- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.661
Resimdeki çok kolay tığla sihirli halka yapı başlamayı biliyomusun yoksa zincirle halka yapıpmı başlıyorsun?şişle de örerim tığla da ama çok iyi bilmem biri anlatacak bi de çok zor olmayacak
sihirli j-halka ne tatlım ben zincir işi biliyom sadeceResimdeki çok kolay tığla sihirli halka yapı başlamayı biliyomusun yoksa zincirle halka yapıpmı başlıyorsun?
Hemen anlatayımmı şema gibi hazırlayıp yarın yükleyeyimmi buraya?
buysa kolay şekerim bunu yaparım
yarın müsait bi zamanda anlat tatlım şimdi çıkacam sana çok zahmet olacak amaHemen anlatayımmı şema gibi hazırlayıp yarın yükleyeyimmi buraya?
şimdi çıkış saatim geldi oğlanı kreş serviinden alıp eve gececeğimmhttp://1.bp.kadinlarkulubu.com/_25bazS6wlK8/S_0JnOzVDrI/AAAAAAAAACU/OpuTLQQN-z0/s1600/Sihirli+Halka+Nasıl+Yapılır-2.jpg
yarın müsait bi zamanda anlat tatlım şimdi çıkacam sana çok zahmet olacak ama
Ne demek kaptanım kolay o iş.http://1.bp.kadinlarkulubu.com/_25bazS6wlK8/S_0JnOzVDrI/AAAAAAAAACU/OpuTLQQN-z0/s1600/Sihirli+Halka+Nasıl+Yapılır-2.jpg
yarın müsait bi zamanda anlat tatlım şimdi çıkacam sana çok zahmet olacak ama
O zaman yarın görüşürüz bol eksiyle inşallah..şimdi çıkış saatim geldi oğlanı kreş serviinden alıp eve gececeğimm
Yılbaşına 55 in altına düşmeye çalışacam kaptanım yoksa bana cicik yokkk nöle diye diye 2 bayram geçirdim şaka maka kendime bişey almadansıkı geliyom diyon fatma haaa
Kaç çıktın bu sabah?Yılbaşına 55 in altına düşmeye çalışacam kaptanım yoksa bana cicik yokkk nöle diye diye 2 bayram geçirdim şaka maka kendime bişey almadan
56 canım 56.5 ile izne çımıştımKaç çıktın bu sabah?
Harikasın tatlişko56 canım 56.5 ile izne çımıştım
Evet her sirketle karsı odemelı oluytor dıye biliyorumValla bilemedimki kargoylami gönderen ben oderim kargoyu. Karşı ödemeli oluyor dimi? Pttyle mesela?
IF ye devam etmeyi düşünüyorum haftada 2 gün 24 saat olarakHarikasın tatlişko
Kızz kucucukse bısey olmaz bıraz daha yuruyus yap gıder o gıderÇok uzgunumkaçamak yaptım küçücük bir kurabiye yedim. Yarım saat fazladan yurusem gidermiki?
Ama artık sen de duseceksın demı canmmSen şimdi bi kurabiye yiyince bu kadar üzülüyorsun ya ben utançtan yerin dibine geçiyorum
o yüzden sen 114 ten 70 e düştüm ben hala 109
Olmadı o canımağırmış astarı yüzünü geçer yani..Evet her sirketle karsı odemelı oluytor dıye biliyorum
Nasıl yani 24 saat açlıkmı yapıyon?IF ye devam etmeyi düşünüyorum haftada 2 gün 24 saat olarak
Öyle yapıcam umarı güzel bir rakam görürüm tartıda...Kızz kucucukse bısey olmaz bıraz daha yuruyus yap gıder o gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?