gun yapmis olacagim sadece, ben kilo da aldim sanirim
bu ara paso meyve yiyorum vitamin yuklemesi olsun diye, et ya da tavuk kesin yiyorum falan.
Güzelimiyileşte önemli olan o zaten zayıfsın alsan ne kadar alacan.
İyi olur diyon yani..
Yani yarın sabah poğaça yesem öğlen sebze yemeği Artı neyim görmem heralde...
O kolay.yok canim ya gormezsin bence ama istersen yarini pogacayla acma, once ufak ufak basla :)
bir de mutlaka yuruyus yap derim
inşalah cicemm -500 en kötü ihtimalOooo listedesin ha eksiylemi kız?
maşallah kız her elinde marifet var seninde deseneBende günlük güneşlik havaları severim. Sade kahve huplettim bende.
Aaa ben çok güzel orgu orerim sipariş bile alıp yapıyorum. Orgu ve iğne oyası için.
Şimdi bi bebek elbisesi başladım bitince resmini koyarim. Pembis pembis kız için.
geçmiş olsun tatlım iyileşirsin inş sıcaklık ne kadar mış malta daselam kizlar,
valla benim de hastaligim bitmiyor cidden ne mikrobuymus bu bilmiyorum.
hepsini gectim agzim burnum yara icinde o kadar cok ateslendim ki ucuklar cikti her yerimde.
yarin da tatile cikacagiz biz Malta'ya gidecegiz 4 gun erkek arkimla, orasi sicak neyse ki, isinacagim 4 gun :)
sıkı geliyom diyon fatma haaainşalah cicemm -500 en kötü ihtimal
muskam patik örmesini de biliyon mu ama basit bana anlatsan ben örsemO kolay.
Her gün yürüyorum zaten..
Vay bravo kız sana çabucak hallettin valla...inşalah cicemm -500 en kötü ihtimal
El becerim iyidir seviyorum ince işi..maşallah kız her elinde marifet var seninde desene
geçmiş olsun tatlım iyileşirsin inş sıcaklık ne kadar mış malta da
Biliyorum tığlamı şişlemi örecen ama..muskam patik örmesini de biliyon mu ama basit bana anlatsan ben örsem
şişle de örerim tığla da ama çok iyi bilmem biri anlatacak bi de çok zor olmayacakBiliyorum tığlamı şişlemi örecen ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?